Hát amikor én voltam 1000Ft vagy 1500Ft volt egy óra, de jó fej volt a srác, mert azt mondta, hogy nem méri az időt Amúgy kegyetlen jó
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Hát amikor én voltam 1000Ft vagy 1500Ft volt egy óra, de jó fej volt a srác, mert azt mondta, hogy nem méri az időt Amúgy kegyetlen jó
Aki picit járatos Romániában, Marosvásárhelyen, az segítsen egy kicsit!
30.-án (hétfő) kellene hazajutnunk onnan, budapestre… Milyen lehetőségek vannak?
A vonat túl drága, 11ezer, és lassú is, a cég akinél az odautat foglaltam már eladta az összes jegyet visszafelé egy héttel előre, más buszt meg nem is találtam..
30.-án (hétfő) kellene hazajutnunk onnan, budapestre… Milyen lehetőségek vannak?
A vonat túl drága, 11ezer, és lassú is, a cég akinél az odautat foglaltam már eladta az összes jegyet visszafelé egy héttel előre, más buszt meg nem is találtam..
Elvileg van Marosvásárhely-Budapest MALÉV repülőjárat, de az mocsok drága… A busz lenne gondolom a legkézenfekvőbb megoldás (akár csak Biharkeresztesig, onnan vonattal haza már nem kunszt), de nem tudom, hogy milyen irodáknak van járata…
romániába még nem voltam de Erdélyben már többször is bár mindig busszal kolozsvárig ha eltudsz vergődni onnan szinte gyerek játék onnan minden jön haza felé és elég sürün
Tudnál mutatni egy képet róla légyszives? Nagyon érdekel 😀
Cocobrico témából szedtem)
ez hely függő nálunk pl tudják hogy mi is az a vizipipa de pl rukkeltóra levittük és jött a biztiboy okoskodni elmagyaráztuk neki hogy mivan aztán ránk hagyta de mondom erre felé pl már meg se lepődnek
Rukkel tavon kipróbáltad a blob-ot? Aki nem tudná mi az:
persze kiprobáltam:D aztán szegény anyukám csuklott de amugy az a 6métreres ugrás nagyon para legalábbis én attól azért már megijedtem de jó volt:D
Ez nagyon durva 🙂
Na ez se semmi:P
Nemsemmi
szép körök, pipával az uszonya alatt lenne jó
romániába még nem voltam de Erdélyben már többször is bár mindig busszal kolozsvárig ha eltudsz vergődni onnan szinte gyerek játék onnan minden jön haza felé és elég sürün
Kosuth MR1 rádióba mondták hogy van Wizzair légíjárat 4700ft . Nyomják a reklámot mert hamarosan lesz Marosvásárhelyen a Félsziget , belépő 14 E ft ez egész eseményre.
Kosuth MR1 rádióba mondták hogy van Wizzair légíjárat 4700ft . Nyomják a reklámot mert hamarosan lesz Marosvásárhelyen a Félsziget , belépő 14 E ft ez egész eseményre.
Igen, félszigetre megyek, azért kellett a hazajutás, de már sikeresen találtam egy buszcéget, akik nagyon olcsók.
Néztem wizzairt is, de aznap sajnos nem indult haza repülő.
Köszi szépen azért Moldy!
ugye ismerjük a fészbúkot? tessék lájkolni serényen!
Lájkoltuk! 😀
Moldy: Az, hogy az al sultan dohányokon rajta van németül is a mondani való, nem azt jelenti, hogy onnan jönnek. Ezek elég nedvesek, szóval biztos nem onnan importálják. 🙂
Sziasztok!
Új vagyok ezen az oldalon. Azért regeltem mert lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni h tegnap vettem egy epres dohányt azt hittem minden jó lesz finom nagy füst meg ilyenek erre megtömtem a pipámat elkezdem szivni és ilyen nagyon de nagyon rossz izű semmi füst élményt éltem át:D
azt hittem rosszul tömtem vagy valami. Tömtem egy sárgadinnyéset is az meg kiváló volt sok füst tömény fehér, és éreztem a finom ízt is.
Utánna megpróbáltam mégegyszer az epreset. Darabokra szedtem a dohányt csak úgy tömtem ahogy még soha:D olyan precízen, de semmi nem lett tőle jobb ugyan olyan rossz volt mint előszőr.
Ez mitől lehet? Egy dohánynak lejárhat a szavatossága? Vagy itt is sokat számit a márka????
Köszönöm a válaszokat előre.
Számít a márka, mikor gyártották, néha előfordul selejtes darab. Lehet ilyen rossz csomagot fogtál ki, sajnos ez benne van a pakliban. 🙂
Milyen márkájú eper volt?
Reálisan vagy németeknek csinált dohány szállítmány ,rendelés visszavonás miatt került ide (rosszabbik eset ) vagy megmaradt dobozokat hasznosítottak , (jobbik eset) Megnyugtató hogy az újabb dobozon (guavés) speciel magyar rendelésre készült.
Hennawy a márkája
de ma is vettem 1et egy másik márkát. Nézegettem neten h mik a jobb márkák és a hennawy volt a legutolsó. Győrben élek ás csak 1 helyet tudok ahol lehet venni dohányt. Körültnéztem a márkák között és találtam egy Nakhla dohányt 2 almásat
pont most szivom b.nőmmel. Nagyon nagyon jóóó.Friss és rengeteg füst:D
Én is megmutatnám a heba filterem.
Ha jól számoltam 40 lyuk van rajt.
… 220412.jpg
… 220416.jpg
de ma is vettem 1et egy másik márkát. Nézegettem neten h mik a jobb márkák és a hennawy volt a legutolsó. Győrben élek ás csak 1 helyet tudok ahol lehet venni dohányt. Körültnéztem a márkák között és találtam egy Nakhla dohányt 2 almásat
pont most szivom b.nőmmel. Nagyon nagyon jóóó.Friss és rengeteg füst:D
Igen a Hennawy nem a legjobb márka, sőt én kifejezetten utálom, de ezzel nem vagyok egyedül. 🙂 Viszont minden egyes dohánymárkának és íznek van itt külön topicja a fórumon. Ott sok hasznos információt találsz róluk, nekem is sokszor volt segítségemre. 🙂
Egyszer próbából vettem egy doboz Hennawy kétalmásat, kicsit másabb íze volt mint a Nakhlának, de finom volt az is 🙂
Sziasztok, rég volt már, hogy írtam valamit is. Sajnos a nyári nagy bulik, meló, tanulás, nyaralások miatt nem volt sok időm netezni. Remélem mindenki megvan, egy fájó sztorit osztanék meg veletek, mégpedig kis szeretett első egyiptomi pipám ellopták nammorrall vortexxel, dohánnyal, szénnel, zsebsárkánnyal….
No de ez van, mostantól itt vagyok 🙂
Jézusom, hogy történt? Honnan?
No de ez van, mostantól itt vagyok 🙂
Őszinte részvétem! Egyik haverom mesélte, hogy ők nyaralni voltak és éjszakára kint hagyta a pipáját a szállásuk udvarán és reggelre lába kelt.
Hát egy kocsmába mentünk egy haverral, leültünk egy asztalhoz, pipáztunk, majd ő elment asszem biliárdozni, én meg kimentem egy csajjal egy sétára… Sikeresen ott hagytuk 10 perce a pipát magába.. természetesen már nem volt meg, mikorra visszamentünk.
Hát egy kocsmába mentünk egy haverral, leültünk egy asztalhoz, pipáztunk, majd ő elment asszem biliárdozni, én meg kimentem egy csajjal egy sétára… Sikeresen ott hagytuk 10 perce a pipát magába.. természetesen már nem volt meg, mikorra visszamentünk.
Esetleg érdeklődj a csajnál… Így picit gyanúsnak tűnik.
Ha valakivel történt már, hogy ellopták a vízipipáját, az leírná a történetet és elküldené nekem pü-be? Blogba lehetne egy figyelmeztetést írni így, hogy mások ne járjanak hasonló cipőben.
Esetleg érdeklődj a csajnál… Így picit gyanúsnak tűnik.
Ha valakivel történt már, hogy ellopták a vízipipáját, az leírná a történetet és elküldené nekem pü-be? Blogba lehetne egy figyelmeztetést írni így, hogy mások ne járjanak hasonló cipőben.
Én meg kint hagytam haveroméknál az asztalon egy csomag 50g-os Mizót és az anyja meg kidobta mert azt hitte, hogy szemét. Azt hittem megőrülök Mondjuk neked sokkal-sokkal nagyobb a veszteséged.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.