Haverom nemrég vette meg ezt a pipát használtan, de fogalmunk sincs hogy milyen márka/típus.
Tudnátok segíteni?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Haverom nemrég vette meg ezt a pipát használtan, de fogalmunk sincs hogy milyen márka/típus.
Tudnátok segíteni?
A testet így elnézve szerintem valami sima kínai gyártmányú pipa. Gondolom a test belső része, ahol a szelep és a szívócső csonkja találkozik belül, az egy egybenyíló üreges rész, ami maximum le van fedve egy fém lappal, ami néhány helyen ki van fúrva. Ha ez igaz, akkor az megerősíti a korábbi felvetésem.
Hát pontos részleteket sajnos nem tudok mondani mivel 1szer láttam.
Annyit tudok mondani hogy a kerámia alatti rész ugyanolyan mint a pumpkin-pipe-oknak
Tudnátok segíteni?
Így első ránézésre nagyon hasonlít a kis Tugra pipákra, lehet, hogy azok egyik nagyobb fajtája… a tálcája, szelepe, szívócsonkja dettó ugyanaz. Nincsen belevésve a tálcába hogy ‘Turkey’?
Nem személyesen voltál bent ma SZK-ban? Csak mert akkor szerintem én is bent voltam. Legalábbis voltak bent srácok, akik a Dragonfruitot emlegették és mellé ha jól láttam egy Aladin pipát is zsákmányoltak 😛
Dee olyan ismerős volt ott egy figura, láttam a videóitok sYskával, és gondoltam magamban, hogy te lehetsz az…
Tessék máskor rámköszönni, nem harapok 😀
Tessék máskor rámköszönni, nem harapok 😀
Ok főnök
Sziasztok!Van egy kicsit hülye ötletem,de lehet h kicsit nagyon az 😀
Vettem a boltban egyfajta Boleró zacskós italport (szőlő ízűt)
Nos azon gondolkoztam hogy mi lenne ha a szőlő ízű dohányra ilyenből ráraknánk…Régebben márt láttam kóla,eper,banán meg még sok fajtában…Nem tudom hogy ez jó- vagy rossz ötlet, de azért légyszives kommenteket írjatok 😀
Nos azon gondolkoztam hogy mi lenne ha a szőlő ízű dohányra ilyenből ráraknánk…Régebben márt láttam kóla,eper,banán meg még sok fajtában…Nem tudom hogy ez jó- vagy rossz ötlet, de azért légyszives kommenteket írjatok 😀
Volt már erről szó régebben, de szerintem nem túl jó ötlet, mert van benne cukor is ami ha megég nem túl jó 🙂
Baromság elégetni egy italport amiben a különböző színezékeken kívül ki tudja még milyen tartósítószer található. De hajrá.
Nem elég szőlős a szőlős dohány? 🙂
Lenne egy kis gondom.Voltam ma pipázni és eléggé kaparta a torkomat…Nemtudom milehetett a baja,átnéztem semmi gondot nemláttam.Prince Molasses alma volt a dohány és ThreeKing szén 33mm alufóliát rendesen ráraktam feszesem,lukak is rendben voltak…
Nemtudom mi lehetett a baja…
Megégett a dohány. Próbáld meg a szenet félbetörni és úgy rátenni vagy alugyűrűt használni.
Az eu-n Rashid hívja fel a figyelmet erre a videóra. Egy másik pipás portál/webáruház készül megnyílni. Kérdem én: Ő ki?
Az eu-n Rashid hívja fel a figyelmet erre a videóra. Egy másik pipás portál/webáruház készül megnyílni. Kérdem én: Ő ki?
Nekem korrektnek tűnik. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Már én is láttam ezt a videot, kíváncsian várom mi lesz belőle. Amúgy ha megfigyeltétek a cuccok között ott vannak a Serbetli ízesítők is.
Ja. Az oldalukon meg még csak annyi van hogy (Vízipipamánia – vízipipák, vízipipa dohányok, vízipipa kiegészítők
Az oldalon karbantartás folyik. Nézz vissza később.)
De kíváncsian várom én is mi lesz majd ebből.
Azok dohányfrissitők melyek kaphatók az SZK-ban is
“A csapatomban ex vízipipa.eu-s arcokon kívül videók is vannak” Csak nekem van szelektív hallásom, vagyis botfülem, vagy ezt mondja? 😀 Szóval ha a South Park benyúlta törcsit, akkor övék lesza vidi? Jáááá. Hát kíváncsian várom mi lesz belőle, bár a videón látszik, hogy felolvassa amit mond 🙂
.eu-s arcokon kívül új tagok is vannak. csak hadar
A kérdés, hogy mivel tudnak újat mutatni? A dohányárusítás törvényessége majd érdekel. 🙂
Amúgy más újat nem fognak tudni mutatni.
Blog? Fórum? Ugyan már. 🙂 🙂 🙂 🙂
Ámbár az csak jó, ha szélesedik az oldalak száma. Reméljük értékes oldalt hoznak össze és nem Lukjani módszereit viszik tovább.
Videók, ha mondom! Bárki tud külföldről olyan terméket hozatni Mo-ra, ami újdonságnak számítana itthon, csak a borsos ára miatt nem vennék meg. Julio megtalálta azokat a termékeket, amik ár/érték arányban megfelelnek a mi pénztárcánknak. Hozathatnánk még több fajta pipát, kerámiákat, üveg szívócsőt, kérdés ki venné meg?
Amúgy más újat nem fognak tudni mutatni.
Blog? Fórum? Ugyan már. 🙂 🙂 🙂 🙂
Ámbár az csak jó, ha szélesedik az oldalak száma. Reméljük értékes oldalt hoznak össze és nem Lukjani módszereit viszik tovább.
Az utolsó mondatban teljesen egyet értek. A vízipipa oldalak száma meg csak hadd nőjjön.
Én örömmel fogadtam a hírt. Mindig jó látni, amikor az a kör, akik komolyan foglalkoznak a vízipipával, mint hobbival egyre nő. Remélem egy értékes és tartalmas oldalt sikerül összehozni a srácoknak és még színesebbé válik ez közösség.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan jön össze az információs, független portál és a webshop együtt. Mert ez nem igazán szokott működni.
Jah bocsánat, nem tudtam, hogy az csak szimplán frissítő. Már reménykedtem, hogy a Serbetlinek is lesz home made változata mint az Elements vagy a Bisan. Legközelebb már utánanézek mielőtt valami hülyeséget mondok. Viszont a dohányprobléma megoldására én is kíváncsi vagyok, hogy ezt miképpen érti. Úgy, hogy a webes vásárlást oldotta meg (csak ez valahogy elképzelhetetlen), vagy úgy érti, hogy a külföldi márkákra találtak valamit? A kérdés költői. 🙂
Szerintem annyira nem ért a pipázáshoz a srác olvassa a szöveget inkább ilyen “cyber” gyereknek nézem mint vizipipáshoz én maradok ennek az oldalnak a “fanja”:)
Én is így vagyok vele. Amit megszoktam nem adom oda egy új ért. VPF4EVER!!
Köszönjük szépen a szép szavakat. Természetesen mivel ez egy fórum, ezért mi csak a burkát tudjuk adni a dolgoknak, a tartalmat és a színvonalat a tagok viszik bele 🙂
Amúgy már egy jó ideje dolgozunk egy projekten sYskával, ami sajnos terveinkkel ellentétesen külső tényezők miatt elég sokat csúszott, de úgy néz ki, hogy hamarosan egyenesbe jönnek a dolgok és megmutathatjuk a nagyérdeműnek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.