De ott az angol rendőr sem kezd el gondolom ok nélkül sz*rráverni valakit, mert otthon az asszony épp nem szexelt vele és még a fizetését sem kapta meg 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
De ott az angol rendőr sem kezd el gondolom ok nélkül sz*rráverni valakit, mert otthon az asszony épp nem szexelt vele és még a fizetését sem kapta meg 🙂
Azt hiszem ezt itt és most be kéne fejezni, és megőrizni a fórum politika mentességét!
Nem is kívántam semmilyen formában sem a politizálás irányába elvinni a dolgot, csak fel kívántam hívni a figyelmet az érem másik oldalára is. Mindenesetre az erőszakmentesség volna a lényeg, bárhonnan is kémleljük a dolgokat 🙂
A legteljesebb mértékben egyetértek!
Az erőszak bármely formája a gyengeség biztos jele. Valamiféle hiányosságot takar!
ákos az angol huliganizmusról szóló hsz edhez annyit füznék hozzá hogy egy dolog hogy mit mutat a tv és hogy mi megy az utcákon… itt se mindent mutat a tv mikor 2 rivális brigád összemegy és ami a legnagyobb probléma mikor elkezdik az anyagot süriteni és az általuk lényegtelennek gondolt dolgokat nem adják le abba a hú de nagyon korrekt médiába…
Hétvégén Hajdúdorogon lesz óriási nagy buli a strandon: 3 éve mindig ott voltam és idén se hagyom ki…..
jövőhetén meg Ábrányi lovagok csinálnak jó bulit(Nyíradony ,Európa parkban ), lesz hastánc is… :super:
mivel a főnök fiát és hoztam a vízipipások táborába idén több pipa felbukkanása is várható…..
Hát angliát inkább ne hozzuk fel példának eddig összesen egyszer mentem el este szórakozni s akkor is belém kötöttek.
Nem tetszik ahogy nézzek mondta a csávó, húzztunk is a barátnőmmel…. pedig csak egy kis skót tánc esten ahol valóban kis gyerekek is voltak. Nekik a vérükben van az agresszió! s tényleg mindenkinek azt tanácsolják csütörtöktől vasárnapig este nem menjünk el otthonról!
igen erre gondoltam én is:) nálunk nincs ilyen vagy legalábbis nem ilyen mértékben… aztán persze 1-1 nagyobb meccs után már majdnem külön újságot irnak a huliganizmusról…. és hozzátenném hogy a rendőr gyülölet sem véletlen én elhiszem hogy vannak jó fej rendőrök akik emberként viselkednek de a legtöbb akiket kiengednek meccsre az csak ember szabású… és a balhék se úgy kezdődnek hogy hopp a szurkolók már boritanak mindent… hanem amikor a sündörnök úgy szól hogy hé te ..csög lábhoz… aztán igazoltatás amii nyilvános megalázássá akarnak kerekiteni… és ha nem elég nagy a pofád úgy bánnak veled mint egy kutyával ha meg túl nagy akkor jó az “arc pakolás” vagy elfutsz vagy sokad magaddal megkergetitek őket ami szerintem nem túlzás mert ő is ugyan olyan mint én csak egy joggal több namár most ha neki joga van veled ge..zni akkor forditva mért ne? egy kis futkorászásba senki nem halt bele
szóval igy a tömören az én véleményem annyi hogy amelyik rendőr jófej és tényleg emberként viselkedik azt nem küldik ki járőrnek aki kinn van az egy paraszt…( nagyon nagyon kevés kivétellel…)
Ez teljesen így van.. 🙂
Na ezért nem megyek meccsre, és olyan helyre sem ahol kontaktusba kerülhetek a rend éber őrivel.
és akkor ilyenektől várna az ember segitséget ha bajba van….bár nem a mi táborunk irta és nem rólunk szól én egyetértek vele mi szerint “tolvajok gyilkosok f.sszopók a rendőrök….”
Irie Maffia szám előtted van dózer? 🙂 B..d fel a kéket! 😀 Én csak jégkorong meccsre járok, ott kevés az attrocitás, de egyszer Fradi meccsről úgy kellett kb. 200 embert kimenekíteni… Elhappoltuk előlük az 5. helyet, és nagyon örültünk neki, a Fradi drukkerek meg nagyon nem… 😀 Úgyhogy sorfalban mentünk ki…
Próbálkozz “kis butus”, próbálkozz! 😀
Lenne egy kérdésem.. Sok rémhír terjedt el arról, hogy a mentolos cigi a férfiúi erényeket csökkenti hosszú távon.. 🙂 Igaz ez a mentás dohányokra is vajon? Vagy az egész csak “urban legend”? Szerintetek?
A cigiről ez megállapított tény (mindegy, hogy mentás vagy sem…) és úgy a dohányzásról általánosságba is. Azonban mi mennyire hány méter és mi van a kapitánnyal, azt nem tudom.
A cigiről ez megállapított tény (mindegy, hogy mentás vagy sem…) és úgy a dohányzásról általánosságba is. Azonban mi mennyire hány méter és mi van a kapitánnyal, azt nem tudom.
Akkor én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt….. :hehe:
nem árulok el nagy titkot azzal hogy nagyon ritkán hallgatok ilyesmi zenét akkor se önszántamból de mindenesetre nem értem hogy ezek a rendőrjelmezbe öltözött félállatok hogy mentek át az ún. pszihológiai teszten…
😀 Hehejj, vettem végre egy eBook olvasót! 😀
Még félek, mert valamikor a héten érkezik, és durván olcsó volt, ahhoz képest, hogy mennyi. Nem a legfaszább márka, de nekem most tökéletes:Hanvon N516. Majd ha lesz munkám, és úgy érzem kell a nagyobb, lecserélem valami jobbra.
Na tessék velem örülni hippi hó! 😀
Bazi rég vágytam már rá, itt a rengeteg könyv a gépen, de kifolyik a szemem, nem tudom olvasni, a betűéhség meg felzabál…
Mi az az ebook olvasó? Felolvassa neked a könyvet? Vagy ez az új kütyü, ilyen digitális könyvtár?
😀
Ha komolyan kérdezed: olyan kis cucc, amivel nem kell erőltetni a szemem a monitornál, hanem e-papiros megoldással sokkal energiatakarékosabban, meg szebben mutatja a szöveget. Ilyen kis izé.
Ha komolyan kérdezed: olyan kis cucc, amivel nem kell erőltetni a szemem a monitornál, hanem e-papiros megoldással sokkal energiatakarékosabban, meg szebben mutatja a szöveget. Ilyen kis izé.
Milyen árban volt? Lehet annyiért kapsz egy jó monitort és azzal sem erőlteted a szemed. 😀
Jó monitorom van, de mivel fényforrás, így mindenképp bánt.
Ennyiért amúgy nem tudtam volna, 15-ért adták(téonlányon 59…)
azért ezzel könnyebb buszon olvasni mint a gép + monitor 🙂
Grat hozzá igényes…de én inkább ipodra gyűjtök :):)
Nagyon jó pofa grat hozzá!
Sok kellemes órát vele!
Annyiból tényleg sokkal jobbnak tartom, hogy az ember nincs egy helyhez kötve, a könyvhöz hasonlóan bárhol leheveredhet vele és olvashat. Nekem nagyon tetszik, használd egészséggel 🙂
Köszi.A legjobb. hogy pár ezer könyv felfér rá, az egész könyvtáramat magammal hordhatom. Alig várom, hogy a kezemben tartsam… Rég voltam már valami miatt ilyen izgatott.
Anyum nagyon örülne egy ilyennek, rengeteg könyve van, már lassan nem fér a merevlemezre más. 🙂
Hát még én mennyire örülnék… Szeretek olvasni, de pl. Wass Albert könyveim csak e-bookban vannak, könyvtárból kihozva meg nem az igazi, figyelni kell ugye a lejárati időre, gyorsan el kell olvasni, aztán visszavinni, meg jobb úgy az, ha tudom, hogy az enyém.
Használd egészséggel! 😉
Én, hogy örülnék ennek, a sok unalmas rohadt kötelező előadáson. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.