Csak el ne maradj az áramszámla részleteivel Tel Aviv (תֵּל־אָבִיב-יָפוֹ) felé, mert kikapcsolják 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Csak el ne maradj az áramszámla részleteivel Tel Aviv (תֵּל־אָבִיב-יָפוֹ) felé, mert kikapcsolják 😀
Nagyon jó ez a kacatshop csak az a baj vele hogy tele van kacattal:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Amúgy az usb-s motor hub az tettszik
Köszi, ahhoz van vidi is elvileg. Nekem is kell egy olyan 😀
K*rva fontos dolgok egy helyen. 😀
Amúgy startuzlet egy fos.
Amúgy startuzlet egy ** ( híg széklet).
Nekem bejön, jó a számlázó modul, ráadásul nem is vészes az ára. És azonnali ügyfélszolgálatuk van meg készségesek.
Tök jó volna a csapvíz szinezővel a wc szörnyet lelocsolni!! :hehe: 🙁
😀
Van két ajánlatunk amit még mi sem hiszünk el! Ezt meg kell lesnetek!
Ámuldozás közben meg elszívok egy pipát. Az a baj a csapvízszínezővel, hogy utána a víz visszaváltozik átlátszóvá ha elállítod a csapot. 😀
Nálam az
nevű termék verte ki a biztosítékot..
Kokovics attól még, hogy régi tag vagy, nem itt kell nyomatni a reklámkampányt. 🙂
Csinálhatta volna finomabban…. 😛 pár pipás ez-az ,miegymás….. :gene: akkor mindenki turkálna az áruk között ….egyébként miért nincs ? (szipka,kefe,csipesz stb)
Azok nem kacatok. 😉
Még megfontolom, végülis dohányon kívül bármit lehet. hmmm
Tényleg nagyon örülünk a rengeteg beszámolónak, de ha NINCS semmiféle mondanivalója a dohányról, azon kívül, hogy hány napos, és mikor LESZ MAJD tesztelve, akkor talán nem kéne beírni… Ha nagyon megosztási kényszeretek van, vagy izgultok, nyugodtan lehet dumaládába írkálni az ilyesmit, arra van, de kérek szépen mindenkit (és úgy gondolom nem csak a magam nevében beszélek), hogy a dohányok topikjába tényleg csak akkor írjunk ha van valami odaillő dolog is arról az adott ízről/márkáról..
Tényleg nagyon örülünk a rengeteg beszámolónak, de ha NINCS semmiféle mondanivalója a dohányról, azon kívül, hogy hány napos, és mikor LESZ MAJD tesztelve, akkor talán nem kéne beírni… Ha nagyon megosztási kényszeretek van, vagy izgultok, nyugodtan lehet dumaládába írkálni az ilyesmit, arra van, de kérek szépen mindenkit (és úgy gondolom nem csak a magam nevében beszélek), hogy a dohányok topikjába tényleg csak akkor írjunk ha van valami odaillő dolog is arról az adott ízről/márkáról..
lol.. pont most írtam neki PÜ-t ezzel kapcsolatban, mielőtt ezt elolvastam. Teljesen egyetértek!
Ma sikerült beszereznem egy 1600W-os hőlégfúvót. Nagyon meg vagyok elégedve. 1db Coco-Coal-t 1,5-2 perc alatt izzít be. 3000Ft volt a Baumax-ba. Ajánlom mindenkinek. Szerintem jobb mint egy zsebsárkánymert nem kell venni hozzá a gázpalackokat.
negativuma viszont hogy szabadba áram nélkül használhatatlan:S (amugy szerintem otthon senki se sárkányoz)
Ez igaz, viszont nekem a gázon való begyújtáshoz képest felüdülés 🙂
Lenne egy kérdésem a pipawebáruház oldalán lévő ezüst csomaggal.Nézegettem hogy 250gr-os dohányból,egy párhoz oda van írva hogy “Tégelyes”.Nos lehet hogy most én vagyok hülye,de nem jöttem rá.Valaki kérem hozzászólást,mert egy ilyen csomagot is szeretnék beszerezni.Köszönöm:D
Lehet, hogy én is hülye vagyok, ez esetben ne haragudj, de csak azt nem sikerült megértenem, hogy mi a gond. Mire nem jöttél rá?? (A “valaki kérem hozzászólást” pedig nem gondolnám teljesen adekvát megfogalmazásnak…)
Az lenne a kérdésem/kérésem hogy valaki akinek már volt szerencséje mindkét pipához az leírná az Aladin Nomad és a KM Trimetal előnyeit/hátrányait egymáshoz képest? Nagyon megköszönném 🙂
Nos, nomad birtokában sose voltam, nekem nem tetszik, viszont KM trimetal pipám van, hátránya egyedül a mérete, ha cipelni akarod, de ez megint csak megoldás kérdése, tehát inkább csak előnye van. Tömör fém test, nagy csőátmérő, gyönyörű, főleg ha frissen van sidolozva, állítom, időtálló a pipa, ha nem dobálod vagy tudom is én, akkor sose megy tönkre.
Viszont egy KM mellé szinte kötelező egy jó szívócső, mivel ami tartozék az egy kalap… állítom, hogy a kerámiája is nagyon jó, persze a nem tocsogós dohányra, pl egy nakhla ügyesen megtömve nyújt olyan élvezetet, mintha valami menőbb:) kerámiába tömnél.
Ha az ár nem számít annyira, nem is gondolkodnék a nomad-on, de ha igen, akkor ha jól sejtem, duplája.
Nos, nomad birtokában sose voltam, nekem nem tetszik, viszont KM trimetal pipám van, hátránya egyedül a mérete, ha cipelni akarod, de ez megint csak megoldás kérdése, tehát inkább csak előnye van. Tömör fém test, nagy csőátmérő, gyönyörű, főleg ha frissen van sidolozva, állítom, időtálló a pipa, ha nem dobálod vagy tudom is én, akkor sose megy tönkre.
Viszont egy KM mellé szinte kötelező egy jó szívócső, mivel ami tartozék az egy kalap… állítom, hogy a kerámiája is nagyon jó, persze a nem tocsogós dohányra, pl egy nakhla ügyesen megtömve nyújt olyan élvezetet, mintha valami menőbb:) kerámiába tömnél.
Ha az ár nem számít annyira, nem is gondolkodnék a nomad-on, de ha igen, akkor ha jól sejtem, duplája.
Köszönöm a választ, ha lesz elég pénzem / karácsonyra megkapom akkor KM lesz 🙂
Képeket tudnál feltölteni a pipákról? :amen: :amen: :amen:
Nem. Sajna ebben nem vagyok kompetens. Meg nem is kerestem róla. Egyébként használd a guglit biztos találsz pár képet róla.
Azt már próbáltam, csak beírtam hogy Khalil Mamoon Double Decker és kihozott minimum 6 fajta pipát 🙂
Egyébként ha nem tartalmaz dohányt, akkor elméletileg nem is minősül dohánynak, és ezért nem is kell vámot/jövedéki adót fizetni?
Minden után kell, ami elszívásra alkalmas termék, a 2003. évi CXXVII. törvény 96. § (3) bekezdésének 2008. február 1-jei hatálybalépésével kibővítésre került a dohánygyártmányok köre. A módosítás következtében (a fenti időpontot követően) az eddigieken túl dohánygyártmánynak minősül minden olyan elszívásra alkalmas termék (az értékesítés nagyságrendjét tekintve elsősorban a vízipipadohány) is, amely csak részben vagy egyáltalán nem tartalmaz dohányt, de (ettől eltekintve) egyébként megfelel a cigaretta vagy a fogyasztási dohányok jövedéki törvény szerinti definícióinak.
srácok tavaly felvetődött az ötlet ha jól emlékszem krampi által az ötlet hogy ha lenne igény fórum szilveszterre akkor összehozhatnánk valami hasonlót mit gondoltok eme kezdeményezésről?:)
250g AF Cardamom
250g Starbuzz Caramell Macchiato
250g Starbuzz Safari Melon Dew
250g Tangiers Noir Maraschino Cherry
250g Tangiers Noir Grapefruit
250g Tangiers Noir Green Tea
Uh gerago..te most bőven bezsákmányoltál.. 😀
Remélem ezekről a dohányokról,videót is készítesz;)
250g AF Cardamom
250g Starbuzz Caramell Macchiato
250g Starbuzz Safari Melon Dew
250g Tangiers Noir Maraschino Cherry
250g Tangiers Noir Grapefruit
250g Tangiers Noir Green Tea
Uh gerago..te most bőven bezsákmányoltál.. 😀
Remélem ezekről a dohányokról,videót is készítesz;)
Hát azt énis remélem,mert mindig nézem a videóidat 😉 .Amúgy az utolsó elég vicces lett 🙂 .
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.