Vedd fel a kapcsolatot Moldy mesterrel, majd ad neked címet!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Vedd fel a kapcsolatot Moldy mesterrel, majd ad neked címet!
most mászkáltunk azon a környéken én a semmin ilyesmit nem láttam de még keleties boltot se…. de hátha neked szerencsésebb lesz bár én nem is kimondottan ezeket figyeltem….
Köszi!Üdv
Székelyudvarhely vásárló utcáinál van vizipipa bolt.
undoritoan meleg van nálunk….eztaz időjárást csak a hütöházba lehet kibirni….
Itt Gyulán is hasonló a helyzet.. :/ Ma az 1 órás edzésen megittam másfél liter vizet 🙂
A napokban kérdeztem, hogy lehet e vízipipázni strandon. Na ma szépen elvittem a leveleki tóra (nyíregyházától 20km-re, szép, nyugis hely) és megkérdeztem a jegyszedő urakat. Nem tudták mi az a vízipipa, szépen elmagyarázta aztán mondták, hogy nincs sehol sem feltüntetve, hogy nem szabad. Be is izzítottam közben hallottam, hogy a közelben lévők kíváncsian kérdezik a másikat, hogy mi az. Nagy meglepetésemre egy nagyapótól hallottam először a helyes választ, amikor az unokái kérdezték 🙂 Szerencsére csak távoli nézelődők voltak, senki sem jött oda tarhálni. Viszont Nyíregyházán már nem igen venném elő a Bashamat 🙂
Szóval igen.. lehet ott vízipipázni 🙂
kétalma
ötalma
sárgadinnye
capuccino
kávé
cherry
Válaszokat Pü-ben kérem.
Erre valók a vízipipával foglalkozó szakboltok.
Szia Mindenki!
Hosszú-hosszú vizsgákkal teli kihagyás után újra itt vagyok köztetek!
Alig hiszem el hgy ezt is túléltem. De büszkén állítom eszembe sem jutott felhagyni a pipázással:D Sőt, gyakran ez segített át a nehéz perceken!
Igyekszem visszaolvasni,de két hónap kimaradást nehéz, így ha van valami egetrengető fejlemény, aktualizáljatok kérlek!
Most csak ennyit, de a jövőben igyekszem újra a társaság hasznos tagja lenni…már amennyire az voltam:P
Hosszú-hosszú vizsgákkal teli kihagyás után újra itt vagyok köztetek!
Alig hiszem el hgy ezt is túléltem. De büszkén állítom eszembe sem jutott felhagyni a pipázással:D Sőt, gyakran ez segített át a nehéz perceken!
Igyekszem visszaolvasni,de két hónap kimaradást nehéz, így ha van valami egetrengető fejlemény, aktualizáljatok kérlek!
Most csak ennyit, de a jövőben igyekszem újra a társaság hasznos tagja lenni…már amennyire az voltam:P
Alian phunnelt lehet már kapni, mizo 50g-os görögdinnye jött zárjegyesen(+50g-os guava) 990Ft-t, jött 4 új elements íz (wisky, cappucino, xmas special, dragonfruit). Röviden ennyi. SC-ben megjelentek az álvortex mellet az álrazanok.
Az én nagyapám is egyből tudta, miről van szó, mikor meglátta a nyaralóban… 😀 Egyébként szerintem ki lehet vinni a strandra is, csak miután vagy mielőtt pipázol, figyelni kell, meg ne pukkantsák. Aki pedig odamegy, hogy had’ szívjak már báttya, annak oda lehet lógatni a slagot és kész. 😀 (Nem a pipa csövére gondolok, nem nevezném slagnak… :D)
Én meg azt, hogy mikor fogja elbírni a gépem ezeket…
Majd ha faterod ráveszed, hogy ne új pipákat vegyen, hanem új gépet. 😀
A pipa fontosabb!! A gép a célnak megfelel, tanulni kell, nem játszani!
Előbb a munka aztán a szórakozás!
szerintem kicsit hely igényes lenne ha 11 ( ha jól tudom…) pipa helyett 11 profi gép állna a pocokon:D
Nem kell tizenegy profi gép, elég egy nekem… 😛
[highlight=#ffffff]
Egyenlőre csak egy van (remélhetőleg már kint a ajtóóón ) egy kis A4-es az SZK-ba, miként az Elit tagos részben partnerünk.
[/highlight][highlight=#ffffff]Azt hittem azt mondod, hogy a szobád falán… Amúgy kezdetnek nem rossz, majd megnézem! [/highlight]
Egyenlőre csak egy van (remélhetőleg már kint a ajtóóón 😀 ) egy kis A4-es az SZK-ba, miként az Elit tagos részben partnerünk. 🙂
[/highlight][highlight=#ffffff]Azt hittem azt mondod, hogy a szobád falán… Amúgy kezdetnek nem rossz, majd megnézem! [/highlight]
A szobám falán több van 😀
Ha van rá lehetőség, kérek szépen belőle, és megpróbálom Nyíregyházán kirakni néhány helyen!
szintén:) soroksáron kiraknék egy pár darabot vagy ha esetleg lesz matrica…. az mégis mobilabb 🙂
Jó, egyenlőre kell nyomdát találom… Egy darabot nyomtattam csak a szegedi egyetemi nyomdában, mert volt még jegyzet támogatásom. 😀 Majd később lehet ilyesmiről szó, de maga a maricás papír és a nyomtatás olyan 250-300Ft körül jönne ki, szóval elég drága.
értem csak ötletnek vetettem fel nekem lényegében bármi jó
Elutaztam 2 hétre, mindenkinek további kellemes időtöltést! 😉
Jó utat, és kellemes időtöltést, sheeshamaster!
Hello!
Én most tervezem vízipipa vásárlását.
Kerámiát már kinéztem magamnak (vortex).
Csőben még bizonytalan vagyok razan vagy nammor. Melyiket ajánlanátok?
Illetve milyen pipát vegyek? 50 centi körülire gondoltam, talán eggyel magasabb, de kisebbet semmiképp.
Külön vízipipa szállítására kitalált táskát érdemes venni? Jelent annyi pluszt, illetve jobban védi a pipát?
Pesten, vagy környékén hol lenne a legérdemesebb meg venni ezeket?
Köszönöm!
Nincs meg vkinek a “Vízipipázásra kijelölt hely”-es A4-es plakát? előre is köszi 🙂
Én csináltam egyet. Bár nincs olyan jó mint Syska mester által gyártott fajta, de szerintem megteszi.
Ha kéred, átküldöm neked vagy feltöltöm ide a képet.
Ha feltöltenéd ide azt én is megköszönném 😀
Nem tudom, hogy volt-e már, de megtaláltam Syska-t bash-on 😀
elolvastam, nagyon nagy oltás
elolvastam, nagyon nagy oltás
jaja 😀
=============================================================================
am eu-s oldal lassan lehúzhatja a rolót… (ha még nem húzta le)
több mint két hetet késnek már, a beígérthez képest…
Nem tagadom, én vagyok az és haver vicces kedvébe kell. 😀
Én most tervezem vízipipa vásárlását.
Kerámiát már kinéztem magamnak (vortex).
Csőben még bizonytalan vagyok razan vagy nammor. Melyiket ajánlanátok?
Illetve milyen pipát vegyek? 50 centi körülire gondoltam, talán eggyel magasabb, de kisebbet semmiképp.
Külön vízipipa szállítására kitalált táskát érdemes venni? Jelent annyi pluszt, illetve jobban védi a pipát?
Pesten, vagy környékén hol lenne a legérdemesebb meg venni ezeket?
Köszönöm!
Nammor vs Razan topic, Vásárlással kapcsolatos téma is van, táskát akkor érdemes ha nincs egy régi kopottas hátizsákod, aminek nem baj ha büdös lesz. Plusz védelemnek használj rongyokat. Pestek Sz. Kincseibe érdemes ezeket megvásárolni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.