Tudok élménybeszámolót tartani.. 😀
e
én szimplán szét ütöttem…azóta is pöttyös a kezem
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
e
Én csak akkor lépnék bricoba/bricora, ha tűzön/parázson kéne járnom. De akkor tuti azt választanám.
Én csak akkor lépnék bricoba/bricora, ha tűzön/parázson kéne járnom. De akkor tuti azt választanám.
Nehogy égést segítő vegyszeres legyen a lábad? 😀
e
Én azóta nem merek leesni a földre, mert végén még szétütsz… 😀
Például. Meghát, inkább járok bricon mint máson, nem?
Végülis ahhoz képest hogy lábbal konkrétan eloltottam egy fél bricot tegnap, ma már csak egy 8as alakú vízhólyag van a talpamon 😀
Én jártam egyszer nagyon szerencsétlenül. 😀 Egy kis fém tálba hamuzok, meg tartom az izzó szenet ha lekell vennem a pipáról. Még nagyon a dolgok elején elrontottam egy tömést, és levettem a szenet a tálkába, hogy majd ott nyugodtan elhamvad. Kezemben a széncsipesz, és leakartam rakni az asztalra. Viszont véletlenül hozzáértem a fém tál oldalához a kézfejemmel, amit hirtelen elrántottam. A széncsipesz hegyes végét pedig végighasítottam a combomon 8-10 centi hosszan. Szóval egy-két sec. alatt gazdagabb lettem egy vágással és egy égéségi sérüléssel. 😀
Nekem olyan volt, hogy leesett a szén a földre én meg nem találtam mást így megfogtam egy műanyag zacskóval ami gyorsan el is égett és leraktam a szenet de a forró műanyag meg ráolvadt az ujjamra és utána még vagy 10 mp-ig égette 🙂
Azért vannak itt sztorik. 😀
A hülyeség határtalan 🙂
De csak azért mert félsz nehogy kiégessen valamit a szén 🙂
Ha valakinek kell lockerz meghívó dobjon egy PÜ-t. Aki nem tudná mi az:
Jogos, de az ember a saját hibáiból tanul! 🙂
Jogos, de az ember a saját hibáiból tanul! 🙂
Nem azért mondtam, velem is előfordult hasonló az elején… 🙂
nekem egyszer borult fel a pipám. Szex közbe túl közel volt az ágyhoz s egyszerűen a nőcim lerúgta…. aztán gyorsan csipeszkeresés, de kis helyen így is kiégett a szőnyeg, azóta minidig gondosan elrakom az akció előtt 🙂 🙂
Egyébként most világosodtam meg..
A tálcám most bosszulta meg(azért került a földre a brico amire ráléptem mert pattant egyet a tálca és repült 2 fél brico) hogy haverral egyszerre fújkáltuk a bricokat a tálcán, begyulladtak, raktunk rá mégegy felet hogy majd az is beizzik, és a tálcáról leégett a műanyag mintás bevonat..Mekkora bosszúálló kis rohadék tálcám van 😀
Pipa fétis?
Na akkor már én is leírom a szenes kalandom. A szituáció a következő: ülök a gép előtt nézek valami random star wars paródiát, miközben a hűséges kézben fogható pipámból szívom a füstöt. A szén már a végét járta, amikor leraktam az asztalra, mert indultam volna oda, ahova a király is gyalog jár. Sajnálatos módon a pipám, ami nem a stabilitásáról híres borult felém, és a még épp hogy izzó szén a combomon landolt. A mázlim az volt, hogy a) már alig volt a szénből, b) épp felállás közben történt és így megspóroltam egy-két értékes másodpercet a felugrásból. A combomon megpörkölődött egy kicsit a szőr (haha ) de nem lett komolyabb bajom. A fapadlón ahova a szén esett viszont még most is látható a szenes kis folt, és nem tudom levakarni.
u.i.: Hú, ez jó bő és talán kissé túl részletesre sikeredett.
Pipa fétis?
Anno volt olyan eu-s matrica, amin az szerepelt, hogy “előjátéknak is kiváló”
jaja nem véletlen vettem razant, jó hosszú és vastag a markolata, plusz glicerin is van mindig itthon 🙂 🙂 🙂
webbie
Nem találtam youtube-on meg azt a részt mikor mondja a szarvasbogarat a Dumb és Dumber-ben:(
Pipám eddig egyszer borult fel, de nem volt valami jó élmény, mivel a szőnyegem 8 helyen égett meg, viszont ebből csak kettő nagyobb lyuk lett és az egyik van csak látható helyen. A Vanish szárazon használatos por elég szépen kiszedte. Rászórtam a szőnyegre és egy kefével szárazon beledörgöltem, utánna hagytam egy fél órát majd felporszívóztam, és így szépen eltüntette a fekete részeket a szőnyegből. Így is megmaradt a lyuk, de legalább nem fekete.
Nekem még az jutott eszembe, hogy szegény barátom, hogy járt. 😀 Nyaraláson ültünk kint a filagória alatt, és adtuk körbe a csövet. Egyszer csak valamelyik ügyetlen haverom megrántotta a csövet és borult a pipa. Szegény cimborám pedig, hogy megakadályozza a borulást rámarkolt teljesen a hőtartó sapkára. Szegény első-másodfokú égést szenvedett. Viszont megtanulta ő is, hogy a hőtartó sapkát csak a műanyag fogantyúnál szabad megfogni! 😀
Lenne nekem egy kisebb problémám, amit nem tudok, hogy mitől lehet. Adott a következő “szett”:
TopMark 55cm-es pipa
50mm-es öngyulladós szén
banános illetve két almás Nakhla dohány
Vortex kerámia
Még mielőtt eljöttem nyaralni, tömtem egyet a banánosból. A dohányt “szétmoncsoltam”, majd kb. a lyukak szintjéig megtömtem. Az 50mm-es szenet kettévágtam, majd szépen begyújtottam, és elszívtam. Minden tökéletes volt. Eljöttem nyaralni, ugyan ez a felállás, de a dohány egy idő után elkezdett kaparni (egy massszív dohányos is köhögött tőle). Gondoltam, hogy a dohánnyal lehet baj, mert elég száraznak tűnt. Kibontottam a …
Sziasztok!
Az idézetben látszik, hogy legutóbb mi volt a problémám. Szerencsére ez már megszűnt. A lényeg, hogy akármit csináltam, hamar elkezdett kaparni a dohány, majd mehetett a kukába.
Miután visszamentem a koliba, kipróbáltam még egy dolgot, amit még nagyon régen olvastam az egyik fórumon. A hőtartó sapkát kb. 5 perc rajta hagyom, míg nem melegszik át teljesen, majd míg a szén izzik, leveszem róla, és mikor már csak kevés a szén, akkor rakom vissza.
Három tömésem volt ezzel a módszerrel, és mind a három nagyon jó volt. Viszont a harmadik tömésre rájöttem, hogy nem érdemes bekajálni, és a dohányzó ablakát bezárni, ha az ember vizipipázik. Kb. 10 perc után megszédültem, és pihennem kellett. A többiek persze jól érezték magukat a finom epres dohányos füstben.
Ma megjött a Nammor is, meg elvileg a koilba is megérkezett a dohány. Már csak annyi dolgom van, hogy vasárnap szépen rágyújtok, és élvesem a Mentás/Vaniliás/Banános AL.Masah-t.
Üdv.:
Zoli
Örülök, hogy megoldódott a probléma. Erre mondják, hogy mindenre van megoldás. 🙂
Ezt a hőtartó sapkás módszert ezen a fórumon olvashattad, ugyanis itt emlegettük fel sokszor és ajánlottuk másoknak is 🙂
Viszont lenne egy másik kérdésem a Nammor tulajokhoz. Honnan lehet megkülönböztetni a gagyit az eredetitől? Mert van egy, de a kivehető szipka rész nem olyan formájú, mint az általános képeken.
Üdv.:
Zoli
Ui.: A hótartó sapkás tippet valszeg tényleg itt olvastam :P.
A képen a Nammor másolatom látható. A legegyszerűbben, a szipka részről (ami egyébként nem kivehető!), valamint arról ismerhető fel, hogy a markolatot nem zárja le, olyan kis gombolyag, mint az eredetinél, remélem tudtam segíteni.
(Nem tudom, hogyan kell úgy berakni, hogy ne húzza szét az oldalt, ezért linkeltem így. )
Hallani már hallottam az oldalról, anno meghívót is kaptam oda, de már akkor sem találtam megbízhatónak. Gondolkozz csak el rajta, vajon miért éri meg nekik, hogy ingyen (!!!) osztogatnak ipodot-plazmatévét-számítógépet-satöbbit? Vagy talán csak látszólag ingyenes a szolgáltatás?
Az oldal üzemeltetése nyilvánvalóan megéri nekik, különben már réges-rég bezártak volna… Akkor tehát mit kapnak tőled cserébe? Vagy napi több száz reklámot nézel meg a lockerz-en önszántadból (kétlem), vagy pedig kiadod nekik az adataidat – utóbbit elég valószínűnek tartom, mivel a regisztrációhoz bizonyosan meg kell adni mindenféle személyes adatot is. Erre egyébként körülbelül illik is a phishing, vagy szép magyar szóval mondva adathalászat definíciója.
Az oldal használatának tehát véleményem szerint súlyos ára van – még ha nyersz is valamit (részemről ez kizártnak tekintett), akkor sem fogja kompenzálni a kiadott személyazonosságodat.
Szóval csinálj amit akarsz, de én – maximális jóindulattól vezéreltetve – azt mondom, hogy hagyd a fenébe azt az oldalt 🙂
Az előzőbe már nem tudok beleszerkeszteni, de még eszembe jutott valami: ha feltételezzük, hogy nem osztogatnak semmiféle ingyen ajándékot, hanem ‘csak úgy vannak’, akkor is problémás a működés megértése: vajon a szervereket miből tartják fönt? Biztosra veszem ugyanis, hogy egy ekkora oldal mögött hatalmas szerverkapacitás áll.
Az oldal működik, viszont nem nekünk magyaroknak találták ki. A mi sebességünk túl lassú ehhez, ráadásul havonta 1szer van redeem, és azt sem tudni h mikor is pontosan. A lényege az oldalnak annyi, h végig kell NÉZNED a videókat, nem elég ha csak elindítod és beletekersz(mert nem is lehet ilyet), a végén pedig be kell írnod egy ellenőrző kódot, és azért kapsz egy bizonyos pontot, 1videó 2pont(vmikor több), havi egyszer van beváltás. És több videó nem futhat egy időben egy felhasználónál.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.