Nincs büntiben, csak hörghurutja van!:(
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nincs büntiben, csak hörghurutja van!:(
Rossz lett a bizonyítvány! 😀
Az én kicsi lányom 2. gimnazista, a mai napon hivatalosan is leérettségizett angol nyelvből, 97%-os eredménnyel!. :super: :winner:
gratulálok neki! 🙂
nCore :'(
az gond! legyenek:D én naponta kettő alá már nem adok, ami néha elég bajos. nemtudom mi lesz velem 70 évesen 😀 de vasárnapra jobban leszel… egyél mézet, vagy igyál pálinkát 😀 mi itt ezt toljuk felső légúti fertőzésre, főleg torokra 😛
—
nem bünti, beteg (szerk)
Hát nekem 6 év folyamatos pipázás után a katonai vizsgálaton semmit sem láttak, pedig apám elég kemény dohányos.. 😀
Oh értem, jobbulást :/
Majd finom mentolos dohánnyal indíts, ha jól leszel. Az szinte megváltás szokott nálam lenni.
Most tesztelem a bio dohányomat…
2 hete leszedtem a barackfánkról pár száraz levelet, és lemostam őket rendesen.
Maradt itthon ~10ml Bisan-eper ízesítőm, amivel beáztattam kb. 5g falevelet, amit összemorzsoltam.
Mivel már 2 hete áll, úgy gondoltam érdemes letesztelni… 😀
Az eper íz az első 10 percben jól kivehető, semmi mellékíz.
Most szívom kb. 15 perce, és érzek valami mellékízt, nem kellemetlen, de nagyon furcsa.
A füst hatalmas, kb. mint egy Mizo-é.
Azt hiszem írok is egy tesztet róla a blogomba. 😀
Kérdés, hogy ez a mezei letöltőket mennyiben érinti.
IP cím alapján visszakeresés, a szolgáltató kiadja-e a felhasználó nevét, ilyesmi…
Kopogtatnak reggel?
18:34 – Az nCore holnap delben mar menni fog, “nopara”. – ezt az uzenetet kaptuk. Az viszont erdekes, hogy az nCore korabbi blogja (ami mar regota nem frissult) teljesen eltunt, minden blogbejegyzest toroltek rola.
YEEEEHAAAA! 😀
Köszi a jobbulásos cuccot! 😀 (kuc-kuc 😀 )
Kérdés, hogy ez a mezei letöltőket mennyiben érinti.
IP cím alapján visszakeresés, a szolgáltató kiadja-e a felhasználó nevét, ilyesmi…
Kopogtatnak reggel?
Ip rejtőt kell használni, akkor igen megnehezítik a dolgukat, amúgy hivatalos kérvényre ki kell adnia a szolgáltatónak mindent, de lustábbak ahhoz a rendőrök, hogy a kis seederekkel foglalkozzanak. 🙂
Az én kicsi lányom 2. gimnazista, a mai napon hivatalosan is leérettségizett angol nyelvből, 97%-os eredménnyel!. :super: :winner:
Nagyon szép eredmény. Gratula neki. 🙂 Rám jövőre kerül sor. :cote: :diable:
Seed szerverekre utaznak, nem az egyszerű felhasználókra 🙂
A felhasználóknak nem kell félni. 😉 Remélem mihamarabb visszaáll a rend, körübelül 2hét és a 90%-a fog menni a lefoglalt trackereknek. :siffle:Azért a lefoglalás időpontjában a bix adatforgalmán látszik, hogy nem 1-2 szervert vittek el.
Ez a kép annyira kamu:
Aki megmondja miért az nyer egy pacsit. 😀 Szerintem kormin kívül senki más nem fogja tudni, hogy miért. 🙂
Azt nem tudom, miért kamu, de azt igen, hogy talán miért nem:
Valószínűleg náluk is van minőség-ellenőrzés, ami szúrópróba-szerű ellenőrzés. Itt valószínűleg ez történik, valamelyik raklapból kiszedtek 5-6 dobozzal, és lemérik.
Minőségellenőr-laboros voltam, legokat mértem 0.05mm pontosságra, meg csomó szempont szerint.
Ja, beugrott. Valószínűleg azért kamu, mert sosincs benne annyi, amennyi kellene…
Aki megmondja miért az nyer egy pacsit. 😀 Szerintem kormin kívül senki más nem fogja tudni, hogy miért. 🙂
Tippelek, de szerintem egy kissé paradoxon a helyzet, mivel az arabok nem a minőség ellenőrzésükről híresek. Másrészt felesleges ezredes pontosságú analitikai mérleggel mérni. Dobozzal együtt meg sose lenne pontos, akármennyire is tudják előre a csomagolóanyag súlyát. 🙂
Azt nem tudom mért kamu, de találtam valamit:
https://www.alfakher.vizipipadohany.com/gyartas/
Itt azt írják hogy: Mielőtt kiadnák a kezükből a csomagolt dohányt, mindig ellenőrzik, hogy az általuk előírt mennyiségi és minőségi kritériumoknak megfelelnek-e.
Szidjatok 2 órától, mert magyarból és történelemből szóbelizek!!! És már unom nagyon 🙂 Már tavaly is tettem le előre párat és így már fárasztó hogy sokáig húzódik. 🙂
vicc: mert lukjani oldalán van a kép?:D
Magichorse go go go go! 😉 😀
megnyugodtam hogy nem csak nekem jutott eszembe 😀 😀
sziasztok!
Pár hét múlva törökországba utazom, és a vizipipa mellett dohányt is szeretnék behozni… A kérdésem az hogy van-e valakinek behozatallal kapcsolatos tapasztalata és mennyit lehet behozni?
kinti-vasarlas-t253-45.html?hilit=v%C3%A1mmentes#p12383
Itt találsz válasz a kérdésedre!
Használd a keresőt please!!
Pár hét múlva törökországba utazom, és a vizipipa mellett dohányt is szeretnék behozni… A kérdésem az hogy van-e valakinek behozatallal kapcsolatos tapasztalata és mennyit lehet behozni?
Ismerkedj,és visszafele ha nagyobb mennyiséget akarsz hozni ,oszd szét úgy hogy mindenkinél a legális mennyiség legyen (esetleg picit több…)
Na éppen elmúlt 2 óra, így leszidlak jól, mert biztos alig tanultál a szóbelire! :nonon:
Meghozták a centeres “razan” csövet.
Első blikkre az anyaga randben van, a két vége sima átlátszó műanyag, a szipka részt nem lehet kivenni, vagy csak nagyon erősen, nem feszegettem. A markolat műszálas anyaggal van betekerve, nem bomlik, nincs rajta látható hiba. A ragasztások is rendben vannak.
A belső átmérő olyan 1 centi körüli. Jó füstöt ad, mondjuk ez a vortex miatt lesz.
Nekem bejön, jó beléptető egy igazi razan, vagy nammorhoz.
Mondom, nekem nincs igazim, nem összehasonlítok, és nem reklámozom, csak elmondom a véleményem egy olcsó, mosható szívócsőről. Ennyi pénzért simán megéri. Majd ha szétesik, szólok.
Biztosan nincs benne fémspirál? Így elmondás alapján éri az árát.
Valószínűleg náluk is van minőség-ellenőrzés, ami szúrópróba-szerű ellenőrzés. Itt valószínűleg ez történik, valamelyik raklapból kiszedtek 5-6 dobozzal, és lemérik.
Minőségellenőr-laboros voltam, legokat mértem 0.05mm pontosságra, meg csomó szempont szerint.
Ja, beugrott. Valószínűleg azért kamu, mert sosincs benne annyi, amennyi kellene…
Ha laboros voltál akkor a mérlegről kell pár dolgot tudni. 🙂 Ez egy elektromos táramérlegnek tűnik, ebből indulj ki és akkor meglesz az. 😛
Nem, cég és embere válogatja az ellenőrzést.
https://www.alfakher.vizipipadohany.com/gyartas/
Itt azt írják hogy: Mielőtt kiadnák a kezükből a csomagolt dohányt, mindig ellenőrzik, hogy az általuk előírt mennyiségi és minőségi kritériumoknak megfelelnek-e.
Nocsak, valaki megnézte a kép honnan lett belinkelve? 🙂 Amúgy ez egy partner oldalunk.
Nem, ez partner oldal, nem eu.
Amúgy a mérleggel kapcsolatos a dolog annyit segítek. Kormi egy rövid gondolkozás után szerintem rávágná.
Tényleg nem ugrik be. Nálunk a termelés is használta, csak nagyobbakat, 25 kilókat mértek. ha pár építőkockánál több, vagy kevesebb volt benne, már jelzett. Szóval nem tudom, mi lehet a bibi a mérleggel. A mennyiség oké, a felhasználás oké, hiába nézem… Nem látszanak a számok? Nincs bekapcsolva, de lehet hogy csak alacsony a kontraszt.
oo/
oo/
Nem, nem ilyesmi. A kép jó. Az egy normál, hagyományos elektromos mérleg. Annyit még segítek, hogy a csávó kezében lévő doboz és a mérleg közötti összefüggésnél van a gond. 🙂
Talán a méréshatár? Nem képes a labor mérleg 1000 gr-ot mérni?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.