Szerintem nem rossz.Bár azért Moldy…. 🙂 De ezis elég jó lett kezdésnek, végül kiderül jobb vagy mint Moldy mester :hehe: .
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Szerintem nem rossz.Bár azért Moldy…. 🙂 De ezis elég jó lett kezdésnek, végül kiderül jobb vagy mint Moldy mester :hehe: .
A világbajnok futók is seggreestek az első lépés után. Mindenki kezdi valahol, szóval hajrá.
Most néztem meg Az utolsó léghajlító c. filmet 🙂 egyből az jutott eszembe 🙂
Csak az AVATÁR képes írányitani mind a 4 VÍZIPIPÁT EGYSZERRE!!!!
Köszönöm mindenkitől a dicséretett! :rouge: :]
Most így olvasgatok és alig találok olyan felhasználót aki ismerős.
Amúgy Szerintem is találkoztunk már.
Megpróbálok elmenni majd meglátjuk, hogy alakul.
Meg is van hol, országos találkozón.. 🙂
Robogóval jöttél , és az a monstrum 4 ágú pipád volt veled ha jól emlékszem. Két másik sráccal voltam, 55-ös top markból 3 kingsel szívtuk a fakhert 🙂
Ma reggel jött mail Mahirtől, biztosan Te is megkaptad.
Most így olvasgatok és alig találok olyan felhasználót aki ismerős.
Amúgy Szerintem is találkoztunk már.
Megpróbálok elmenni majd meglátjuk, hogy alakul.
Meg is van hol, országos találkozón.. 🙂
Robogóval jöttél , és az a monstrum 4 ágú pipád volt veled ha jól emlékszem. Két másik sráccal voltam, 55-ös top markból 3 kingsel szívtuk a fakhert 🙂
IGEN :hehe:
Ma elindult végre a kacatshop.com :super:
Hatalmas feketepéntek akcióval csak ma. Nem gondoltam, hogy ilyen sok rendelés lesz ez miatt hirtelen.
Ma reggel jött mail Mahirtől, biztosan Te is megkaptad.
Meg, köszi. :=
3200 pixel szélesen látni a világot … ahhh :]
Megint fotókról próbálod az előző napod összerakni? ….. 😉
elmegyek én a picsába a full hd monitorommal, mi? 😀
https://www.360cities.net/london-photo-en.html
érdemes megnézni 🙂
Végre elkezdett havazni! :=
És kisebb, mint egy John Deere traktor, csak nehezen fordulsz a fürdőben! :hehe: :diable:
😀
ákos ez aljas volt:D de semmiképp sem igazságtalan:) csak féltékenyek vagytok hogy én vagyok a bugyi király sperminátor:)
Hozzam én is?Mert akkor összeköthetjük és még nagyobb lesz :winner:
Kedves fórumtársaim! Most egy teljesen eltérő témáról szeretnék kérdezni. Úgytudom, hogy elég sok budapesti van itt, és sokan egyetemisták. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e köztetek aki a BME-re jár? Azon belül is főleg építőmérnökire gondolok. Vannak ott nekem is barátaim, ismerőseim, sőt volt diákunk is tanul ott, aki tartott tájékoztatást, viszont szeretnék minél több infót megtudni másoktól is, hogy milyen orális élményre 😀 lehet ott számítani, illetve néhány tanácsot és a többi… Előre is köszönöm! 🙂
Én tegnap kipróbáltam a pipát,amit küldött vizipipawebaruhaz,nagyon jó volt.Viszont az öngyulladóssal nem az volt a bajom hogy nem akart begyulladni,hanem az hogy szédültem,hányingerem volt,fájt a fejem.Este mentem haverokkal pipázni,Bamboocha-val pipáztunk,hát szédülést,hányingert semmit nem éreztem.Veletek is szokott ilyen előfordulni öngyulladós szénnél?
Hát én régebben mindig öngyulladósat használtam,de mindig rosszul lettem,már a szagától is hányingerem van.De 1 éve már CSAK természetes szenet használok és érdekes SEMMI bajom nincs tőle,néha-néha szédülök kicsit de semmi hányinger,fejfájás.Úgyhogy bármilyen pipád van szerintem csak természetest használj,mert sokkal jobban esik a pipázás 🙂 .
Hát én régebben mindig öngyulladósat használtam,de mindig rosszul lettem,már a szagától is hányingerem van.De 1 éve már CSAK természetes szenet használok és érdekes SEMMI bajom nincs tőle,néha-néha szédülök kicsit de semmi hányinger,fejfájás.Úgyhogy bármilyen pipád van szerintem csak öngyulladósat használj,mert sokkal jobban esik a pipázás 🙂 .
Gondolom a végén természetest akartál írni! :perv:
Én BME villanyra járok, de ha jól tudom Krampi építőre 😉
Építészmérnökire, de majdnem 😀
Az végülis mindegy, matek az gondolom minden karon matek… 😀 Ti mennyit szívtok/szívtatok vele? Azzal az eggyel vagyok hadilábon, 4-es szinten állok. Viszont hidrológiát, geodéziát, hidraulikát tanulok és ezekből a tárgyakból szín ötös vagyok, a statika és a szil.tan marad ki az életemből, és arra is szükségem lesz építőn, ha odakerülök. Szóval ettől és a matektól tartok, mit tudtok tanácsolni? 😀
Csak nekem nem jó a vizipipavasarlas.hu ? :O
Jelenleg nálam sem működik.
Hát építészmérnökin nem vész a matek, építőn az 😀 Statika és sziltan meg nálunk is kemény, de szerintem az annyira nem vészes, megtanulható/megérthető. Szóval a matekra gyúrj rá, ha ilyen irányú terveid vannak 😀
Arra gondoltam, nem tudtam, hogy van külön építő is.. 😀
Tegnap sikerült eltörnöm az utolsó két ujjamat (bal kéz,gyűrűs,és kis ujj) kézilabda edzés első 10 percében bemelegítésnél. Hétfőn kell visszamenni hogy rátegyék a másik felét a gipsznek. De nézzük a jó oldalát! Sulinak elvileg fizetnie kell,így végre tudok új pipás cuccokat/kiegészítőket venni karácsonyra 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.