XDXD:D:D:DKajak be is vette
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
XDXD:D:D:DKajak be is vette
ez rohatúl nem müxik
egyszerűen nem lépsz be többet….és meg van oldva.
ui.:sok sikert ahhoz hogy ennél jobb, vagy egyáltalán bármilyen vízipipás fórumot találj, ahol hozzáértő emberek is vannak. 🙂
akkor nem lesz már amugy sincs kedvem nagyképű köcsögök között lenni hehe
Pffffff……….
Bocs de mindenki magából indul ki:D
/Ezt muszáj volt/
ciki na mindegy egyszer remélem talizunk és nem ez miatt de összebunyózunk 😀 mindanyiotokal 😀 majd az lesz a vicces hehe
Örömmel válunk meg minden hasonló “tagunktól”
Örömmel Na menj és lökd a szöveged máshol, ez ide abszolút de nem tartozik. Ha nem tudsz viselkedni, ne csodálkozz, hogy kiutálnak.
Bocs, 12 éveseket nem verek. Amúgy ki lettél tiltva, így biztos nem bombáz majd senki sem pü-vel. (Vagy ha arra az automata üzenetre gondolsz, amiben figyelmeztettelek a helyesírásod miatt, akkor én kérek elnézést! )
Amúgy amikor kérdeztem, hogy nakhla 5 almás, akkor nem kötekedtem, csak poénkodtam. Sebaj… Aki nem képes leírni a Nakhla cég nevét helyesen, az maradjon még kicsit a tanulásnál.
Hát ez csak téged minősít.Itt senki nem bántott.Úgy érzem, hogy a privát üzenetekben is gondolom szépen le volt írva, hogy mi a probléma.Csak téged akkor ezek szerint ez nem érdekelt, nem gondolkodtál el rajta, hanem itt indulatoskodsz.Ha az ember hibát követ el, akkor igyekszik kijavítani.Te nem akarod kijavítani, helyette pedig ilyen óvodás, avagy prehisztorikus módszerekkel fenyegetsz minket…
Miért kell bántani szegényt? Az utca neveli, ez is probléma?
Szegénynek gyengék az idegei, rossz természete van. 🙂
Ha az ember kap nem egy levelet, hogy kicsit figyeljen oda a helyesírására miért nem teszi azt? Ez a srác picit túlpörgött…
Én eddig minden feltett kérdésemre kaptam választ. S ezért tartok ott ahol tartok. Vannak itt is akik a kákán is csomót keresnek , de hát ezért fórum. Inkább próbálok a negatív kritikából tanulni. S nem “nagyon” haragudni rájuk 🙂
Tudom hogy ritkán szoktam hozzászolni a dolgokho csak nagyon ritkán. De találtam egy kis videot youtube-on amibe én szerepelek és szeretném megosztani.
Nem gizdaságbol vagy iesmi csak egyszerüen egy jó film tökéletes befejezése 😛
Nem gizdaságbol vagy iesmi csak egyszerüen egy jó film tökéletes befejezése 😛
Te vagy a kissrác?
Ezt a filmet már láttam egy párszor. 🙂 Nekem tetszett, bár inkább az a tipikus Eperjes Károly film. 😀 Mivel ez a film gondolom olyan 98-99 körül készült, akkor csak a kissrác lehet. 😛
Igen n vagyok a kissrác. Egy élményvolt együtt dolgozni Eperjes-el Cseh Tamással Unlmann Mónikával a rendezöröl nem is beszélve illetve a stábrol 😀 . Eerjessel töb filmben is szerepeltem együtt és egy nagyon barátságos fickó.
azt elhszem…
cseh tamás énekelt ott? hatalmas élmény lehetett
Eltudom képzelni, Eperjes minden filmének van egy külön stílusa szerintem. Amire tényleg azt mondod, hogy ez egy tipikus Eperjes Károly film. Bár nekem még mindig a Legényanya a kedvenc filmem amibe szerepel, meg a Csapd le csacsi! 😀 Azok eszméletlen jó filmek. A Hídemberben Széchenyi szerepét szerintem egy kicsit túljátszotta, de abban Cserhalmi is nagyon túljátszotta Wesselényi figuráját. Bár alapból nagy bukás volt az a film annak idején, de ez nem a szereplők hibája, hanem kiloptak belőle mindent amit lehetett. 🙂 Mindent a legolcsóbban kihozni és a lefaragott pénzt a költségvetésből meg szépen zsebre tették. Ugyanebben az évben készült a Bánk bán, ami szintén a történelmi filmeknek egyik legborzasztóbb alkotása. Mindenesetre elhiszem, hogy mekkora élmény volt ilyen emberekkel együtt dolgozni. 🙂
Amikor oda került a sor ogy hogy felvegyük az a jelenetett hogy éneklés stb…akor ár kicsit többet ivott a kelleténél Cseh Tamás, de ez nem akadályozta a felvételt sőt .
James hogy emlitetted a hidembert ténlyeg tul játszotta kicsit a szeeepét bár Bereményi Géza pont iesmi miatt vélassztotta Eperjest Széchenyi szerepére. Nem mellesleg a Hídember-be is szerepeltem én játszottam Széchenyi Ödönt. A hungulaa a forgatásoknak felejthetetlen volt egy nagyszerü stáb segitette munkánkat.
Ami ugymond meg fogott Eperjesi Károlyba mint ember az az volt hoy hiába volt a Hidember forgatásánal külön lakokocsija hoy ott kajáljon stb… ö oda ment a statiszták közé beszélgetni..enni mig a többi szinész nem is akart hallani a statisztákrol 😛
klassz:) egyik kedvenc filmem:)
mindig megnézem, ha tv adja:)
Ránéztem kíváncsiságból az eura, gerago-alma és rágó, 30 hozzászólás. No mi lehet ez? Flamelés. Hogy egyeseknek mennyi idejük van. Feca tipikusan bolhából elefántot csinál, de mások is beszálltak. Tény, sok benne a szóismétlés, de ez engem például cseppet sem zavar. Annyit szűrtem le belőle, hogy az alma rágóval finom lehet, majd ki is próbálom. Tudom milyen érzés ha leszólják az ember munkáját, de reméljük ez nem tántorít el téged gerago a munkától, és írsz még teszteket. 🙂 A Facebookon van egy számomra érdekesnek vélt oldal, a “Tudunk-e még magyarul”, egy idősebb úr készítette az oldalt, először nekem úgy tűnt, hogy a magyar nyelv elkorcsosulásával, egyes szavak eltűnésévek, vagy hasonlókkal foglalkozik. Olvassatok bele, a vitázók pontosan ide valók. https://tinyurl.com/38xbvrm Az oldal szerint élcelődik olyanokkal, akiknek a szakmájából adódóan nem kellene nyelvtani hibákat véteni, de szerintem ez szimpla kukacoskodás. Úgy hiszem egy beszélgetésben lehet viccelődni vele, de ha már külön portált hozol létre neki, az már túlnő ezen.
Én magának az oldalnak helyt adok, most, hogy így belinkelted, esetleg néha, ha eszembe jut ránézek…De vitatkozni nem szeretnék nagyon ilyen helyen. Igazából van bennem is egy magasfokú tolerancia, ameddig el tudok viselni dolgokat, illetve magamban úgyis kijavítom…Egy fórumon sem várom el se én, se a többiek szerintem, hogy mindenki helyesen írjon, de a TÖREKVÉS az nagyon fontos…Jó látni, ha valaki megerőlteti magát, hogy szépen, választékosan írjon.Úgy gondolom ez az általános alapműveltség első lépcsőfoka. Pl. az eus cikk engem sem zavart, fel sem tűnt.Mert a tartalomra voltam kíváncsi…Most pár szóismétlésből nem hiszem, hogy olyan nagy gondok kerekednének…
Ott a pont Korminál, méghozzá amikor arról ír, hogy törekedni kell a választékos és helyes írásra. Ez nem egy olyan fórum ahol ez a fő profil, teljesen mással foglalkozik, így ha valaki esetlegesen vét, vagy mellényúl a billentyűzeten, azért senki nem fogja levenni a fejét, illetve ezt kommentben sem fogja kifejteni.
Viszont ami roppant idegesítő és már itt is többször előfordult és nagyon sok hasonló jellegű hozzászólást utasítottunk el/töröltünk/javítottunk, amikor valaki egyáltalán nem tud helyesen írni, még az elgépelések sem érdeklik (nem 1-2ről beszélünk egy hoszabb szövegben, hanem néhány mondatban 10-20-ról) és akkor a választékos, ízes fogalmazást már meg sem említem. De nem is hiába fakadtam én ki és nyitottam egy kiemelt témát a dologgal kapcsolatban.
Az a bejegyzés a blogban pl. engem is zavart. Természetesen nem annyira, hogy most egy ilyen jellegű írás miatt kommenteljek, de mondjuk ha ez lenne a jellemző a jövőben, akkor biztosan én is szóltam volna a dolog miatt (természetesen nem kommentbeli fikázásra gondolok, hanem építő jellegű kritikára és azt is esetlegesen magánúton és nem nyilvánosan flamelést generálva). Tisztában kell azzal lenni, hogy ha az ember hasonló jellegű felületekre publikál, blogot, cikkeket ír, akkor bizony másképp ítélik meg a fogalmazását és a helyesírását (valamennyire jogosan), mint ha mondjuk csak egy bejegyzést ír egy fórumba. Természetesen ismételten visszatérénék rá, hogy nem nyelvészprofesszor szintű dolgokról beszélünk, hanem inkább olyanokról, amit az ember ha egyszer-kétszer átolvassa, amit alkotott, akkor maga is kiszúr és tud korrigálni.
Sziasztok!Budapesten a népliget buszmegállóhoz mennyire van közel/messze az SZK?
Válaszotok előre is köszi!
Üdv!
Srácok én Fecának kétszer is válaszoltam a .eu-s oldalon ezzel kapcsolatban ott vagyok a kommentek között, és nagyjából ezt írtam le amit most itt ti néhányan. Vannak a bejegyzésben hibák ez tény, és kell az építő jellegű kritika, de amit kapott az inkább leszólás volt. A helyesírás mellett szólok én is. Próbálok mindig odafigyelni arra amit írok, és hozzászólások elküldése előtt mindig átolvasom amit írtam. Ha valamit rosszul fogalmazok meg, akkor kijavítom. Gondolom Gerago is így van vele. Ha még nem publikált ilyen cikkeket, vagy teszteket, akkor ne várjuk el tőle azt, hogy egyből profi cikkeket kapunk. Amit most mondok azt elmondtam ott is. Egy idő után úgyis belefog jönni, ha kapja az építő jellegű kritikákat amiből leszűrheti azt, hogy bíztatják, akkor biztos legközelebb jobban odafog figyelni. Nem beszélve arról, hogy ezt a tesztet gondolom önszántából írta és nem parancsra. A lelkesedést pedig sokkal többre kell értékelni. Nekem a cikk nem volt érthetetlen, a szükséges információkat tartalmazta. Max annyi, hogy tényleg pár szóismétlés meg kicsit tömör volt, de ez nem vészes. Nagyok sok ember még ennyire se lenne képes. Amikor írtam, hogy engem nem zavarnak ezek a hibák Fecától csak ennyit kaptam erre válaszul: “ez csak téged minősít…”. Talán annyiban hogy toleránsabb vagyok mint ő. Viszont nem egy hivatalos levélről van szó, hanem egy blogbejegyzésről és ez lett ennyire felfújva. Ez már csak a kákán volt csomókeresés a részéről.
Üdv!
Metróval nem vészes, Népligetnél felszállsz a 3as metróra, átszállsz a Deák téren a földalattira és azzal elmész az Oktogonig. Buszt sajnos nem ismerek, ami arra jár.
Üdv!
Nem vagyok pesti, de azt megtudom neked mondani, hogy nincs túl közel. Jobban jársz ha vonattal mész, a Nyugati Pu. az SZK-től szinte egy köpésre van.
Üdv!
Nem vagyok pesti, de azt megtudom neked mondani, hogy nincs túl közel. Jobban jársz ha vonattal mész, a Nyugati Pu. az SZK-től szinte egy köpésre van.
metróra felszállsz, metróról leszállsz, gyalogolsz. ennyire van messze 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.