Te meg írni nem tudsz. :siffle: Mindenki hibázik, és szerintem nem a legkönnyebb dolog egy ilyen videót jól megcsinálni.
Jó, fáradt voltam és úgy álltam neki vágni. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Te meg írni nem tudsz. :siffle: Mindenki hibázik, és szerintem nem a legkönnyebb dolog egy ilyen videót jól megcsinálni.
Jó, fáradt voltam és úgy álltam neki vágni. 🙂
Nem, ilyenkor az a helyes, ha azt mondod, hogy egyedi akartál lenni és direkt vágtad meg így 😛
4 AF szenet eszik az alien:O:| ha igény van rá összeirok egy kis összefoglalót
Van rá. Ezért is ez egy fórum. 😉
na akkor:) 2 féélét szereztem be az egyik kb akkora mint a cococoal ott semmi rendkivülit nem tapasztaltam a másik viszont henger alakú és elég tömör bár be van vágva a törés pont de ahoz képest nem volt olyan egyszerü tördelni most olyan 35 perce pipázok vele ( mya qt mizo alma menta ((50-50)) “vendég cső” ) és szerintem teljesen jól teljesit hő leadásra sincs probléma csak ez az átkozott henger alak… beizzott és nem legurult az izzitomról?de! 750grammos kiszerelésben árulják 1500ért a hirhedt boltban a keletinél én alapvetően egy jó szénnek tartom de aki teheti inkább vegyen coconarat( 100ftal olcsóbb és negyed kilóval több) de nem bántam meg a vételt csak a kiváncsiság hajtott
ha esetleg van rá igény akkor viszek be szkba egy kis mintát 2-3 körre elegendőt ha gondoljátok
72perce izzik a 4 szén és még mindig kifogástalan füstöt áraszt a pipa engem meggyőzött.
Tomka
Szerintem ha még nem tocsog annyira,akkor pipálj egyet, ha meg úgy érzed hogy még érlelésre vár,akkor várj:D Közbe pedig, mindig adagold hozzá a rumot. :alcool1:
A mondatod első részét nem értem….
Mert eléggé nedves így is úgyis….
Igen, úgy ahogy krampi mondja..csak nem voltam most gép előtt:D
na mostanáig birták a szenek jelentem másfél óráig izzanak élvezhetően
dózer, te most az Al Fakher természetes szénről beszélsz?
igen a henger alakúról
Jujj…az nagyon nem jó..nézem az előbbi hozzászólásaidban hogy le is gurult 😀 Én úgy csinálnám hogy állva rakom rá az alufóliára…
az aluról nem szökik csak az izzitóról de az csak az én ügyetlenségem mint azt már pár fórumos társam megszokhatta:D
Mindenki téveszt…Nem tudom,egész furán hangzik hogy henger alakú(még nem láttam ilyet)Meg ha a törések mentén eltöröm,beizzítom és rárakom akkor szerintem legurulna:D Ha meg nem akkor az puszta szerencse(Nem égne ki megint ez a fa a gép-nélx))1,5 fél óra óta az is nagyon szép teljesítmény.Egy Belga öngyulladós szén nálunk általában sima tömés 1 réteg alufólia,sima kerámia, az bírja egy 45-60 percig..utána meg is pff…szétesik ha kicsit ráfújunk.
Ezt inkább a duma ládába írd! 🙂
Én csak kapuchinos sal csináltam ezt mert vízzel hát hogy is mondjam vízes capuchino íze volt….
De tejjjel isteni volt…
Én is arra gondoltam hogy vennék egy olyat meg egy “Szultánt” és akkor adná 😀
Ne tedd 😀
ha a kettőből akarsz egyet csinálni akkor inkább vegyél sima gumicsövet 🙂
Ne tedd 😀
ha a kettőből akarsz egyet csinálni akkor inkább vegyél sima gumicsövet 🙂
Az csúnya(ami még kezelhető is lenne), de nagyon rugalmatlan
nekem egész jó most már 😀
csak hajlítgatni kell:P
Köszi:) Ennyi erővel le is írhattad volna de olyan szívesen el beszélgetnék veled élőbe 😉
Akár hiszed akár nem, direkt nem írta meg a választ 😉 .
Ha minden egyes alkalommal újra és újra megválaszolnánk az olyan jellegű kérdéseket amiről gyakorlatilag az EGÉSZ TÉMA szól, szerinted mi lenne? Azért fórum, hogy a mások által leírt tapasztalatokat elolvashasd, ha ehhez lusta vagyok, akkor szerintem ez nem neked való.
Inkább örülni kéne, hogy egy helyen össze vannak szedve a dolgok.
hát nem mindenkinek lehet örömet szerezni 😀
de azért durva hogy mennyi mindent össze lehetett szedni ezalatt a pár év alatt 😀
Na a mai nap megszabadultam az egyik dohányomtol…
hiába csak 1 tömés hiányzott belőle,bűn rossz volt…
Hennaway – Ananász…..
Valahogy nem tudom siratni :D:D
hiába csak 1 tömés hiányzott belőle,bűn rossz volt…
Hennaway – Ananász…..
Valahogy nem tudom siratni :D:D
húú..nekem is volt hozzá szerencsétlenségem 😀
Születésnaposok
Gratulálunk: Frici (26)
Isten éltessen sokáig. :alcool1:
Gratulálunk: Frici (26)
Isten éltessen sokáig. :alcool1:
Boldog születésnapot Frici! 🙂
Isten éltessen! 🙂
Sok sikert, és boldogságot Frici!
Boldog születésnapot!
Boldog születésnapot Frici!!!:D
Boldog Születésnapot Frici!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.