A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #91746
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631

Haverom nemrég vette meg ezt a pipát használtan, de fogalmunk sincs hogy milyen márka/típus.

Tudnátok segíteni?

, Hozzászólás ID: #91747
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

A testet így elnézve szerintem valami sima kínai gyártmányú pipa. Gondolom a test belső része, ahol a szelep és a szívócső csonkja találkozik belül, az egy egybenyíló üreges rész, ami maximum le van fedve egy fém lappal, ami néhány helyen ki van fúrva. Ha ez igaz, akkor az megerősíti a korábbi felvetésem.

, Hozzászólás ID: #91748
    dice
    Felhasználó
    Dice
    • Hozzászólás: 631

Hát pontos részleteket sajnos nem tudok mondani mivel 1szer láttam.

Annyit tudok mondani hogy a kerámia alatti rész ugyanolyan mint a pumpkin-pipe-oknak

, Hozzászólás ID: #91749
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    • Hozzászólás: 787
    Dice írta korábban:
    Haverom nemrég vette meg ezt a pipát használtan, de fogalmunk sincs hogy milyen márka/típus.

Tudnátok segíteni?

Így első ránézésre nagyon hasonlít a kis Tugra pipákra, lehet, hogy azok egyik nagyobb fajtája… a tálcája, szelepe, szívócsonkja dettó ugyanaz. Nincsen belevésve a tálcába hogy ‘Turkey’?

, Hozzászólás ID: #91750
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    ShaaM írta korábban:
    Ma vettem először Elementset, mégpedig a Strong verziót, és hozzá Dragonfruit ízesítőt. Huhh, maga az ízesítő nagyon durva illatot áraszt, hihetetlen kellemes. Szépen bekevertem, nagyon nedves lett a dohány, az illata pedig valami fenomenális. Alig várom, hogy kipróbálhassam.

ShaaM írta korábban:
    Csatlakoztam a Basha és ezúttal az Aladin tulajdonsokhoz. Olyan kérdésem lenne, hogy másnak is baja van az üveg tömítésénél? Picit billegős így a pipa…

Nem személyesen voltál bent ma SZK-ban? Csak mert akkor szerintem én is bent voltam. Legalábbis voltak bent srácok, akik a Dragonfruitot emlegették és mellé ha jól láttam egy Aladin pipát is zsákmányoltak 😛

, Hozzászólás ID: #91751
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM

Dee 12.gif olyan ismerős volt ott egy figura, láttam a videóitok sYskával, és gondoltam magamban, hogy te lehetsz az…

, Hozzászólás ID: #91752
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    ShaaM írta korábban:
    Dee 12.gif olyan ismerős volt ott egy figura, láttam a videóitok sYskával, és gondoltam magamban, hogy te lehetsz az…

Tessék máskor rámköszönni, nem harapok 😀

, Hozzászólás ID: #91753
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM
    krampi írta korábban:
    ShaaM írta korábban:

Tessék máskor rámköszönni, nem harapok 😀

Ok főnök 2.gif

, Hozzászólás ID: #91754
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Figura 2.gif

, Hozzászólás ID: #91755
    tamasalmasah
    Felhasználó
    TamásAlMasah
    • Hozzászólás: 209

Sziasztok!Van egy kicsit hülye ötletem,de lehet h kicsit nagyon az 😀

Vettem a boltban egyfajta Boleró zacskós italport (szőlő ízűt)

Nos azon gondolkoztam hogy mi lenne ha a szőlő ízű dohányra ilyenből ráraknánk…Régebben márt láttam kóla,eper,banán meg még sok fajtában…Nem tudom hogy ez jó- vagy rossz ötlet, de azért légyszives kommenteket írjatok 😀

, Hozzászólás ID: #91756
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331
    TamásAlMasah írta korábban:

Nos azon gondolkoztam hogy mi lenne ha a szőlő ízű dohányra ilyenből ráraknánk…Régebben márt láttam kóla,eper,banán meg még sok fajtában…Nem tudom hogy ez jó- vagy rossz ötlet, de azért légyszives kommenteket írjatok 😀

Volt már erről szó régebben, de szerintem nem túl jó ötlet, mert van benne cukor is ami ha megég nem túl jó 🙂

, Hozzászólás ID: #91757
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Baromság elégetni egy italport amiben a különböző színezékeken kívül ki tudja még milyen tartósítószer található. De hajrá.

, Hozzászólás ID: #91758
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM

Nem elég szőlős a szőlős dohány? 🙂

, Hozzászólás ID: #91759
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Sziasztok…

Lenne egy kis gondom.Voltam ma pipázni és eléggé kaparta a torkomat…Nemtudom milehetett a baja,átnéztem semmi gondot nemláttam.Prince Molasses alma volt a dohány és ThreeKing szén 33mm alufóliát rendesen ráraktam feszesem,lukak is rendben voltak…

Nemtudom mi lehetett a baja…

Megégett a dohány. Próbáld meg a szenet félbetörni és úgy rátenni vagy alugyűrűt használni.

, Hozzászólás ID: #91760
    nick
    Felhasználó
    Nick

Az eu-n Rashid hívja fel a figyelmet erre a videóra. Egy másik pipás portál/webáruház készül megnyílni. Kérdem én: Ő ki?

, Hozzászólás ID: #91761
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331
    Nick írta korábban:

Az eu-n Rashid hívja fel a figyelmet erre a videóra. Egy másik pipás portál/webáruház készül megnyílni. Kérdem én: Ő ki?

Nekem korrektnek tűnik. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

, Hozzászólás ID: #91762
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712

Már én is láttam ezt a videot, kíváncsian várom mi lesz belőle. Amúgy ha megfigyeltétek a cuccok között ott vannak a Serbetli ízesítők is.

, Hozzászólás ID: #91763
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

Ja. Az oldalukon meg még csak annyi van hogy (Vízipipamánia – vízipipák, vízipipa dohányok, vízipipa kiegészítők

Az oldalon karbantartás folyik. Nézz vissza később.)

De kíváncsian várom én is mi lesz majd ebből. 8.gif

, Hozzászólás ID: #91764
    saiid
    Felhasználó
    Saiid
    • Hozzászólás: 488
    James írta korábban:
    Már én is láttam ezt a videot, kíváncsian várom mi lesz belőle. Amúgy ha megfigyeltétek a cuccok között ott vannak a Serbetli ízesítők is.

Azok dohányfrissitők melyek kaphatók az SZK-ban is 1.gif

, Hozzászólás ID: #91765
    nick
    Felhasználó
    Nick

“A csapatomban ex vízipipa.eu-s arcokon kívül videók is vannak” Csak nekem van szelektív hallásom, vagyis botfülem, vagy ezt mondja? 😀 Szóval ha a South Park benyúlta törcsit, akkor övék lesza vidi? Jáááá. Hát kíváncsian várom mi lesz belőle, bár a videón látszik, hogy felolvassa amit mond 🙂

, Hozzászólás ID: #91766
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Nick írta korábban:
    “A csapatomban ex vízipipa.eu-s arcokon kívül videók is vannak” Csak nekem van szelektív hallásom, vagyis botfülem, vagy ezt mondja? 😀 Szóval ha a South Park benyúlta törcsit, akkor övék lesza vidi? Jáááá. Hát kíváncsian várom mi lesz belőle, bár a videón látszik, hogy felolvassa amit mond 🙂

.eu-s arcokon kívül új tagok is vannak. 2.gif csak hadar

, Hozzászólás ID: #91767
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

A kérdés, hogy mivel tudnak újat mutatni? A dohányárusítás törvényessége majd érdekel. 🙂

Amúgy más újat nem fognak tudni mutatni.

Blog? Fórum? Ugyan már. 🙂 🙂 🙂 🙂

Ámbár az csak jó, ha szélesedik az oldalak száma. Reméljük értékes oldalt hoznak össze és nem Lukjani módszereit viszik tovább.

, Hozzászólás ID: #91768
    nick
    Felhasználó
    Nick

Videók, ha mondom! 12.gif Bárki tud külföldről olyan terméket hozatni Mo-ra, ami újdonságnak számítana itthon, csak a borsos ára miatt nem vennék meg. Julio megtalálta azokat a termékeket, amik ár/érték arányban megfelelnek a mi pénztárcánknak. Hozathatnánk még több fajta pipát, kerámiákat, üveg szívócsőt, kérdés ki venné meg?

, Hozzászólás ID: #91769
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    sYska/!/ írta korábban:
    A kérdés, hogy mivel tudnak újat mutatni? A dohányárusítás törvényessége majd érdekel. 🙂

Amúgy más újat nem fognak tudni mutatni.

Blog? Fórum? Ugyan már. 🙂 🙂 🙂 🙂

Ámbár az csak jó, ha szélesedik az oldalak száma. Reméljük értékes oldalt hoznak össze és nem Lukjani módszereit viszik tovább.

Az utolsó mondatban teljesen egyet értek. A vízipipa oldalak száma meg csak hadd nőjjön.

, Hozzászólás ID: #91770
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Én örömmel fogadtam a hírt. Mindig jó látni, amikor az a kör, akik komolyan foglalkoznak a vízipipával, mint hobbival egyre nő. Remélem egy értékes és tartalmas oldalt sikerül összehozni a srácoknak és még színesebbé válik ez közösség.

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan jön össze az információs, független portál és a webshop együtt. Mert ez nem igazán szokott működni.

, Hozzászólás ID: #91771
    james
    Felhasználó
    James
    • Hozzászólás: 712

Jah bocsánat, nem tudtam, hogy az csak szimplán frissítő. Már reménykedtem, hogy a Serbetlinek is lesz home made változata mint az Elements vagy a Bisan. Legközelebb már utánanézek mielőtt valami hülyeséget mondok. 11.gif Viszont a dohányprobléma megoldására én is kíváncsi vagyok, hogy ezt miképpen érti. Úgy, hogy a webes vásárlást oldotta meg (csak ez valahogy elképzelhetetlen), vagy úgy érti, hogy a külföldi márkákra találtak valamit? A kérdés költői. 🙂

, Hozzászólás ID: #91772
    suxhuk
    Felhasználó
    Finuccsi
    • Hozzászólás: 63

Szerintem annyira nem ért a pipázáshoz a srác olvassa a szöveget inkább ilyen “cyber” gyereknek nézem mint vizipipáshoz én maradok ennek az oldalnak a “fanja”:)

, Hozzászólás ID: #91773
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain

Én is így vagyok vele. Amit megszoktam nem adom oda egy új ért. VPF4EVER!!

, Hozzászólás ID: #91774
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Köszönjük szépen a szép szavakat. Természetesen mivel ez egy fórum, ezért mi csak a burkát tudjuk adni a dolgoknak, a tartalmat és a színvonalat a tagok viszik bele 🙂

Amúgy már egy jó ideje dolgozunk egy projekten sYskával, ami sajnos terveinkkel ellentétesen külső tényezők miatt elég sokat csúszott, de úgy néz ki, hogy hamarosan egyenesbe jönnek a dolgok és megmutathatjuk a nagyérdeműnek.

, Hozzászólás ID: #91775
    suxhuk
    Felhasználó
    Finuccsi
    • Hozzászólás: 63

mivel itt vagyok a szint nem lehet alacsony:)

30 bejegyzés megtekintése - 9,631-9,660 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.