A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90982
    radish
    Felhasználó
    Radish
    • Hozzászólás: 415
    moldy007 írta korábban:
    mik vannak már….a kelet sem a régi…

https://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=325042

Hát, a döntést nem szeretném minősíteni, mert nem ott élek, és nem ismerem a helyzetet. Minden esetre jó látni, hogy vannak még országok ahol legalább úgy tesznek (szerintem amúgy nem csak úgy tesznek), mintha törődnének azzal, hogy az emberek családban éljenek. Itthon ez kicsit máshogy fest, úgy érzem…

, Hozzászólás ID: #90983
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab
    • Hozzászólás: 364

sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni.

egy barátom utazik amerikába, és hozna nekem dohányt, tud valaki tippet adni, melyiket érdemes e márkákból beszerezni?:Golden Layalina, Starbuzz esetleg Fantasia.

én elsősoron a gyümölcsös ízeket szeretem, de nyitott vagyok mindenre.

4×250 gr dobozra gondoltam, egy kilót még gond nélkül eltehet és az csak 4 doboz, ezért aki ismeri, van tapasztalata, ossza meg velem is:)

gondolom Blue Mist az alap:)

előre is köszi!

, Hozzászólás ID: #90984
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    hebdab írta korábban:

egy barátom utazik amerikába, és hozna nekem dohányt, tud valaki tippet adni, melyiket érdemes e márkákból beszerezni?:Golden Layalina, Starbuzz esetleg Fantasia.

4×250 gr dobozra gondoltam, egy kilót még gond nélkül eltehet és az csak 4 doboz, ezért aki ismeri, van tapasztalata, ossza meg velem is:)

előre is köszi!

Starbuzzból feltétlenül hozatnék a helyedben, akár mind a 4 doboz simán lehet az, de a többiek esetleg tudnak konkrét ízeket is mondani amiket érdemes feltétlenül megkóstolni.

, Hozzászólás ID: #90985
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    hebdab írta korábban:

előre is köszi!

Van rengeteg külföldi videó és most már jó pár hazai videó is köszönhetően a fórumnak, érdemes megnézni, és eldönteni, milyen íz az amiket szeretsz és abból választani. Golden Layalina-t és a Starbuzz-t mindenképpen ajánlom, és azt is, hogy csomagolja át őket a barátod, mert becsipog rendesen a fém doboz.

Starbuzz: Blue Mist szerintem nem akkora szám, viszont a Citrus Mist, és a Safari Melon Dew nagyon finom.

, Hozzászólás ID: #90986
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab

és mi van, ha a bőröndbe teszi, nem kézi poggyászba?

akkor semmi gond nem lehet igaz?

amúgy köszi az infót, nézegettem videókat, véleményeket, de azok alapján nem tudtam dönteni egyedül a safari melon ami felkeltette az érdeklődésem…

, Hozzászólás ID: #90987
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

A bőröndöt is átvilágítják! Ott is feltűnik a fém doboz.

, Hozzászólás ID: #90988
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

bőröndbe tuti hogy nem lesz vele baj. Kézibe sem szerintem fém cuccot lehet felvinni a gépre csak folyadékot nem vagy rosszul tudom?

, Hozzászólás ID: #90989
    hebdab
    Felhasználó
    hebdab

igen, de tudtommal, azzal nem lesz gond,hisz volt,hogy konzervet hoztam haza görögországból vagy thaiföldről.kézipoggyászban dohányt nem tudom fel engedik e, hisz az a ragacsos nedves anyag gyanús lehet, nem?

, Hozzászólás ID: #90990
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556
    hebdab írta korábban:
    igen, de tudtommal, azzal nem lesz gond,hisz volt,hogy konzervet hoztam haza görögországból vagy thaiföldről.kézipoggyászban dohányt nem tudom fel engedik e, hisz az a ragacsos nedves anyag gyanús lehet, nem?

Nálam ugyanez a probéma most megyek vissza s nálam vannak a bekevert homemade dohányok s inkább bőrőndbe teszem igy tuti nem lesz baj belőle. Ezt javaslom neked is 1.gif

, Hozzászólás ID: #90991
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

már mindenki alszik???:S

, Hozzászólás ID: #90992
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011

Nem Dózer! Már felkelt mindenki!

, Hozzászólás ID: #90993
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

James! Nem te rendezted véletlenül a tavalyi nyíregyházi fordulót az országos pipatali keretében?

, Hozzászólás ID: #90994
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Holnap megyek Szegedre és aki tudna egy-két vízipipás boltot a Mars-tér környékén az legyen szíves szóljon nekem.Előre is köszi üdv!

, Hozzászólás ID: #90995
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    gyapika írta korábban:
    Holnap megyek Szegedre és aki tudna egy-két vízipipás boltot a Mars-tér környékén az legyen szíves szóljon nekem.Előre is köszi üdv!

Mars térnél egy kicsi és drága hely van csak. 🙁

, Hozzászólás ID: #90996
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    akoska60 írta korábban:
    hundarkblade írta korábban:
    250g-os tégelyes mizo görögdinnye ;):D

Honnan, és mennyiért, ha nem titok!?

Dohány adás-vételnél néz szét.

, Hozzászólás ID: #90997
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

Amúgy azt mondta kata072, h szeptemberben lesznek majd újabb dohányok, mizo 2500huf/250g, af 3000vagy3500/250g. mert kint is felment az áruk. 🙁

, Hozzászólás ID: #90998
    suly
    Felhasználó
    suly
    • Hozzászólás: 9
    hundarkblade írta korábban:
    Amúgy azt mondta kata072, h szeptemberben lesznek majd újabb dohányok, mizo 2500huf/250g, af 3000vagy3500/250g. mert kint is felment az áruk. 🙁

Vagy mert zuhan a forint ismét…

, Hozzászólás ID: #90999
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade

dózer mondta ma bent szk-ban, h neki is 2000huf-ért hozták a friss dohányokat. túl nagy lett a kereslet a mizora, mert jó dohány…

, Hozzászólás ID: #91000
    suly
    Felhasználó
    suly
    • Hozzászólás: 9

Ez annyira nem magyarázat…

, Hozzászólás ID: #91001
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade

nem vagyok kint egyiptomban, aztán nem tudom megmondani, h tényleg így van e, vagy csak minket vernek át, de nagyon az afrikaiak 😀

, Hozzászólás ID: #91002
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

ismerősöm volt kint egyiptomba olyan 2 hónapja akkor a nagy mizo volt kb 400ft és nagyon megnőtt a kereslet nekem azt mondták… és most afel egy árba van olyan 2000ft környékén bár nekem is gyanús a dolog…

, Hozzászólás ID: #91003
    radish
    Felhasználó
    Radish

[highlight=#ffffff][highlight=#ffffff]

akoska60 írta korábban:
    Na ez a piramis alakzat!

Két dimenzióban látod magad előtt a piramist. Az egyik szén atalapzata, a másik két szén pedig a két oldala.

[/highlight][/highlight][highlight=#ffffff]Na jó, mostmár engem is sikerült összezavarni… A piramis alatt ugye a mezei háromszöget (szabályos; egyenlő oldalú) értjük? (Csak mert a piramis nálam úgy nézne ki, hogy leteszel két szenet egymás mellé, és a harmadik a tetejükre… 🙂 )[/highlight]

, Hozzászólás ID: #91004
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Ne, egymásra semmiképp ne pakold őket.. 🙂

, Hozzászólás ID: #91005
    radish
    Felhasználó
    Radish

Nem szándékoztam, csodálkoztam is, hogy az krampinak miért jó… 🙂 🙂

, Hozzászólás ID: #91006
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Radish írta korábban:
    Nem szándékoztam, csodálkoztam is, hogy az krampinak miért jó… 🙂 🙂

Azért mert munkában, félálomban írok hülyeségeket. De a háromszöget is ennyi erővel félre lehet érteni, mert az is jelentheti ugyanúgy azt, hogy kettőt egymás mellé a haramadikat pedig a tetejére rakod 🙂

De akkor legyen gelijkzijdig driehoek!

, Hozzászólás ID: #91007
    radish
    Felhasználó
    Radish

Bármit félre lehet érteni, és bármit félre is szoktam… 😀 Ott a pont, hívjuk mostantól így! 🙂

, Hozzászólás ID: #91008
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Hali!Hát ott Szegeden a Mars-tér környékén az Ali-Baba Suvenir boltba jártam és viszonylag olcsón megúsztam mert a zárcímke nélküli volt 700 HuF Szentesen meg csak címkés van kb 900 forintért.Ott a plázában az Eldorádóban pedig nem találtam dohányt pedig mondták nekem hogy ott van.Az obi környékére meg nem jutottam el de nem baj mert így is jól jártam.Üdv

, Hozzászólás ID: #91009
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Hookah írta korábban:
    Ha Kass Super a menü, akkor csak whiskey…

Legkomolyabb az volt akkor is, amikor 3 pipabol kettoben Kass Super, egyben pedig Zaghloul ment 😀

, Hozzászólás ID: #91010
    radish
    Felhasználó
    Radish
    krampi írta korábban:
    Hookah írta korábban:

Legkomolyabb az volt akkor is, amikor 3 pipabol kettoben Kass Super, egyben pedig Zaghloul ment 😀

Az derék, minden elismerésem! 🙂 Jó buli lehetett… 🙂

, Hozzászólás ID: #91011
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    krampi írta korábban:
    Hookah írta korábban:

Igen, majdnem kifelejtettem, hogy ez a kombináció, akkor csak is kancsóból lehet inni a whiskey-t. 😀 😛

30 bejegyzés megtekintése - 8,881-8,910 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.