A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #91776
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

Én nagyon örülök, hogy lesz új oldal mert szeretek cikkeket olvasgatni, videókat nézni. Az összes értelmes, és ezzel kapcsolatos oldal könyvjelzőkbe van. S valószínűleg ezt is olvasni fogom. A kedvenc hobbimról minél több mindent tudok annál jobb. 🙂

(Mondjuk azért Syska elég szépen feladta a leckét másoknak.)

Webáruház része nem érdekel személyesen vásárolok annak megvan a hangulata. A webáruházas témába a külföldi oldalakkal nem lehet felvenni a versenyt pl dohány terén.

, Hozzászólás ID: #91777
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Köszönöm és köszönjük a szép szavakat. 🙂 Igyekszünk, na. Viszont a fórum egyedül álló és hála nektek, a konkurens próbálkozások nem vitték sokáig.

Amit igazából nem láttok, az a fórumon egy olyan folyamat amin kb. 8-9 hónapja dolgozgatok és várhatóan majd márciusra, a fórum 4ik születésnapjára fog csak napvilágot látni, de garantáltan tetszeni fog nektek. 😛

Továbbá amin krampival dolgozunk a háttérben, az nagyobbat fog szólni mint gondoljátok. Valami teljesen újat hoztunk össze és jelenleg bővítjük.

A VízipipaFan-t is elkezdtem picit össze szedni, frissíteni. Oda is kerülnek majd ki írások. Továbbá a képgaléria is jobban működik mint bármikor és gyorsan engedélyezem a feltöltéseket + fejlesztési ötletek is vannak hozzá.

Ott van még a blog. Tegnap álltam neki, készül az új 5-ik(!) verziója. Letisztultabb lesz, még inkább fogja támogatni a szabványokat, gyorsabb is lesz, szebb és Web2.0 megint picivel több szerepet kap. Ez gyakorlatilag egy teljes megújulás, csak a tartalom fog maradni.

Aztán még van egy ötletem, amit elkezdtem alapozni. Ez is új oldal lesz és szintén nincs hozzá fogható eddig.

Mielőtt elfelejteném, a pipablog.hu is halad a maga kerékvágásában. Karácsony előtt még megszeretném nyitni, azzal is még van dolgom, de már majdnem kész! Már tesztelgetem.

Ami nem változik az a [url url=https://www.vizipipaapro.com”>http://www.vizipipaapro.com és a , hisz az apróhirdetéses oldal kész és szépen üzemel, míg a vízipipa dohányos oldalra jelenleg nincs időm (vajon miért? 😀 ), pedig van még jó pár dohány márka, aminek az al-oldala kéne.

(Valaki kisebb összegért nem segítene be? Én adnám az oldalt, más pedig megírja rá a tartalmat. Hmm? Pü. 🙂 )

Szóval annak ellenére, hogy jönnek a ZH-k és látszólagos ‘pangás’ van, igazából elég keményen dolgozgatunk, írunk a háttérben. (Ezért sem vagyunk annyira aktívak a fórumon, de hál égnek Ti igen!)

, Hozzászólás ID: #91778
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

Én szívesen nézegetnék ilyen vizipipás-buli képeket is milyen tömések mentek, kis hangulat beszámolóval.

Esetleges mix leírások, akár teszt formában..

, Hozzászólás ID: #91779
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Rusee írta korábban:
    Én szívesen nézegetnék ilyen vizipipás-buli képeket is milyen tömések mentek, kis hangulat beszámolóval.

Ilyen képek vannak jelenleg fent. https://www.vizipipafan.com/galeria/index.php?cat=10

, Hozzászólás ID: #91780
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787

Elég érdekesen hangzanak ezek a projectek, szerintem már mindenki kíváncsian várja. 🙂

, Hozzászólás ID: #91781
    denaturaltsas
    Felhasználó
    DenaturáltSas
    • Hozzászólás: 56

Hi emberkék!

Franciaországban milyen dohánymárkákat lehet beszerezni?

, Hozzászólás ID: #91782
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Franciáknál is az van hogy nem lehet webshopban mutatni a dohányt….. csak személyesen a boltban.Boltok (soknak van nettes is..) :

nézd csak a Francia zászlósakat .

, Hozzászólás ID: #91783
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Találtam egyet ,ezek azzal trükköznek hogy máshol van a webshop ,ha jól látom .com

A legg ígéretesebb az Abed Elkader dohány ami lédús ,természetes és édes izével jeleskedik…

Az Al Ouns az biztos jó ,külföldi tesztek szerint…

, Hozzászólás ID: #91784
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Itt a legújabb szánsájndán:

Kicsit régen csinálam videót úgyhogy nem lett a legjobb, de egy kicsit legalább röhöghettek rajtam. 118.gif

, Hozzászólás ID: #91785
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363

Mivel nem vízipipázhatok a szobámban így le kellett költöznöm a pincébe, amit ma sikeresen kitakarítottunk! 🙂 Van tv.. kanapé.. minden ami kell.. Arra gondoltam, hogy poszterekkel és egyéb hangulatos elemekkel dobnám fel a pincénk vízipipázásra elkülönített helyét 🙂 Már beszerzés alatt áll egy széles, alacsony asztal ami kimondottan azt a célt fogja szolgálni, hogy körbeüljük a vízipipát babzsákokon, puffokon.. Ha van valami ötletetek akkor azt nagyon szívesen fogadom! 🙂 Köszi előre is!

, Hozzászólás ID: #91786
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    DajDaj írta korábban:
    Mivel nem vízipipázhatok a szobámban így le kellett költöznöm a pincébe, amit ma sikeresen kitakarítottunk! 🙂 Van tv.. kanapé.. minden ami kell.. Arra gondoltam, hogy poszterekkel és egyéb hangulatos elemekkel dobnám fel a pincénk vízipipázásra elkülönített helyét 🙂 Már beszerzés alatt áll egy széles, alacsony asztal ami kimondottan azt a célt fogja szolgálni, hogy körbeüljük a vízipipát babzsákokon, puffokon.. Ha van valami ötletetek akkor azt nagyon szívesen fogadom! 🙂 Köszi előre is!

Van amúgy hasonlónak topik, pipás szentély/kuckó, vagy valami hasonló már nem emlékszem, de a lényeg, hogy oda lehetett a nyomni képeket/leírást írni az ilyesmiről :).

, Hozzászólás ID: #91787
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ez a vizipipamania nagyon mókás. 😀 Videóba semmi vágás, csak két videó eleje-vége összenyomva. A kamera alatt van egy papír, amiről olvassa az egészet, ez teljesen jól látható.

A használatával kapcsolatos videóba hogy töm már? 😀 Beledobva aztán csókolom. Az apró lukak pedig nem 1-2mm-esek, hanem gombtűvel szúrtak. 🙂

Jéé az alugyűrűs megoldás is előjön, ami nem is tudom hazai oldalakon hol votl először leírva. 😉

Wow, lehamuzást is említik. Mik vannak? 😛

Vizipipalógus… Anyám….

, Hozzászólás ID: #91788
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

Pont ezt akartam kérdezni, hogy mi erről a véleményetek. 😀

Amúgy itt a Tecső profilja, van fent pár videó, érdemes megnézni 😀

**Link kiszedve**

, Hozzászólás ID: #91789
    neopht
    Felhasználó
    nEopht
    • Hozzászólás: 341

A lyukasztási módszerét érdemes nézni, a csipeszen lévő pálcával lyukaszt rá 8 darabot. 🙂

Bocs a dupla Hsz-ért nem tudtam szerkeszteni.

, Hozzászólás ID: #91790
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

ÁÁÁÁÁÁÁÁ 😀 dohányos ismertetőjükben az Al Masah kiejtésze: Almaza 😀

Mondat közepén egy videóváltás, vágás nélkül… Pffff.

Egyik videójukon sincs köszönés. Se az elején, se a végén, csak ‘neszeittvan’ és kész…

A káros hatásokról szóló is videóba is nagy a hozzáértés. 🙂

, Hozzászólás ID: #91791
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Sajnos megmosolyogtató ez a kapkodás, amivel látszik, hogy kényszerből próbálnak minél többmindent átölelő videóanyagot létrehozni, hogy magát az oldalt promotálják 🙁

, Hozzászólás ID: #91792
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    krampi írta korábban:
    Sajnos megmosolyogtató ez a kapkodás, amivel látszik, hogy kényszerből próbálnak minél többmindent átölelő videóanyagot létrehozni, hogy magát az oldalt promotálják 🙁

Igen… Ebből is látszik, megmaradtak a ‘több marketing mint foglalkozás’ taktikánál. Úgy érzem csalódás lesz az oldal, pár hónappal az indulás után.

, Hozzászólás ID: #91793
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Kíváncsi vagyok hogy veszik majd a kritikákat, vagy maradnak a megszokott ,törlésnél….kitiltás stb….

, Hozzászólás ID: #91794
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    moldy007 írta korábban:
    Kíváncsi vagyok hogy veszik majd a kritikákat, vagy maradnak a megszokott ,törlésnél….kitiltás stb….

Youtube-os kommentjeim eddig nem kerültek ki. 8.gif Pedig visszafogott voltam! 😀

, Hozzászólás ID: #91795
    csabaszabi
    Felhasználó
    csabaszabi
    • Hozzászólás: 1

Sziasztok,

nem tudom jó helyen járok-e, de itt láttam mozgolódást így ide írok.

Abszolút kezdő vagyok vizipipázás terén. Ajándékba kaptam egy 55cm-es pipát Szíriából, s hozzá valami illatos dohányt (nem igazán tudom elolvasni arabul van rajta minden).

Tegnap utánanéztem mi is kell a pipázáshoz, beszereztem mindent. A kritikus helyeken van tömítés, s kipróbáltam nem “szelel” sehol a pipám. Mégsem volt valami nagy élmény :S. Használtam széntartót, s alufóliával is letakartam a kerámia tetejét melyet kiluggattam gombostűvel. A dohány nem ért a parázsló szénhez.

Nem tudom, hogy mit/hol rontottam el.

Problémák:

– nem volt nagy füstje

– nem éreztem az ízét, sőt inkább erős kaparó érzés volt

Nem tudom, tudtok-e az ügyben segítségemre lenni, mindenesetre megköszönném.

Szabolcs

, Hozzászólás ID: #91796
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Szia!

Először is tájékozódásnak ajánlanám figyelmedbe ezt:

kezd-k-utmutatoja-t994.html

Majd ha nem találod, akkor a keresőt is lehet használni. Ingyenes. 🙂

A megfelelő témába feltett kérdésekre gyorsabban szoktunk válaszolni, mint a beszélgetős témákba.

, Hozzászólás ID: #91797
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819
    sYska/!/ írta korábban:

Abszolút nem kötekedésképpen, de az Al Masaht legjobb tudomásom szerint “almazának” és semmiképpen sem “almasának” kell ejteni. Tudtommal s-nek csak az sh-ként írt dolgokat ejtik a Közel-Keleten. Javítsatok ki, ha tévedek, de engem az almasa zavar nagyon.

Amúgy tényleg elég vicc, hogy egy rögtönzött gondolata, szava sincs, mindent papírról olvass, ráadásul annyira észrevehetően, hogy az már-már zavaró. A legjobb az öngyulladós szén, amit az első szikra után már rá is tesz a kerámiára. Hm, érdekes…

Egyre jobban érdekel, mi lesz ebből az újabb reformwebshopból, az itthon még sehol nem kapható kiegészítőkből és dohányokból… 21.gif

, Hozzászólás ID: #91798
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331

A vizipipamesternek megnéztem az egyik videóját és hát…. ahogy lyukasztotta az alut azon rendesen nevettem 🙂 Hogy erőlködött vele és még be is horpadt. Csak nekem tűnt fel hogy nem egyengette el a dohányt hanem a középre bedobott egy gömböcöt? 😀

, Hozzászólás ID: #91799
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    sheeshamaster írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Abszolút nem kötekedésképpen, de az Al Masaht legjobb tudomásom szerint “almazának” és semmiképpen sem “almasának” kell ejteni. Tudtommal s-nek csak az sh-ként írt dolgokat ejtik a Közel-Keleten. Javítsatok ki, ha tévedek, de engem az almasa zavar nagyon.

Amúgy tényleg elég vicc, hogy egy rögtönzött gondolata, szava sincs, mindent papírról olvass, ráadásul annyira észrevehetően, hogy az már-már zavaró. A legjobb az öngyulladós szén, amit az első szikra után már rá is tesz a kerámiára. Hm, érdekes…

Egyre jobban érdekel, mi lesz ebből az újabb reformwebshopból, az itthon még sehol nem kapható kiegészítőkből és dohányokból… 21.gif

Én spec “angolosan” ál mászáhnak ejtem, nem pedig “masának”, lehet, hogy igazad van, de én pl. Z-vel sosem hallottam még.

, Hozzászólás ID: #91800
    sheeshamaster
    Felhasználó
    sheeshamaster
    • Hozzászólás: 819
    wakummaci írta korábban:
    Én spec “angolosan” ál mászáhnak ejtem, nem pedig “masának”, lehet, hogy igazad van, de én pl. Z-vel sosem hallottam még.

Igen, én is erre gondolok, csak nem vagyok hozzászokva a szavak fonetikus írásához. Mászáh vagy mázáh, valahol a kettő között keresendő szerintem a helyes kiejtés. Ugyanez igaz persze a jordán eredetű Bisanra is, amit szerintem inkább ejtenek bizannak/biszánnak, mint simán bisannak.

, Hozzászólás ID: #91801
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Quote:
    Szavazás: Mizo 250g választás

Köszönjük, b*zivagy! A szavazatát elmentettük.

😀

, Hozzászólás ID: #91802
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787
    Tomka írta korábban:
    ShaaM írta korábban:
    Minél kisebb a dohány kiszerelése, annál olcsóbb. Mint pl az italtermékeknék.

Fél liter Nestea pl 250 ft, a nagy Nestea pedig pl 350 ft. Ez 100 Ft különbség, de 1 literrel több.

Dohánynál ahogy írtad 10g 230 ft, 50g 900 ft, 250g 2500-4000 ft.

Nézzünk egy Waha 50g-ost: 890 Ft azthiszem. Ilyenből 5 csomag 4.500 Ft, míg a nagy kiszerelés (250g) 2200-2500 Ft körüli.

Nem az hogy minél nagyobb kiszerelésbe veszed?

de, egyértelmű, én írtam félre. 🙂

, Hozzászólás ID: #91803
    tomka
    Felhasználó
    Tomka
    • Hozzászólás: 563

jo rendben csak furcsállottam 😉

, Hozzászólás ID: #91804
    tamasalmasah
    Felhasználó
    TamásAlMasah
    • Hozzászólás: 209

Télleg egész végig lefele néz a videó ideje alatt egyszer-egyszer felnéz ddeh..olvassa az egészet 😀

, Hozzászólás ID: #91805
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

És ienkor nincs pénzem 25.gif V*terán Alfakher pipa 9000 forint 5.gif

30 bejegyzés megtekintése - 9,661-9,690 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.