sheeshamaster írta korábban:
James írta korábban:
Viszont egy olyan buli tényleg nem lenne hülyeség, ahova a vízipipás boltok is kivonulnának, pl. Julio és kezdő vagy tapasztalatlan pipásoknak megmutatna egy-két fortélyt szívócsövekkel, kerámiákkal, szenekkel, dohányokkal kapcsolatban. Természetesen nem árusítaná ott őket, hanem csak bemutatná, és mint magánemberként vonulna fel, nem pedig a cég nevében. Az ilyesmihez szerintem nem kell engedély, vagy tévedek?
Volt még tavaly vagy tavaly előtt egy ilyen kezdeményezés a SultanCenter részéről, habár ők egy jelképes beúgró ellenében a saját dohánykészletükből adtak volna tömnivalót. Ebből persze nem lett semmi, valószínüleg így utólag sem engedélyük, sem anyagi hátterük nem volt hozzá.
Hát úgy nem is nagyon csábító, viszont én arra gondolok mint amire a szolnokiak, ilyen baráti kezdeményezés útján. Ahol megjelennének a boltok, vagy csak egy bolt, és mint mondtam nem árusítani, csak bemutatni. Nyugodtan beszélgetni, pipázgatni, és az érdeklődök odamehetnének kérdezősködni. Nekik elmagyarázni, hogy milyen, mi az előnyösebb mi a hátrányosabb, és akkor mondani nekik, hogy itt és itt ennyiért meglehet majd vásárolni interneten, vagy a boltban személyesen. Példul a vízipipafórum.com pipás találkozót tart itt és itt, szeretettel várunk minden vízipipást és érdeklődőt. De ez csak egy példa, szerintem mindenki jól érezné magát, és még tanulhatna is. 🙂 Jó mondjuk megvalósítani nehezebb mint kigondolni. 🙂