Aha, hogy ez az! Tényleg nem tudtam! 😀 De hogy jutottál hozzá ilyen olcsón? Nehogy én is beszerezzek egyet.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Aha, hogy ez az! Tényleg nem tudtam! 😀 De hogy jutottál hozzá ilyen olcsón? Nehogy én is beszerezzek egyet.
Én is most ballagtam volt pia dögivel azok a szép gyermek évek elmúltak.
Shaam én meg még mindig itt dekkolok szolnokon és még mindig nem pipáztunk, pedig van egy kevés elszívnivalóm… :DDD még van 11 napom, nyélbeütjük végre? 😀
Gondoltam, hogy nekem lesz címezve az üzenet, amikor láttam, hogy írtál. Akadt 1-2 probléma itthon, mondjuk az, hogy az egyik szobára elfújtunk 5 nagy flakon rovarirtó spray-t, két ágyat lebontottunk, és kidobtunk stb. Évzáróra sem tudtam ma menni, mert egész nap dolgunk van itthon. A mai nap sem lesz szerintem időm, valamelyik nap pedig bútorok jönnek, akkor szintúgy nemhinném, hogy sok időm lenne.
Igen, még van 11 napod, 11 nap pedig 11 nap. Nyugi, ha van szabad 5-6 órám, akkor szólok. 🙂
Csak a youtube oldalon nézet filmeken (a más oldalra beágyazottaknál nem ) van egy piros labda jel mi bekapcsolja a vuvuzellákat 😀 most néztem 1 pipás kisfilmet és nyomogattam a gombot :happy1:
youtube-on sincs ott az összes videó mellett
FAIL: Békatalp + vizipipa 😀
… 69019.html
Ma elszállt felettünk durva alacsonyan egy utasszállító, egy vadászgép kísérte nagyon közelről.
Kíváncsi vagyok, valahol megemlítik-e mi volt…
Kaptam egy email-t:
Kedves Mitnemadtammegkocsog Tamás,
Sokan azt mondják, hogy
Régen vicces nevekkel jelentkeztem hírlevelekre. Ez nem tudom honnan jött anno. 😀
mert különben a fórumbácsi csúnyaszónak venné.
Akkor talán a grillfaszén szerencsésebb lett volna, persze nem kötekedésnek szántam.
… 69019.html
:hehe: :hehe: :hehe:
vannak ám igazi kuriózumok is:
link
😀
Khalil Maamoon World Cup Trophy Blue/Gold Hookah :amen:
Trófea étteremnek ilyen pipát kéne beszerválnia. :mdr2:
azért egy győztes vb döntő után te is szívesen felemelnél egy ilyet :frime:
Ha vesztenék akkor is. 😀
… 69019.html
A hsz nagyobb fail, mert tényleg így hívják…
:happy1:
En is ezt akartam irni, hogyha nem igy hivod akkor hogyan? 😀
Én ezt az eszközt búvárpipa néven ismerem. De lehet, hogy egyedül vagyok vele 🙂
A búvár ABC (kötelező alap) felszerelés: maszk, légzőcső, uszony, búvárkés.
Búvárpipaként esetleg rémlik.. De légzőcsőként még sosem hallottam.. Tény, hogy nagyon távol áll tőlem a búvárkodás :).
Ki ne hagyd, közelíts hozzá, eszement jó dolog, csak vastag ZSé kell hozzá. :super:
Khalil Maamoon World Cup Trophy Blue/Gold Hookah :amen:
Mostanában én is gondoltam egy KM-be beruházni. Itt olcsóbb mint otthon még postaköltséggel is ezért nézegettem mostanába az olalakat de ez a Trophy szerintem nem valami szép 🙁
Én most ezen gondolkodok erőssen :
… oductId=89
Meg ezen ha annyit keresnék mint a csajom :
… olden-king
Június 26! A szomszédom begyújtott. Azon túl, hogy kétségbeejtő (talán el kellene gondolkodni, hogy a klímaváltozás nem azt jelenti, hogy kicserélik a pláza légkondiját), az összes füst beszáll az ablakomon…
Feca!Te árulod vaterán a házi mosható csöveket?Szerintem szépek.Üdv Márk
Tessék, Feca? 😀
Mégis mi alapján gondolsz Fecára? 😀
ott van a hsz után az aláírásnál az easy pipa link és ott egy mlapot hozott ki ahol ezek a csövek voltak ott.
Én árulom a csöveket. Páran vettek, meg kértek már tőlem, ez a pár megmaradt, gondoltam elpasszolom.
És azóta anyám is begyújtott…
oo/
Jaaa, így már érthető.
Valaki nem tudja véletlenül, mi annak a neve, amit a laptop alá lehet tenni, és azt hiszem van benne venti. Szóval ilyen talapzat a laptopnak, de vannak benne cuccok…
Barátnőmnek nemsokára szülinapja, valami ilyesmiben gondolkodom.
Barátnőmnek nemsokára szülinapja, valami ilyesmiben gondolkodom.
https://bigyo.blog.hu/2007/07/19/az_ultimate_laptophuto
egy ilyet talátlam csak, de ez is külföldi oldalra hivatkozik
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.