ok, köszi:)
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
ok, köszi:)
Gondolom otthon törte el. :mdr3:
ajjj:gene: 😀
-Doki eltörtem a lábam.
-Hol?
-A lépcsőházban, de ez most nem mindegy?! XD
Gergő, Te nem változol semmit sem! :mdr3: :diable:
Nem biztos h otthon törte el. lehet a szabadban történt. 😀 lehet azt dobálták :D, XD
Örömmel látom, hogy egy igen régi tagunk, sheeshamaster újra aktív! Anno én sokmindent az ő hozzászólásaiból lestem el, még abszolúte a fórum kezdeti szakaszainál, szóval üdvözöllek újra itt a fórumon!
Csodálkoztam én is, de nem voltam biztos benne, hogy ő az. 😀
Elég régóta offline volt, ja.
Üdv :intello:
Én vagyok, visszatértem! Sok idő telt el, amíg a polcon porosodott a pipa, éppen ezért voltam másfél évig inaktív, nemigazán foglalkoztam a témával, de most beszereztem sok kiegészítőt, amelyek hiánya miatt anno elegem volt az egészből, plusz frissítettem a dohánykészletem, szelektáltam itthon, úgyhogy újra itt, és maradok a jövőben is.
Jól esik, hogy észreveszik, hogy visszatértem 🙂
Nem hittem el. 🙂 Időnként néztem profilodba, mikor néztél fel. Pislogtam is “Ma xx órakkor”, hehe.
Jól esik, hogy észreveszik, hogy visszatértem 🙂
Örülünk, reméljük hasonlóan sok hasznossággal osztod majd a népet :).
Ferikém! Sok boldog születésnapot kívánok néked! jövőhétvégén kapsz a kis picsádra :coeur: :happy1:
Feri nééééniiiiiii! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 😀
Boldog születésnapot! 🙂 :alcool1:
Feca Te kis hunszut!
a pipafüst érjen a bokádig!
:alcool1: :winner:
Don Ferinni, Isten még legalább 3X ennyit éltessen. :super:
Köszönöm szépen, remélem betartjátok az ígérteket! hmmmm :] :malin1:
Üdv újra itt köreinkben SM! 🙂
Boldog szülinapot :).
Boldog szülcsinapcsit Ferike.
Egyébként szija cica, van gazdád? 😀 😀
CICIFOCIS szülinapot! 😀
SM: Hookahclub.org-al lesz vmi? 🙂
Boldog születésnapot! 🙂
Nem valószínű, többek között azért, mert amióta lejárt a tárhely előfizetésem, volt pár gépváltás, én meg voltam akkora balfék, hogy a teljesen egyedi, saját WordPress sablont nem mentettem le sehova, ergo a teljes megjelenést előlről kéne kezdeni.
Arról nem is beszélve, hogy most egy kicsit tágabb témakörű, prémium (fizetős) tartalommal ellátott blogon dolgozom, de ez legkorábban következő év második felében indul. Részleteket nem írok, mert nem a vízipipázással foglalkozik, hanem a hazai vendéglátással, trendekkel, jövőbeni kilátásokkal.
De hogy ne legyen teljesen OFF, majd megnézem, hátha benne van az egyik merevlemez mentésben a HookahClub sablon, mert akkor szívesen átadnám valakinek a brandet, logót, megjelenést, mivel nekem még ez az 1 blog, amin jelenleg dolgozom is bőven elég, pláne így érettségi előtt.
Érettséginek már vége, nem? 😀
Nem, én csak jövőre érettségizek. Megnyugtatok mindenkit, nem szellemi elmaradottság miatt, pusztán csak most kezdem a 4. osztályt.
Üdv ismét itt.
Feri, neked pedig boldog szüinapot, aztán vigyázz magadra jövőhéten, nehogy a végére észrevétlenül menjen a kaksizás 😀
Feri, neked pedig boldog szüinapot, aztán vigyázz magadra jövőhéten, nehogy a végére észrevétlenül menjen a kaksizás 😀
Tényleg Feri!
Nagyon figyelj, nehogy valaki résen legyen! :hehe: :diable:
Ha valaki már a ‘résén’ van akkor az ütközet elveszett… de a háború nem. 😀
Ákos majd tesz róla, hogy elég rá gondolnom és már bele is tört a gatyóba. 😀 Egy két bubi simi után beindulás van. 😀
Ferikém! Az őrséget esetleg jó sok sörért vállalom, egyéb iránt rám ne számíts!
:hehe: Most már muszáj lesz erény övet hordanom, mert mindenkinek kell a kis testem. :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.