A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90609
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    akoska60 írta korábban:
    Talán a méréshatár? Nem képes a labor mérleg 1000 gr-ot mérni?

Nyertél!

Egy ilyen labor mérleg 500g-ig képes mérni. A csávó az 1kg-os (2x annyi) dobozt próbálja mérni. 😀 Az az éppen tönkreteszi a mérleget.

, Hozzászólás ID: #90610
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267
    sYska/!/ írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

Nyertél!

Egy ilyen labor mérleg 500g-ig képes mérni. A csávó az 1kg-os (2x annyi) dobozt próbálja mérni. 😀 Az az éppen tönkreteszi a mérleget.

Ezzel sajnos vitatkoznom kell, mert nálunk is volt benn egy mérleg, ami 5 kg-ig mért századpontossággal.

, Hozzászólás ID: #90611
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Feca írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Nyertél!

Ezzel sajnos vitatkoznom kell, mert nálunk is volt benn egy mérleg, ami 5 kg-ig mért századpontossággal.

Az már nem ilyen normál táramérleg szerintem. 🙂

, Hozzászólás ID: #90612
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

Hasonló, kis plasztik-vitrines. De lehet, hogy más volt.

, Hozzászólás ID: #90613
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    sYska/!/ írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

Nyertél!

Ezt akartam írni én is, hogy talán nem képes 1kg-ot mérni? Csak Feca irt előttem, és olyankor még 1x kell nyomni az elküld gombot, én meg rá vagyok szokva a kezdőlap gomb nyomásra hsz után. De nem magyarázkodok én. 😀

, Hozzászólás ID: #90614
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    webbie írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Nyertél!

Ezt akartam írni én is, hogy talán nem képes 1kg-ot mérni? Csak Feca irt előttem, és olyankor még 1x kell nyomni az elküld gombot, én meg rá vagyok szokva a kezdőlap gomb nyomásra hsz után. De nem magyarázkodok én. 😀

Lemondok a főnöki pacsiról a javadra, ha gondolod! 😉

, Hozzászólás ID: #90615
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Hagyjuk már. 😀

, Hozzászólás ID: #90616
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    DajDaj írta korábban:
    lehet.. sőt biztos hogy off.. de valaki püben megírná h mi a különbség a phunnel kerámiák között? nem a külcsínre gondolok köszi előre is!

Akkor mi a rákért oda írod, hogyha tudod hogy BIZTOSAN off?

Szerinted mi a francnak vannak a különböző topikok, valamint a DUMALÁDÁK, offtopikok, etc…

Itt kéne megkérdezned ha nem találod a megfelelő témát…

Mellesleg kereső is létezik :).

, Hozzászólás ID: #90617
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    DajDaj írta korábban:
    lehet.. sőt biztos hogy off.. de valaki püben megírná h mi a különbség a phunnel kerámiák között? nem a külcsínre gondolok 🙂 köszi előre is!

Ráadásul értelmetlen a mondat is. :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #90618
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    sYska/!/ írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

Nyertél!

Ja, éppen vizsgáztam ma 13.00-ig, reggel 6 után értem le Szegedre, szóval gondolhatjátok. Syska, benn a labor totál szétverve, nincs a Dóm téren már semmi 😀 . Egyébként vicces sztori 1:általában még itthon is le vannak láncolva az ezredes, tízezredes, de sokszor a hitelesített százados mérlegek is (de itthon minek…), mert külföldön nagyüzemben megy a lopás, főleg dealerek részéről, mivel ezzel hatalmas pénzeket lehet nyerni, azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy miért?Amúgy egy ilyen négytizedes analitikai a modernebbekből van, hogy 1 milla, vagy a fölötti áron van.

De szerintem egyébként ez a kép nagyon beállított, és azt akarja sugallni, hogy Dubaiban így nyomják: minimum századpontosan leméricskélik szúrópróbaszerűen a dobozokat, mert pontosság precizitás, drágaság…(persze a méréshatárra nem kell gondolni, amikor ráb*sszuk a kilós dobozt :D) Ezeknek a mérlegeknek lelke van, érzéssel kell bánni velük, különben tényleg elcsesződnek…van, amivel már a hajszál tömegét is le lehet mérni…az meg azé nem olyan rossz. Egyébként kishazánkban eléggé ezeréves darabokat júzolnak/ lunk. Én mértem már olyan 2 tizedes mérleggel, ami totál manuális volt, vagyis az ellensúlyokat is te pakolgatod rá és egy századgrammos ellensúly kb. egy ilyen kis karikának felelt meg…na, az kemény volt. Még az a mérleg is 3-400 000 pénz…

, Hozzászólás ID: #90619
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355

nézzétek mit találtam! 😀

az úriember panaszkodott hogy nem füstöl rendesen a vízipipája….

, Hozzászólás ID: #90620
    magichorse
    Felhasználó
    magichorse
    • Hozzászólás: 92

Vége az érettséginek! 😉

Ma megkapom a bizonyítványomat, na meg bankett… Kezdek kiváncsi lenni, mennyi alkoholt kell majd magunkbadönteni :hehe: Mellesleg ha van még itt érettségzős akkor nekik is gratulálok.  :intello:

, Hozzászólás ID: #90621
    zoli92
    Felhasználó
    Zoli92
    • Hozzászólás: 331
    ko12 írta korábban:
    nézzétek mit találtam! 😀

az úriember panaszkodott hogy nem füstöl rendesen a vízipipája….

Vajon mért nem? :0 :0 :0 Nem is értem :hehe:

, Hozzászólás ID: #90622
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj
    • Hozzászólás: 363
    wakummaci írta korábban:
    DajDaj írta korábban:
    lehet.. sőt biztos hogy off.. de valaki püben megírná h mi a különbség a phunnel kerámiák között? nem a külcsínre gondolok köszi előre is!

Akkor mi a rákért oda írod, hogyha tudod hogy BIZTOSAN off?

Szerinted mi a francnak vannak a különböző topikok, valamint a DUMALÁDÁK, offtopikok, etc…

Itt kéne megkérdezned ha nem találod a megfelelő témát…

Mellesleg kereső is létezik :).

Jajj jajj, nyugi már 😀 ez csak egy eltévedt hsz.. annyira nem is volt off, mert a topic címéhez kapcsolódott a kérdésem. De hát hol máshol kérdezzem meg, ha nem a Phunnel-es topicban? Na mindegy.. Amúgy meg nyelvtanilag és jelentéstanilag is értelmes volt a hsz 😀 közben írtak is pü-ben és köszönöm 🙂

, Hozzászólás ID: #90623
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

A phunneles topicban nem off a hozzászólásod, ezért is helyeztem át oda, de eredetileg nem ott volt 😉

, Hozzászólás ID: #90624
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

Ihh.. 😀 na ezt benéztem. Van ilyen. Fura is volt, hogy ennyire támadnak amikor ott a hsz.

, Hozzászólás ID: #90625
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    DajDaj írta korábban:
    Ihh.. 😀 na ezt benéztem. Van ilyen. Fura is volt, hogy ennyire támadnak amikor ott a hsz.

Igen, volt már ilyenből korábban összeszólalkozás 😀 Legegyszerűbben úgy lehet rájönni a dologra, hogy a hozzászólás fölött megnézed a hozzászólás témáját. Ugyanis az alapból mindig a topic címe, ahova írsz. Miután áthelyezünk egy hozzászólást, ez természetesen nem változik meg, tehát lehet látni, hogy eredetileg hol volt 😉

, Hozzászólás ID: #90626
    dajdaj
    Felhasználó
    DajDaj

huhh.. Szk-s topic… Jézusom 😀 Nem fogok ezért összeveszni senkivel.. minek? 🙂 Nem ér annyit.. Tudom, hogy zavaró.. legközelebb figyelek, hogy hova is írok. De akkor is ismerem a helyesírás szabályait és tudom magamról, hogy nem küldenék el értelmetlen mondatot.. Na mindegy.. így is túl sokat írtam már erről az eltévedt hsz-ről.

, Hozzászólás ID: #90640
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    • Hozzászólás: 302

Hihetetlen. Öklömnyi jégeső volt a Szaudi-sivatagban. Van profi képriport az eseményről. Autókat tört össze. 😮 😮 😮 Magyar a híroldal így nem tudom belinkelni ide. Akit érdekel kérje priviben.

, Hozzászólás ID: #90641
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    bogaras írta korábban:
    Hihetetlen. Öklömnyi jégeső volt a Szaudi-sivatagban. Van profi képriport az eseményről. Autókat tört össze. 😮 😮 😮 Magyar a híroldal így nem tudom belinkelni ide. Akit érdekel kérje priviben.

href.hu aztán had szóljon 😉

, Hozzászólás ID: #90642
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Jégeső Szaud Arábiában:

, Hozzászólás ID: #90643
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Sziasztok!kinél volt nagy vihar?Úgy hallom Mezőhegyesen nagyon nagy volt.Nálunk csak cseresznyemagnyi volt a jég.

, Hozzászólás ID: #90644
    nick
    Felhasználó
    Nick
    • Hozzászólás: 787

Én és Joker Mezőhegyen élünk. Hát ilyen még nem volt… Katasztrófa. Kataklizma. Sebesültek, 100 milliós kár, úgy néz ki a városkánk mintha szétbombázták volna.

, Hozzászólás ID: #90645
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Ez nem vihar volt ez valami annál szörnyűbb…

Csak szemléltetésképpen 1 pár kép a kocsimról a lakásról meg a krimónkról+a krimóval szemben lévő házról…

Lehet szörnyülködni. 🙁 🙁 🙁

https://data.hu/get/2665450/the_jeg.zip.html

, Hozzászólás ID: #90646
    shaam
    Felhasználó
    ShaaM

Szolnok most szakad az eső. Jég nincs, mi megússzuk, bár nem igazán tesz jót a Tisza vízállásának… így is már szépen fennvan…

, Hozzászólás ID: #90647
    gyapika
    Felhasználó
    gyapika
    • Hozzászólás: 250

Joker most nagyon nem irígyellek .Ez brutális!mióta én tudom az eszemet én nem láttam ilyet.Brutálisan leverte a jég a vakolatot.Hát én ezt nem szeretném átélni de nagyon arra haladunk hogy muszáj lesz.Azt is mondták a tévében hog lovak is haltak meg a lovas napokon.Ismerősömék is ott voltak de az ő lovuknak nem lett sok baja.Nagyon sajnálatos ezt így látni de sajna nem tehetünk ellene.

, Hozzászólás ID: #90648
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Hát soha el nem hittem volna hogy a nemes vakolatot ami elméletileg valami műanyag cucc így szétveri… nem tud vele az ember mit csinálni max beletörődik. :nono:

, Hozzászólás ID: #90649
    nick
    Felhasználó
    Nick

Igen, 2 lovat is el kellett altatni, többi könyebben sérült, de egy ilyen ló értéke is több millió forint. Zömmel végtagtörésekkel, meg asszem egy medence töréssel kerültek a környező kórházakba a sérültek.

, Hozzászólás ID: #90650
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Gábor fiam elballagott! :intello:

Ilyen vén vagyok már! X(

, Hozzászólás ID: #90651
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    akoska60 írta korábban:
    Gábor fiam elballagott! :intello:

Ilyen vén vagyok már! X(

Na, ideje volt már.. 😀 Hova/minek megy tovább?

30 bejegyzés megtekintése - 8,521-8,550 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.