Nyíregyházán a Zrínyi Gimnáziumba vették fel haladó angol tagozatra.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nyíregyházán a Zrínyi Gimnáziumba vették fel haladó angol tagozatra.
Ilyen vén vagyok már! X(
Na gratula. Az angol szakot viszont óvatosan. 😀
Na, sikeresen túl vagyok egy érettségin, és egy banketten… Az agyamat teljesen elittam, bebizonyosodott, hogy akármennyire bírom a Tequilát, a sok abból is kiüt, mintha lelőttek volna, úgyérzem magam… Megérte, de örülök hogy élek, ezért rágyújtok valami pipára… Kérdés: Valaki próbálta már a teákat a tartályban? Azon gondolkodtam hogy főzök egyet, és beleöntöm ha kihűl.
Szerintem nem próbáltuk, inkább magunkba öntjük. 🙂 Amúgy ha elég erőset csinálsz biztos érződik az ízben, de ha csak sima teát csinálsz az szerintem nem.
Szerintem nem próbáltuk, inkább magunkba öntjük. 🙂 Amúgy ha elég erőset csinálsz biztos érződik az ízben, de ha csak sima teát csinálsz az szerintem nem.
Mellesleg küldheted a sorokat még ha van, mert már van időm fordítgatni! Túl vagyok teljesen az egészen ugyebár… A múltkorit se küldted el este :DD
túl vagyok az érettségi banketten…. de mocsokra sikerült a tegnap este.. az este tanulsága soha ne higitsátok az apszintot vodkával….nagyot üt
Mellesleg küldheted a sorokat még ha van, mert már van időm fordítgatni! Túl vagyok teljesen az egészen ugyebár… A múltkorit se küldted el este :DD
fogok majd, nem kell izgulni. 😀
Csak most nekem is temérdek a dolgom.
Jobbról a harmadik illetve az ötödik pipa: Ők mik/honnan vannak? Bámulatosan szépek..
Ha off akkor jöhet dumaládába/pü-be is 🙂
Jobbról a harmadik pipa az egy AF pipa, Sahara Smoke üveggel, jobbról az ötödik pedig egy szír pipa, amely Törökországból származik (pontosabb infóm sajnos nincs róla, de masszív, öntött darab) 🙂
Ilyen vén vagyok már! X(
Ilyen szar lett a fordítás? 😀
Ilyen ** (széklet) lett a fordítás? 😀
😀 :diable:
Nem, csak angolos középsuliba menni és röpke 500 sor szöveg kifog rajtad. Ejnye. 😀
sYska te ma nem Debrecenben sétálgattál egész véletlenül?
Sok volt, sok dolgom volt… 😀 Most már van időm, lefordítok neked 1500 sort is… 😀
Kizártnak tartom, mivel Szegeden tartózkodtam végig. Albiból ha 100m-re mentem el, Debrecen meg picit messzebb van. 😀
eper
alma
sárgadinnye
pírősszóló
borsmenta
kapucsínó
2X csoki
Hugóm barátnője hozta ,volt üdülni,adtam neki 20eurót és megígérte hogy hoz (tavaly is hozott )..
Ami érdekes hogy a kereskedő azt mondta : a zárjegy miatt nem lehet alkudni :triste1: (jó lenne ha Julió megmondaná véleményét…) és nem tud adni 20 euróért 8 csomagot…… csajszi kérlelte , aztán kis csöcsörészés/tapi után :diable: már megvolt az árleszállítás….. :alcool1:
ott is új törvenyek miatt adójegyes már a vizipipa dohány de adojegyen nincs rajta ár azért kicsit érdekes.
Egy kérdésem lenne, csak én nem tudtam belépni az elmult napokban a forumra ?
Volt egy kis malőr. Van a torrentkereso.hu, velük egy szerveren vagyunk. Az elmúlt napok szerver lefoglalásai több tucat vezető torrent oldal leállását eredményezték. Azonban a nép letölteni akar és a torrent keresésekre specializálódott oldalakat keresik. (Ennek az oldalnak a forgalma 10.000x-esével nőtt, tehát az alap forgalom szorozva tíz-ezerrel és a szerver ezt nem bírta.) Ha sokáig áll fenn ez akkor az a torrentes oldal várhatóan el fog költözni egy másik szerverre.
Értem és köszönöm a választ. Azt olvastam hogy a hiba oka a tul sok kapcsolodás de azt hittem hogy te állitasz valamit a forumon 😀
Amikor én állítok akkor vagy “not found, not exist, fatal error” feliratok villognak. 😉
Ha nagyon állítgatsz valamit, akkor általában a “Fatal Error” felirat látható 😀
Nem is vagy rosszmájú á dehogy! :hehe: :diable:
Múltkor majdnem összetörtem egy fatálat az Ikeában. :mdr3:
Kisvárdát elverte a jég! majdnem ugyanaz mint Mezőhegyesen. Letörtek az ágak, tűzoltók szivattyúzzák a mélygarázsokat, mentőhangot hallok már mióta… Szerencsére nekünk csak a pince ázott be, de rokonéknak az egész garázs, egész este azt csináltuk
Képek, videó Facebookon. (Szemők György néven, a képemen 2 rák kőpapírollózik)
A videó lenne durvább ha máskor forgatom, de nem mertem kimenni, mert anya munkahelyének betörte majdnem minden ablakát, a milyenken csak a szúnyogháló fogta fel, az enyém felé meg pont nem esett… de szilánkokra tört volna az egész..
Hát én megnéztem a fotóalbumot, egész jó kis eső lehetett… úgytűnik mi mindent megúszunk itt Szolnokon. 🙂
Igen, bár nem tudom, mit kereshetne az Aladin témában? 😉
Aladin Obelix, az Aladin hivatalos honlapján, mert a :google: a barátod.
… lixjpg.jpg
Itt.
Nem szeretem a focit, meg nem is ismerem. Kb mostanra tudom, mi a les, de nem ismerem fel. Viszont most nézegetem a vébét, és van, ami jó. De az egészben az tetszik a legjobban, amikor az ellenfelek felsegítik egymást, vagy van kis fair play. Meg hogy a két csapat szurkolói egymás mellett vannak, nem kell rendőri kíséret, meg hasonlók…
Ha ilyen világban élnénk, én úgy szeretnék élni.
Ahol van emberség, a foci nem egymás öléséről szól, stb…
Na 3 nap után volt kedvem leülni a gép elé 🙂 Megvan a Km Trimetal pipám (köszi Julio) :diable: :amen:
Julio: Nem én mentem el végül mert öcsém haverjai arra jártak és ők vették meg.
Nagyon-nagyon nagy füstje van(Masah-redbull-al próbáltam). Sokkal könnyebb szívni, mint egy Top Mark-ot. Nagyon megéri az árát, ajánlom mindenkinek. Ha kértek képet pénteken tudok felrakni leghamarabb. Mindenkinek ajánlom a pipát!!!
Itt.
Nem szeretem a focit, meg nem is ismerem. Kb mostanra tudom, mi a les, de nem ismerem fel. Viszont most nézegetem a vébét, és van, ami jó. De az egészben az tetszik a legjobban, amikor az ellenfelek felsegítik egymást, vagy van kis fair play. Meg hogy a két csapat szurkolói egymás mellett vannak, nem kell rendőri kíséret, meg hasonlók…
Ha ilyen világban élnénk, én úgy szeretnék élni.
Ahol van emberség, a foci nem egymás öléséről szól, stb…
Ott a pont, tényleg ez az, ami a foci szépségét a jó játék mellett meg tudja adni. Ezért is fordult fel a gyomrom pl. a tegnap esti Brazília – Elefántcsontpart meccstől, ahol undorító módon, egymás testi épségével nem törődve nem a tiszta játék volt a cél, hanem az ingerültség és a veszteni nem tudás jött ki …
A nézőtéren is jó látni, hogy nem szektorokra vannak osztva a nézők, hanem mindenkinek ahol hely jutott, oda leül szépen és annak a csapatnak szurkol, amelyiknek kedve tartja, nem kell rendőrsorfal és hasonlók. A szurkolás élvezetét számomra csak ez a nyomorék vuvuzela rontja el, de ez már megint más téma 😀
Itthon az a probléma, hogy sok embernek óriási traumát okoz, mikor a verekedés és balhé közben kitör a meccs.
Angliától kéne tanulni, ahol 4 év alatt visszaszorították a focihuliganizmust, és ma már bárki nyugodtan mehet meccsre akár családostól is.
Nem ez az igazi? Nem így kéne mindenhol?
Fecának teljesen igaza van.
Angliától kéne tanulni, ahol 4 év alatt visszaszorították a focihuliganizmust, és ma már bárki nyugodtan mehet meccsre akár családostól is.
Nem ez az igazi? Nem így kéne mindenhol?
Fecának teljesen igaza van.
Nah igen, de az angol rendőrök durvábban elverték a huligánokat mint itt amikor bevették a tv-t vagy oszlattak és már arra is hupákol mindenki, hogy mekkora túlkapás volt.
Ha valaki megüt egy angol rendőrt annak legalább 6 bordáját törik el. Ennyit erről….
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.