TamásAlMasah írta korábban:
Hát akkor érdemes lenne hozzáadni.A Mizo a Nakhlának meg a Prémium kategóriás dohánya,hát az valami eszméletlen jó.Mentát kóstoltam még Mizobol csak,de az is annyira kapart az erős mentától,hogy alig lehetett szívni.De azon kívül hogy alig lehetett szívni íze 10/10.Barátomnak van nagyjából egy 2 hónapos Nakhla eperje(sima) hát az olyan mint a sivatagi homok.Se semmi lé rajta.Elején annyira kapar hogy egyből abbakell hagyni annak a szívását.Szerintetek ha 0,5 dl Glicerint ráöntünk, Segítene a gondon?(Nagyjából 180gr nakhla eper van még)
NE PRÓBÁLJ MEG ANNYI GLICERINT!!!!
250gr-hoz elég max 2 kávéskanálnyi. Nakhla dohányok lehet hogy nem túl nedvesek, de nagyon nem szabad túl glicerinezni, mert csak az íze lesz enyhébb szerintem…
Gondolom nem zárja el mindig és azért száraz.
A nakhla amúgy se egy tocsogó dohány….
vkond00 írta korábban:
wakummaci írta korábban:
Fontos lenne tudni, hogy MILYEN dohányt használsz. Amúgy tök normális, hogy befeketedik, nálam minden tömés végén olyan.
Nakhla.Bele akartam írni,de a végén elfelejtettem.Cherry,és cola.Értem,megfeketedik,de ez kb 3 perc után volt.és nem kapart.nekem ilyen csak akkor volt,amikor rohadtul sok szenet pkoltam rá.. 😀
Hőtartót raktál rá?Mert ha igen akkor túl sok volt neki szerintem a hő. A nakhla dohányok (nagyon) kicsit könnyebben tudnak megégni szerintem.Kb most akkor 3 vagy 30-45 perc volt?? Melyik??