Azta! Ha jól látom MrBocib hogy tiéd a 9600. hozzászólás 😀 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Azta! Ha jól látom MrBocib hogy tiéd a 9600. hozzászólás 😀 😀
De ennyire jól bírják az üveges kerámiák?
Legalább látják, hogy milyen koszos ha nem mossák ki. 😛
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.A szomszédomnak van egy 82-es forgó vízipipája,és az egyik barátja aki glicerin-t adott neki ( 1dl-t ).Állítólag nagyobb füstje lesz,jobban lehet érezni az ízeket.Pont Naklah epressel tömte,és írta msn-en hogy szép nagy füstje van.Nos én hiszek neki de tőletek is megkérdezem.Télleg jobb íze lesz?Télleg nagyobb füstje lesz a glicerin 1-2 cseppes hatásától?
Ezeket használta a pipához:
-Naklah Tobacco epres,
-Sima kerámia,
-1-2 csepp glicerin
-180cm hosszú szívócső
-1 Db Belgian Chrooal 50mm öngyulladó szén.
Szia.
Van már téma, ami ezzel a kérdéskörrel foglalkozik, ott bővebben is olvashatsz a tapasztalatokról: glicerint-neki-t190.html
Röviden összefoglalva amúgy a glicerin a dohány felfrissítésére alkalmas, hogyha nagyon száraz lenne és a füst mértékét növeli. A túlzásba vitt adagolás viszont nem hogy javítaná, de inkább rontja az ízét a dohánynak, így ez kerülendő. Amikor glicerint vásároltok, figyeljetek oda, hogy szigorúan borax-mentes legyen. Személy szerint amúgy dohányok frissítésére is inkább előre kevert és vásárolható dohányfrissítőket használnék, ezekből kapható ízesített is, de sima natúr is. Ezek talán azért jobbak, mert nem csak glicerint tartalmaznak, hanem melasszal együtt alkotnak egy megfelelő keveréket, amely segítségével még jobb hatás érhető el.
Köszi krampi 🙂
wow Tomka nekem ez felse tűnt..:O:D köszönöm hogy szóltál:)
A sima glicerin nem dob szerintem az ízen egyáltalán, főleg a nakhlán nem!!
Szóra se érdemes 😉 (de van benne igazság 😛 )
De én nem mernék üveg pipát venni így is féltem a tartályt meg a kerámiát nagyon :$
A Nakhla izén télleg nem dobott!Voltam szomszédom barátjánál a pincében pipázni,rajtam kívül voltunk még 4 en, elvittük a 82 es forgót és ott szívtuk…ezek kerültek bele:
-Naklah epres
-Belga 40mm szén
-Glicerin
füstje nagyon nagy volt,szerintem még videót is készítettem…
5-10 perc elteltével megjött a 4 ik személy és hozott egy Al-Waha Mangó ízű dohányt…egyszer kijött a számból az hogy keverjük össze a 2-t,vegyesen bele is raktuk..megint glicerin,ize nem a mangó meg az eperre hasonlított hanem a sárgadinnyés rágógumiéra…El is szívtunk 2 adagot és jól aludtunk…;)
Nekem nagyon ízlett és ez a glicerin ennek még az izét is megfokozta…
-Naklah epres
-Belga 40mm szén
-Glicerin
füstje nagyon nagy volt,szerintem még videót is készítettem…
5-10 perc elteltével megjött a 4 ik személy és hozott egy Al-Waha Mangó ízű dohányt…egyszer kijött a számból az hogy keverjük össze a 2-t,vegyesen bele is raktuk..megint glicerin,ize nem a mangó meg az eperre hasonlított hanem a sárgadinnyés rágógumiéra…El is szívtunk 2 adagot és jól aludtunk…;)
Nekem nagyon ízlett és ez a glicerin ennek még az izét is megfokozta…
Szinte biztos, hogy nem a glicerin fokozta az ízét, az legfeljebb csökkenteni tudja.
Érdemes elolvasni a glicerin témát, a dohányfrissítés leginkább úgy javasolt, hogy alaposan kevergetve több napig állni hagyjuk a dohányt a glicerinben, nem pedig tömés előtt lefröccsintjük azt’ jólvan :).
Akkor lehet hogy a 2 ik kisérletben a mangós kicsit megfokozta…deh mondom,füst az lényegesen nagyobb lett…nemszokott ekkora lenni.
Van egy linkem amiben Győzike leánya(Virág(5)) pont vizipipázik…nos találtam mellé egy pár sztorit is…komolyan mondom ekkora hülyeséget még nem láttam..https://kender.blog.hu/2008/03/31/gyozik … e#comments
Aki ezeket a hsz-eket végig olvassa, le is tudja szűrni a tanulságot.Akik írnak ott, nem sokkal vannak Győzi szintje felett.
Győziről csak annyit: megint nem csalódtam benne…..
😀
Amit sajnálok hogy ott is a Tomka becenevet használja valaki. :'(
Remélem nem baj hogy betettem ezt a képet. 😛 :DD
Jó nagy tüdeje van a néninek 🙂
jaja:P
Valaki vállalkozzon már kérem, hogy kideríti hogy meddig tudja kifújni a füstöt! 😛
Valaki vállalkozzon már kérem, hogy kideríti hogy meddig tudja kifújni a füstöt! 😛
Ez könnyű. A kép tetejéig tudja kifújni a füstöt.
Erre számítottam Gergő!
Nem is Te lennél, ha ezt kihagytad volna…
😀 😀
Ajj szeretnék már egy pipa találkozót… :'(
Igen, például mindegyikünk kedvenc boltjában is kapni, sokkal régebb óta. Tökéletesen úgy működik mint a Nammor vagy Razan, szóval semmiben nem látszik minőségi különbség, azonban külcsínre nem olyan szép szerintem, mint hasonlóan mosható társai. Két méretben van, ez a kisebb markolatú, azaz Razan/Nammor -al azonos méretű, és van a nagyobb markolatú, és valamivel hosszabb. (természetesen két különböző árban) Cserélhető itt is a fej, és ugyanúgy jó Razan/Nammor társaiba, még ami érdekes, hogy különböző színekben kapható, úgy mint sárga-kék-zöld-fekete és talán piros, de abban nem vagyok biztos. Tényleg úgy néz ki, ahogy szétvágták a képen, és ezt most azoknak akiket még érdekelt: Igen a ‘Sultan’ névre hallgató cső mosható. 🙂
mielőtt megláttam volna ezt a “Szultán” csövet az előtt 1 nappal lettem kész a saját készítésű mosható csövemmel… (az a röhej hogy a szívófejen kívül nagyon hasonlít rá) 😀
Annyi hogy nem csicsás kék-fehér üveg szívója van hanem egyenlőre sziltoplasztikos vég :$
Ismeri valaki Hevesi Gyözö-t? Szk-ban találtunk diákigazolványát és bank kártyát. Ha valaki ismeri fórumból legyen szíves szóljon neki. Tudtámmal ö is fórum tag vagy legalább szokott olvasni fórumot.
Én Rákerestem iwiwen és találtam egy Hevesi Győző-t…Nem tudom hogy ő az de ha gondoljátok akkor segítek és írok neki egy üzenetet.. 😀
Volt a mostani matematika OKTV-n valaki? (szakközép kategória) 🙂
én…potyára 😀
Csomó haverom volt, de hamar végeztek mert semmit nem tudtak, szóval több mint valószínű, hogy nem jutottak tovább. 😀 Én az ilyenen nem is gondolkodok, hogy matek OKTV-n induljak, nem nekem való. 😀 Majd februárban megyek SZÉTV-re. 🙂
Sziasztok…
Lenne egy kis gondom.Voltam ma pipázni és eléggé kaparta a torkomat…Nemtudom milehetett a baja,átnéztem semmi gondot nemláttam.Prince Molasses alma volt a dohány és ThreeKing szén 33mm alufóliát rendesen ráraktam feszesem,lukak is rendben voltak…
Nemtudom mi lehetett a baja…
Én amikor öngyulladós szenet használtam, csináltam fóliából egy gyűrűt, azt megtapostam, hogy lapos legyen, azt rátettem a fóliára a kerámián, és arra tettem rá az izzó szenet annó.
Nekem sosem volt hogy kapart volna utána. Hőtartó amíg beindul a füst utána már nem kellett…
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.