Na higgadjunk le, Kedves Ferenc épségéért. 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na higgadjunk le, Kedves Ferenc épségéért. 😀
Na, ez finom lehet. :cote: Bő füstöt hozzá! Egy kis tejjel a tartályban kipróbálnád? Kíváncsi vagyok, úgy milyen lenne. Egyébként! Ha már itt tartunk… A tejnek gondolom rosszabbak a megkötési képességei, nem?
Tejjel többszőr próbáltam már, úgy tényleg igazi epres tejshake íze van, viszont nálam már 1/3 tej 2/3 víz keverékkel is borzasztóan habzik, úgyhogy egyenlőre a tej lekerült a gyakran használt kiegészítők listájáról. Esetleg egy új vaniliás dohánnyal (hatalmas vanilia rajongó vagyok 🙂 ) ismét kipróbálom, de addig marad a hütőben. Eltávolítani szintén nem gáz, egy kis mosószeres citromlét töltessz a tartályba és bennehagyod 5-6 percre. 0 tejzsír, 0 szag. Nekem bevállt.
Okés, köszi szépen. 😀 Mégegyszer bő füstöt! 🙂
Ha a fórum most 1000 számra dobálja majd a hibaüzenetek akkor ne lepődjetek meg és nem kell pánik, csak rendet teszek a tárhelyen és véletlen ide is beletöröltem. 😀
Youri / Atti, BOLDOG SZÜLINAPOT! 😀
Isten éltessen Youri!
Boldog szülinapot Neked is ! 🙂
Isten éltessen! 🙂
Attila Isten Éltessen! 🙂
És Áldjon is meg!!!
boldog szülinapot Attila 😉
Boldog Szülinapot! 🙂
Isten Éltessen! 🙂
Vízipipa volt a Cobra11-be, 30 másodperccel ezelőtt. 😀 Sima egyiptomi mondjuk. 🙂
Csak sikerült a török főszereplőnek becsempésznie? 🙂
Helló! A minap tanakodtam, hogy mi lenne ha vinném a strandra a pipámat? Mivel úgyse megyek be a népi lavórba így egy árnyékos helyen meghúzódva hódolnék a vízipipázás szenvedélyének. Valószínű.. nem egyedül mennék, hogy ne jöjjenek tarhálni annyian.. A kérdésem lényege végül is az, hogy szabad-e bevinni pipát strandra?
Cigizni szabad strandon? Igen. Egyéb kérdés? 😀
ezt szerintem a strandtol kérdezd meg mert elvileg lehet csak aztán nem tudják mi van benne ne hogy a szekusok rugdossanak ki… ( visszatértem Székelyföldről:) )
Üdv újra itthon dózer! 🙂
Sima ügy a strandon a vízipipa. Amíg nem tudják bizonyítani, hogy bármilyen illegális tevékenységet folytatsz addig szerintem semmi gond. El kell magyarázni, hogy mi is ez valójában az alkalmatlankodóknak… Persze ha nagyon akarnak akkor ki tudnak küldeni a strandról bármiféle indokkal, de akkor meg lehet panaszkönyvezni meg reklamálni szépen..
Igen azt a vízipipát én is láttam a Cobra11-ben!Egyszerű piros volt kb 47 cm magas lehetett vagy 55cm?Üdv
Ez a magyar posta hihetetlen vettem egy aukciós oldalon egy kézi lángvágót (nem öngyulladásos szén begyújtására) múlthét szerdán elküldte és még mindig nem jött meg. :rougefaché:
Biztos h feladta az illető a csomagot? Mert én 2hete vettem egy terméket, hétfőn délelőtt utaltam, szerdán délelőtt már kezemben volt a csomag, és nem futár hozta! 😀 Szal szerintem kérdezz rá az eladóra, hogy megtörtént e már a feladás. 😉
íme az eltört aladin tartályom
még 1 lép
és a 3. is
Hogy tört el ? :/
Idei Rockmaraton fesztivál kicsit másképp sült el de szívesen eltöltöttem volna még egy hetet, igaz pipát nem vittem ki a lopások végett meg hát 82 cm – es kicsit nehéz elhurcolni ennyi pakk mellé ,de jövőre talán elviszem a picit…
Egy hülye kérdés, de honnan lehet tudni hogy lejárt egy dohány? Mert én ma vettem 5 dohányt és egyiken sincs se egy gyártási dátum se egy lejárati idő.
Túl száraz, nincs íze vagy ramaty az íze, penészfoltos. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.