A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90832
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Nagyon jó kis videó főleg a simsonos streetfighter nyomta jól meghát a többi is jól nyomta.

Az EU még mindig nem nyitott ki és nem is hiszem hogy kifog nyitni.Már az oldalt se hozta be a gép.De az biztos hogy ha kinyit akkor valami kedvezmény lesz ami egy hitvány termékre fog utalni.

, Hozzászólás ID: #90833
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Ez a srác nagyon komolyan csinálja!

, Hozzászólás ID: #90834
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Muhahaha, egy jó régi tök alap ps-es képem találtam meg véletlenül. 😀

, Hozzászólás ID: #90835
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355
    sYska/!/ írta korábban:
    Muhahaha, egy jó régi tök alap ps-es képem találtam meg véletlenül. 😀

Jó ez, én még ilyet se tudok.. :hehe:

Löwenbrau :coeur: 😀

, Hozzászólás ID: #90836
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

Most elkapott az egyszerűsödés, uh a gépemet laptopra, a pipáimat egy pipára akarom cserélni. Kettőt ki is tettem a “szett eladó”-ba, meg szerintem megy vatyerára is.

Nem tudom mi ez, de meg akarok szabadulni minden sallangomtól. Most azt akarom, hogy legyen egy pipám, egy csövem, ha menni akarok, mehessek egy táskával is, amiben mindenem benne van…

Ehhez egyrész el kell tüntetnem, mindenem, és pénzt kell szereznem, ezt a kettőt akkor összekötöm.

Remélem egyszer lesz olyan melóm, ahol fizetnek annyit, és el is engednek egy hónapra, hogy lehetőségem legyen végigmenni az Úton, az El Camino-n. (tudom, dupla névelő)

, Hozzászólás ID: #90837
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    Feca írta korábban:

….. hogy lehetőségem legyen végigmenni az Úton, az El Camino-n. (tudom, dupla névelő)

Ez egy nem kis elhatározás, és nem kis fizikai megterhelés. Biztos vagyok benne, hogy az élmény mindenért kárpótolni fog!

Szívből kívánom, hogy sikerüljön!

, Hozzászólás ID: #90838
    vegyasz
    Felhasználó
    vegyasz
    • Hozzászólás: 55

Már megint esik ez már nem is nyár. :triste1:

, Hozzászólás ID: #90839
    feca
    Felhasználó
    Feca
    vegyasz írta korábban:

Jobban mondva: most már ez a nyár.

Hihetetlen az ember…mikor is került utcára az első autó? (most a gőzgépeket, meg a korai erdőírtásokat ne vegyük figyelembe, mondjuk, hogy az belefér-pedig nem) Valaki biztos meg tudja majd mondani. Na, azóta értük el azt, ami miatt most mindenki sír-rí. Nézzétek meg a Zeitgeist-ot. Olyan szinten állnak rendelkezésünkre környezetbarát energiák, hogy sírnánk, ha látnánk a különbséget, mi lenne, milyen állapotban lenne a természet, ha azt használnánk.

Csak ugye az olaj nagy pénz, a thermo- és hasonló energiák teljesen ingyen vannak.

Van egy thermo-reaktor, egy nap alatt annyi energiát termel, ami egy Budapest méretű várost évekig (nem vicc, nem túlzás) kiszolgálna…

Csak akkor az e-on lehúzhatná a rolót…

Nem vagyok nagy zöld, de néha tényleg sírni tudok, ha szétnézek…

, Hozzászólás ID: #90840
    kismiki
    Felhasználó
    kismiki
    • Hozzászólás: 304
    Feca írta korábban:
    vegyasz írta korábban:

Nézzétek meg a Zeitgeist-ot. Olyan szinten állnak rendelkezésünkre környezetbarát energiák, hogy sírnánk, ha látnánk a különbséget, mi lenne, milyen állapotban lenne a természet, ha azt használnánk.

Csak ugye az olaj nagy pénz, a thermo- és hasonló energiák teljesen ingyen vannak.

Van egy thermo-reaktor, egy nap alatt annyi energiát termel, ami egy Budapest méretű várost évekig (nem vicc, nem túlzás) kiszolgálna.

“A hülyeség kora” című dokumentum film is figyelemre méltó alkotás. Az Ozone Network csatorna időnként vetíti.

https://nelegyhulye.com/

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%BClyes%C3%A9g_kora

, Hozzászólás ID: #90841
    vegyasz
    Felhasználó
    vegyasz
    • Hozzászólás: 55

Igen Feca lehetne megújuló energia forrásokat használni a fosszilisok helyett. De akkor, nem fordulna olyan elő hogy egy egész Afrikai ország egész területe 2-3 ember kezébe lenne, és mivel ezek az emberek kezébe van a világ, így amíg nekik ez jó addig így is marad (bár nem tudom megérteni azokat az embereket akiknek milliárdjaik vannak minek nekik még több pénz, úgyse költik el csak gyűjtik)

, Hozzászólás ID: #90842
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Ahogy egyre több pénzed lesz, még többet akarsz majd. Viszont arra nem hiszem, hogy gondolnak, hogy pl. az unokáik, vagy akár már a gyerekeik is megszívhatják ezt a pénzéhségüket. Bár ugye pénzzel nagyon-nagyon sok mindent el lehet már intézni, szóval valahogy csak megvédik magukat…

, Hozzászólás ID: #90843
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

a Zeitgeist zsidópropaganda film. fele sem igaz. és ezzel még sokat is mondtam

El Camino-n pedig édesanyám 45 évesen ment végig!

, Hozzászólás ID: #90844
    feca
    Felhasználó
    Feca

Szerintem a zsidó-kérdéskörbe ne menjünk bele.

Ha zsidók is, nem mondhatnak igazat?

A vallás-részével, ami a Zeitgeist-ban van, teljesen egyet értek. Sőt.

Anyukádnak jómán. Gyalog ment? Én úgy akarok. Csak még vannak akadályaim.

, Hozzászólás ID: #90845
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

nem állítottam hogy nincse benne igazság,annyit mondtam hogy több mint a fele nem az. csak vigyázni kell mit hisz el belőle az ember. eszemben sem volt vallás részre terelni a dolgot (pláne hogy a zsidó inkább népcsoport mint vallás)

gyalog ment végig, egy két résznél amikor nagy volt az emelkedő felvitette magát kocsival 😀

arrafelé nagyon tisztelik a camino-sokat

, Hozzászólás ID: #90846
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

[h4]zsidó kérdéshez annyit hogy ha nem értesz velük egyet esetleg alá is tudod támasztani az állitásod rögtön rá vágják hogy rasszista vagy akár okkal akár ok nélkül….. de amugy… ha az vagy akkor is miköze hozzá?[/h4]

, Hozzászólás ID: #90847
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

ezt nemsok értelme volt idetűznöd. nem hiszem hogy körbejártál volna és minddel tudattad egyet nem értésedet és mindig ezt kaptad válasznak. pláne nem értem miért kell ezt ennyire kiemelni…

, Hozzászólás ID: #90848
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

a kiemelésért bocs az véletlen volt és olyan részről füztem ide hogy mondtad hogy a filmnek kb a fele nem igaz na most több dolog van ami erősen ki van szinezve esetleg hamis papirokkal probálják bizonyitani…. és nem mindegyiket kérdeztem végig de nagy részére sajnos ez igaz…. persze náluk is vannak kivételek

, Hozzászólás ID: #90849
    feca
    Felhasználó
    Feca

(a vallási oldaláról megközelítve)

Én meg a keresztényekkel vagyok úgy, hogy hiába mondasz nekik bármit, ami meghazudtolja a vallásukat, a papokat, a bibliát, előhúznak egy durván oda-nem-illő választ, vagy egyszerűen homokba dugják a fejüket. szó szerint, beléd folytja a szót, vagy elmenekül, csak hogy ne kelljen szembesülnie, mert esetleg elgondolkodik.

És ez tényleg 100% tapasztalat. 10-ből 10, akivel beszéltem, ezt teszi.

Én személy szerint igazi, őszinte, meggyőző kereszténnyel nem találkoztam.

Olyannal igen, aki először állt fel, és utoljára ült le a templomban, és ő énekelt a leghangosabban. A szomszédom volt. Agyonverte évente egy kutyáját, a feleségét a halálba terrorizálta, és hitlerjugend volt, vagonokra vigyázott, amikben emberek voltak. Ő mesélte.

Én sokáig kerestem a hitemet, jártam hittanra, templomba, áldoztam, olvastam, kerestem. Sajnos nem találtam. történtek dolgok is, amik nyilvánvalóvá tették, hogy ha van is Isten, lelépett, vagy s**r alak.

Én ateistának vallom magam, abból is az, amelyik úgy gondolja, hogy nincs Isten. (kettő van, az egyik nem hisz, a másik úgy gondolja, hogy nincs)

Sokkal inkább “hiszek” a filozófiában, a sorsban, a pszichológiában, a vonzás törvényében, stb… ha már mindenképp hinni kell.

Nem akarok senkit megbántani, aki hisz, és boldogabb így az élete, legyen, de nekem ez a személyes meggyőződésem.

, Hozzászólás ID: #90850
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

ez igazából nem fórum keretek közé tartozó téma. mi pont erről beszéltünk múltkor és másfél órán keresztül beszéltük hogy igazából minden vallás ugyanaz, akár többistenhit akár egyisten hit. itt akár húzhatunk is egy záróvonalat 😉

, Hozzászólás ID: #90851
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    • Hozzászólás: 302
    Riccio írta korábban:
    ez igazából nem fórum keretek közé tartozó téma. mi pont erről beszéltünk múltkor és másfél órán keresztül beszéltük hogy igazából minden vallás ugyanaz, akár többistenhit akár egyisten hit. itt akár húzhatunk is egy záróvonalat 😉

Tehát ez itt a dumaláda. Ide való minden off, ami nem közvetlen a fórum fő témája.

, Hozzászólás ID: #90852
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    bogaras írta korábban:
    Riccio írta korábban:

Tehát ez itt a dumaláda. Ide való minden off, ami nem közvetlen a fórum fő témája.

Szerintem ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem való a fórum semelyik részlegébe.. 🙂

, Hozzászólás ID: #90853
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Feca írta korábban:
    (a vallási oldaláról megközelítve)

Én meg a keresztényekkel vagyok úgy, hogy hiába mondasz nekik bármit, ami meghazudtolja a vallásukat, a papokat, a bibliát, előhúznak egy durván oda-nem-illő választ, vagy egyszerűen homokba dugják a fejüket. szó szerint, beléd folytja a szót, vagy elmenekül, csak hogy ne kelljen szembesülnie, mert esetleg elgondolkodik.

És ez tényleg 100% tapasztalat. 10-ből 10, akivel beszéltem, ezt teszi.

Én személy szerint igazi, őszinte, meggyőző kereszténnyel nem találkoztam.

Olyannal igen, aki először állt fel, és utoljára ült le a templomban, és ő énekelt a leghangosabban. A szomszédom volt. Agyonverte évente egy kutyáját, a feleségét a halálba terrorizálta, és hitlerjugend volt, vagonokra vigyázott, amikben emberek voltak. Ő mesélte.

Én sokáig kerestem a hitemet, jártam hittanra, templomba, áldoztam, olvastam, kerestem. Sajnos nem találtam. történtek dolgok is, amik nyilvánvalóvá tették, hogy ha van is Isten, lelépett, vagy s**r alak.

Én ateistának vallom magam, abból is az, amelyik úgy gondolja, hogy nincs Isten. (kettő van, az egyik nem hisz, a másik úgy gondolja, hogy nincs)

Sokkal inkább “hiszek” a filozófiában, a sorsban, a pszichológiában, a vonzás törvényében, stb… ha már mindenképp hinni kell.

Nem akarok senkit megbántani, aki hisz, és boldogabb így az élete, legyen, de nekem ez a személyes meggyőződésem.

Feca, abban hiszel, amiben akarsz, és ezzel más is így van. Már volt többször vita ebből, úgy hogy a nézeteidet, meggyőződésedet a vallásról légy szíves ne itt terjeszd, hanem van a világhálón egyéb ilyen témájú fórum. Másrészt van szabályzat, szóval tilos.

, Hozzászólás ID: #90854
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

nem való a fórum semelyik részlegébe.. 🙂

ezzel egyetértek… politikai vallási dolgokra ott az iskola ebédszünete :hehe:

, Hozzászólás ID: #90855
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Igaza vanFeca-nak. Vita lezárva. Végleg kitiltva.

Diktatúra és hülyék elleni hadjárat indul. 😉

Hmm kismiki pattog a moderáció miatt, követte végleges kitiltással. Még valaki a mai nap?

, Hozzászólás ID: #90856
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    • Hozzászólás: 302

Tudna valaki nekem ajánlani debreceni szemüvegjavítót, akik jó árban dolgoznak? Az egyik száram hamarosan eltörik és vagy forrasztás vagy szárcsere lesz. Tehát ilyen jellegű a problémám. Köszi

, Hozzászólás ID: #90857
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Hűha… Azért azt nem vártam, hogy ilyenért (Feca) valaki tiltólistára kerül..

, Hozzászólás ID: #90858
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    wakummaci írta korábban:

PÜ-be is kérdeztem, ahol még rátett egy lapáttal. + Nem ez az első zűrös esete.

Azt, hogy ellent mondanak nekem elviselem. Azonban aki nem képes egyes dolgokat megérteni, azzal nem fogok szenvedni. Nem bosszankodni akarok ide feljárni.

, Hozzászólás ID: #90859
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355

Már egy kicsit sok volt amit csinált…talán majd más fórumon megtalálja a helyét.

, Hozzászólás ID: #90860
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    wakummaci írta korábban:

a mások vallási nézeteit sértő hozzászólásokat tiltja a szabályzat. csak Syska-n múlik hogy ő ezzel kapcsolatban mennyire elnéző

, Hozzászólás ID: #90861
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    wakummaci írta korábban:

a mások vallási nézeteit sértő hozzászólásokat tiltja a szabályzat. csak Syska-n múlik hogy ő ezzel kapcsolatban mennyire elnéző

Nem emiatt lett kitiltva, ezt azért tisztázzuk.

30 bejegyzés megtekintése - 8,731-8,760 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.