Legkomolyabb az volt akkor is, amikor 3 pipabol kettoben Kass Super, egyben pedig Zaghloul ment 😀
Igen, majdnem kifelejtettem, hogy ez a kombináció, akkor csak is kancsóból lehet inni a whiskey-t. 😀 😛
Az azért már hamarabb elkezdődött..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Legkomolyabb az volt akkor is, amikor 3 pipabol kettoben Kass Super, egyben pedig Zaghloul ment 😀
Igen, majdnem kifelejtettem, hogy ez a kombináció, akkor csak is kancsóból lehet inni a whiskey-t. 😀 😛
Az azért már hamarabb elkezdődött..
Jah, a 3 natúrnál már nem olyan sokan voltak ébren… 😀
… dehogynem, mert rohadt hangosak voltatok. 😀
Vaterát ki utálja? Én már igen. Még egy rohadt privát üzenet küldést sem találok…
Csak az aukcióhoz tudsz írni, kérdezni is csak ott lehet. Gondolom azért, hogy nehogy a vaterán kívül állapodjanak meg a felek…
Ez akkora sz@rháziság, egy mocskos pü-t nem engednek. Úgy is kitalálok valamit, hogy trükközzek ezzel….
Persze, hogy nem engedik, mert akkor megtörténhetne az adásvétel anélkül, hogy a vaterának perkálni kéne..
Lehet trükközni, de számolj vele, hogyha elkapnak, akkor ki is bannolnak :).
Szerk: mondjuk láttam én már hasonló HSZ-t ott mint ez:Rendben, de harminc milyen négytizenkettő állapotban huszonnyég van a hatvanhat termék?
Az a baj, hogy nem találok azzal a felhasználónévvel más helyen embert.
de ha jól tudom telefonszámot szoktak megadni…
Azt már csak akkor, ha leütsz egy aukciót, és megy neked egy e-mail az eladó adataival.
Csak a gond ott van, hogy ha már megrendeltem egy terméket és kiderül, hogy kaksi, akkor is át kell vennem és jöhet a visszaküldős procedúrás szarkavarós menet.
Sajnos ez igaz, de ha nem olyat, vagy azt kaptad ami a leírásban, illetve a fényképeken szerepelt, akkor elállhatsz a vásárlástól.
Az is igaz, hogy ezt már csak akkor látod, mikor kifizetted és megkaptad.
Igen, pont ezért szeretném megnézni a terméket, mivel úgy van meghirdetve. Akkor biztosra mennék.
Azt megbeszélheted vele a termék lapon is, hogy szeretnéd megnézni és kipróbálni, és ha nem tetszik, vagy nem olyan akkor semmis az üzlet.
Ebből nincs semmi gond!
Szevasztok!
Tudtok valami helyet nekem mondani, ahol vasárnap is lehet venni dohányt? Waha és Masah érdekel főleg és holnap kéne mindenképp!
Köszönöm szépen előre is:
Gimesi
Hol laksz?
Ezért van a profilnál a lakóhely megadása, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk.
Úgyhogy tessék kitölteni.
Ezért van a profilnál a lakóhely megadása, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk.
Úgyhogy tessék kitölteni.
Budapesten keresnék.
Már is kitiltottak vateráról. 😀 😀 😀
1 hét volt, 1 vásárlás, 1 hozzászólás.
Ez akár a rekordok témába is mehetne. 😀
A vicc az, hogy 1 sima kérdés volt a hozzászólás. Az 1 vásárlást pedig az eladó miatt nem tudtam még átvenni.
Webbie Moderátorunknak szeretnék Sok Boldog Névnapot kívánni 🙂
Troll tagunknak szeretném megköszönni
Szeretnék csatlakozni Troll-hoz.
Sok boldog névnapot Webbie, és minden kedves Szabolcs!
Valakit érdekelne tört dióbél? 😀
Amúgy miért van az, hogy néha nem látom ezt a topicot? :S
Boldog névnapot Medve/wakummaci! 🙂 😀
Octopus21:
Hát én most megnéztem azt hiszem ezek nem szenvednek pipa hiányban,csőhiányban és egyéb dolgokban 😀
Azt hiszem csak a szépség kedvéért én is megpróbálok egy olyan kék akármit beszerezni 🙂
De, ha már itt tartunk
… re=related
Ezt nézzétek meg van ám füüst 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=MtWkTS4TyYY&NR=1
Ennél is én csak azt nem értem, hogy tudnak ekkora füstőtt nekem nem sikerül 1 x volt, de akkor is haverom pipájával.
Hát én most megnéztem azt hiszem ezek nem szenvednek pipa hiányban,csőhiányban és egyéb dolgokban 😀
Azt hiszem csak a szépség kedvéért én is megpróbálok egy olyan kék akármit beszerezni 🙂
De, ha már itt tartunk
… re=related
Ezt nézzétek meg van ám füüst 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=MtWkTS4TyYY&NR=1
Ennél is én csak azt nem értem, hogy tudnak ekkora füstőtt nekem nem sikerül 1 x volt, de akkor is haverom pipájával.
Egy jobb pipa, razan/nammor, tangiers phunnel, természetes szén, jó lyukasztás, kis gyakorlás, megfelelő tüdőkapacitás, nomeg némi nedvesebb dohány, és kész..
Ma kipróbáltam a szc-s akciós CB-t. Van benne vmi amit kitiltott fórumtársunk mondott, hogy van egy kis mellékíze. Az elején éreztem egy beazonosíthatatlan ízt, ami olyan 5perc alatt el is múlt. Szerintem a szén “kérgén” van vmi olyan anyag ami ezt okozza, de miután teljesen körbeizott, és szép pirosan világított mindenhol, elmúlt. Bár valószínűleg nem fogom újrahasználni, nehogy kárt tegyek magamban, de azért grillhez még elmegy.
Hosszas cb-s kihagyós pipázás után, szerintem ez a szén jobb mint a bamboocha. De ez már másik topic. 🙂
Hosszas cb-s kihagyós pipázás után, szerintem ez a szén jobb mint a bamboocha. De ez már másik topic. 🙂
999 Ft az 1kg-os bamboocha most SZC-be. Vajon megéri venni belőle több dobozzal? Nem emlékszem már rá, hogy írta-e valaki, hogy van-e annak mellékíze.
Aki próbálta, légyszíves írjon pár sort, vagy linkelje a topikot. Köszi
999??? én még 600huf/1kg-t tudok :S
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.