Hogy lehet egy vízipipa gyártó cég pipái egy másik cég EGY MODELLJÉNEK koppintása?
Ha azt akarja az ember, hogy tökéletes legyen a videó, akkor miért ne olvassa fel? Vagy miért ne tanulja be előre? Szerintem ez nem valami tiltott dolog.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Hogy lehet egy vízipipa gyártó cég pipái egy másik cég EGY MODELLJÉNEK koppintása?
Ha azt akarja az ember, hogy tökéletes legyen a videó, akkor miért ne olvassa fel? Vagy miért ne tanulja be előre? Szerintem ez nem valami tiltott dolog.
Tudod a koppintással nem lenne baj, ha teljes másolat lenne. Azonos anyagokból, azonos minőségben. (Akkor meg már nem érné viszont meg, mivel nem lenne olcsóbb…)
A Dabes-nek nem rozsdamentes acél az anyaga. Hanem krómozott/nikkelezett sárgaréz. Sárgaréz az jóóó, gondolnátok sokan, de! Az puhább. Így a meneteknél hamarabb elkopik és tönkremegy.
Ezen felül ha a Dabes megkarcolódik, akkor előjön a sárgaréz, ami szerintem nem szép ilyen formában.
A felolvasással kapcsolatban: Ennyi erővel a hangot aláolvastathatta volna a windows-ba beépített felolvasóval is. Néhol annyira monoton és egyéni gondolatok és elvonatkoztatások sem ártanak szerintem. Persze ez az én véleményem, hogy ne monoton legyen tartalmas egy videó, hanem érdekesen legyen informatív.
(Julio a legkorrektebb eladó vízipipa téren, de ne legyünk elvakultak)
Jim
Ne elvakultság kérdése. 🙂
Amit ott Desam vagy milyen vízipipának árulnak, egy gyenge kínai koppintása a Mya QT-nek.
A phunnelek közt sincs Tangiers, Alien.
A videók többségénél meg túlzottan észrevehetően csak olvassa. (Amikor nem olvassa akkor meg ‘őőő…őő’zik. 🙂
Ja amúgy azt mennyire tartod korrektnek, hogy a .eu-s email listát (ami julio-nak járt volna…) használják fel?
Én kifejezetten nem örülök, hogy spammeléssel kezdik reklámozni magukat, mivel az Ő listájukra nem iratkoztam fel…
Mondjuk az pozitívum, hogy már kevésbé moderálnak ki mindenkit, de még erősen beficcen azért ez is.
a vicc az benne, hogy feltételezem egész friss hírlevéllistájuk van, mert amire én kaptam e-amilt azt tulajdonos váltás után regisztrálam be…
Érdekes megoldásnak tartom, hogy először behozzák a dohányt Magyarországra, itt rákerül a magyar adójegy, majd mindezt kiviszik Németországba és onnan elpostázzák a magyar megrendelőknek 😀 Csak én nem látom ennek értelmét, vagy inkább a fiúk huncutkodnak? 😉
A Dabes-nek nem rozsdamentes acél az anyaga. Hanem krómozott/nikkelezett sárgaréz. Sárgaréz az jóóó, gondolnátok sokan, de! Az puhább. Így a meneteknél hamarabb elkopik és tönkremegy.
Ezen felül ha a Dabes megkarcolódik, akkor előjön a sárgaréz, ami szerintem nem szép ilyen formában.
De ne azt nézzük, hogy tönkremegy, elkopik stb. Hanem, melyiket választanád? Pl. 7000ért egy 50-60 centis TopMark, vagy egy 10000-res Dabes? Tény, hogy a MYA pipák jók, talán a Dabes nem olyan jó, de miért a MYA-hoz viszonítunk? Jó pipa lehet ez a Dabes, messze nem TopMark!
Mint írtam NYOMTATVA (nem ragasztva) van a magyar felirat. Látszik a képen. Nem volt célom hülyének nézni téged, én kérek elnézést, ha te ezt gondoltad.
Jim
Képen ez nem látszik ,nekem a kezembe volt és a boltban nem vettem észre.A matrica pont olyan mint a német ,és nagyon vékony ,egyben van,nem betűnként.
Szerintem a nem fogyó árut így küldik tovább és ha megoldják hogy visszakapják az ottani jövedék adót, de MOn nem fizetik ki akkor jó biznisz lenne….ha nem lenne az a fránya német száraz dohány minőség…..
De ne azt nézzük, hogy tönkremegy, elkopik stb. Hanem, melyiket választanád? Pl. 7000ért egy 50-60 centis TopMark, vagy egy 10000-res Dabes? Tény, hogy a MYA pipák jók, talán a Dabes nem olyan jó, de miért a MYA-hoz viszonítunk? Jó pipa lehet ez a Dabes, messze nem TopMark!
Miért a MYA – hoz viszonyítunk? Remélem ez nem volt komoly…de kifejtem, azért mert ugyanolyan, vagyis inkább rendkívül hasonlóan néz ki, csak silányabb minőséggel. Azért az durva hogy a kínaiakat is koppintják, természetesen kínaiak… 😀
Másrészről itt nem az a kérdés, hogy milyen gyártmány vagy ki gyártotta, hanem a minősége. Amúgy meg a Top Markokat sem kell leírni.
Másrészről itt nem az a kérdés, hogy milyen gyártmány vagy ki gyártotta, hanem a minősége. Amúgy meg a Top Markokat sem kell leírni.
Csak jelezni akartam, hogy nem egy nagyon tré pipa került a webshop “polcaira”. Majd ha hozzájutok egy ilyen pipához, írok róla, hogy milyen. Engem érdekel.
A TopMarkok meg mondjuk… rosszul vannak forrasztva, olykor-olykor lyukasak egy-két helyen, a gyári kerámiályuk… hát nem is tudom milyen szóval lehetne illetni.
Szerintem sem kell leírni a TM pipákat. Nekem is van egy és egy éve tökéletesen “üzemel”. Kezdő pipának szerintem teljesen megfelel. Igaz minőségében és itt elsősorban az anyagára gondolok, valóban elmarad a többi vízipipától, de az én tapasztalataim jók ami a TopMark pipákat illeti. Szerintem sok fórumtársam osztja ezt a véleményt.
Az pedig, hogy milyen ez a pipa, a tapasztalatok alapján lehet majd megítélni.
Én inkább még 2 éjszakai műszakot vállalok és 1 héttel később veszek meg valamit, de az legyen minőségi…
Munkamegosztás? 😀
– A rendelés során a megadott szállítási adatokon kívül rögzítjük az IP címedet és a rendelés pontos idõpontját.
– Adataidat a [highlight=#ff0000]vizipipa.eu[/highlight] dolgozza fel és kezeli, kizárólag az általad megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és az aktuális akciókról történõ értesítés céljára.
könnyü válast . Se Topmark se Dabes! 10000ft alatt nargilem is lehet kapni eredeti MYA is (gelato és QT econo). Minden kettönek anyaga sokkal jobb mint topmark es dbes.
– A rendelés során a megadott szállítási adatokon kívül rögzítjük az IP címedet és a rendelés pontos idõpontját.
– Adataidat a [highlight=#ff0000]vizipipa.eu[/highlight] dolgozza fel és kezeli, kizárólag az általad megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és az aktuális akciókról történõ értesítés céljára.
copy/paste:)
Próbálta valaki a szc ben kapható 300 ft-os műanyag mosható szívócsövet?mi a véleményetek róla?
Nekem 3 volt amiből 2 maradt. Az első túlságosan elhasználódott.. Egyszer használatos csőként emlegetik, de szerintem 2-3 hónapot simán kibír ha vigyázol rá. Gyakran használom, főleg amikor viszem valahova a vízipipámat! Ár érték arányban meglepően jó! És vicces sípolós hangot ad ki amikor megfújod! 🙂
Viszont jó tudni, hogy rendszeres olvasói a vizipipamánia oldal szerkesztői a fórumnak, ugyanis miután beírtam ezt a hozzászólást, igen gyorsan ki lett cserélve a hiba 🙂
Üdv fiúk! 🙂
Viszont jó tudni, hogy rendszeres olvasói a vizipipamánia oldal szerkesztői a fórumnak, ugyanis miután beírtam ezt a hozzászólást, igen gyorsan ki lett cserélve a hiba 🙂
Üdv fiúk! 🙂
Rashid nick névvel már regisztrált pár napja H. László, pipatológus. 😀
5 nap fórum nélkül?
Túúúúúúl soooooooooooooooooooooooooook.
Azért csak kibírjuk valahogy….
Vagy neeeeeeeem?
Most egy kicsit lemaradtam erről az 5 napról.Mi lenne igazából?
Karbantartás miatt 5 napig kénytelenek leeszünk nélkülözni a fórumot….
50g Al Masah Red Bull
50g Al Masah Fehér szőlő
köszi SZK!
Az szír phunnel aranyapám, de valóban kínai minőség. 🙂
50g Al Masah Red Bull
50g Al Masah Fehér szőlő
köszi SZK!
Az szír phunnel aranyapám, de valóban kínai minőség. 🙂
De bácsi, az miért szír?:D amúgy sikerült szépen felcsiszolni, tömít már rendesen(:
De bácsi, az miért szír?:D amúgy sikerült szépen felcsiszolni, tömít már rendesen(:
Mert ott gyártották.
Mert ott gyártották.
áh, hogy úgy. értem. am erre szerinted hány CB-t rakjak?
OZ /syska/ a nagy varázsló visszaadta nekünk a fórumot, szinte észrevétlenül!
Hála Neked nagy varázsló!
20 perc kimaradás volt. 😀
sziasztok, Törökországban serbetlin kívül milyen dohány márkák vannak még amit érdemes keresni?
kollégám barátja diplomataként él kint, és hozatnék vele dohányt.
üdv!
kollégám barátja diplomataként él kint, és hozatnék vele dohányt.
üdv!
Kaya tobacco, Hayyan, Rosanna. Hirtelen ennyi jut eszembe.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.