James írta korábban:
Pokoli meleg volt egész nap a vihar meg olyan 6 óra fél 7 körül érkezett meg, akkor már tényleg csak pár részeg motoros volt ott. 🙂 Én 4 óra körül megléptem, mert már elegem volt az egészből, de már akkor se nagyon foglalkoztam a találkozóval, Moldyval beszélgettem a végén. De akkor este tényleg jött egy szép kis vihar. Akkor robbant Örökösön a trafóház. 😀 Mindenesetre húzós egy nap volt, mert órákat álltam a tűző napon a kamerával enyhe napszúrást kaptam, és nem is nagyon sikerült minden. Egyik ismerősömet kikellet segíteni egy nagy kamerát adott kölcsön a megnyitóra állvánnyal, hogy vegyek fel neki vágóképeket. Két kamerával dolgoztam egy órán keresztül. Azt elfelejtette közölni, hogy rossz az állvány és a másfél milliós Canon XL2-es kamera objektívvel előre borult fel, utolsó pillanatban fogtam meg. Nekem egy 5 éves régi kis 1ccd-s kamerám van, így túlságosan minőségi anyagot nem tudok kiadni a kezemből. 😀 Akadt baki a szervezésben is, a felvonuláson a motorok 3/4-e elment rossz irányba én meg ott álltam a kamerával azt jött egy pár motor és annyi, a kamera meg forgott. 😀 Na de végülis túléltem anyagi és egészségi károsodás nélkül. 🙂
Akkor mozgalmas napod volt.Néha kell az ilyen jó kis pörgős nap,hogy ne monoton legyen az életed…
Sajnos én aznap dolgoztam,de nekem is megérte az élmény.
A legkisebb is számít áruházban dolgozom már 8 éve.Pályafutása alatt sose volt olyan,hogy teljes sötétségbe borult az egész doboz 🙂
Igazgató beürülékezve szaladgált a sötétben.
Hazafele a 30 Cm-es vízben,szakadó esőben ürülékké ázva mentem én is hazafele motorral 😛
Másnap ugyanígy jártam….