köszi puszi :malin1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Remélem azt a puszit nem kapom meg! :mdr3: :mdr2:
Te webbie hallod. 19? Hogy repül az időőő :happy1: Boldog születésnapot te mutáns :cote: Jót tett neked az a sok eső.
Pszt! 😀
Isten éltessen sokáig. :anniv:
Boldogat, sokat még webbie! 🙂
Amúgy szerintetek az hülyeség, hogy az a tervem, ha egyszer meglesz ez a retkes fizkém vizsga, a tételsort bekeverem glycerinnel, meg valami aromával, és elszívom? 😀 Ennél jobb megsemmisítést el sem tudok képzelni… Ki tudja, lehet még jó is lenne 🙂
Boldog szülinapot 🙂
Köti 🙂
Amúgy szerintetek az hülyeség, hogy az a tervem, ha egyszer meglesz ez a retkes fizkém vizsga, a tételsort bekeverem glycerinnel, meg valami aromával, és elszívom? 😀 Ennél jobb megsemmisítést el sem tudok képzelni… Ki tudja, lehet még jó is lenne 🙂
Én ugyanígy vagyok a bikémmel 😀 . De szerintem még halálában is csak ártana nekem.
+Boldig Születésnapot Webbie…Sajnos mostmár nincs az a kitörő öröm, hogy leglális a szeszfogyasztás :nono: De gondolj bele, még egy évet élvezhetsz az életedből, utána már minden nap ajándék…A mindenféle partyra invitáló e-mailokat felváltják a potencianövelőt reklámozó spamek, és elkezdenek magázni 😀 Nem kell ez nekünk 🙂
Holnap szigorlatozok bikémből, nekem mondod? 🙂 Elég durva lesz…
Le érettségiztem !!! Mostantól (Pipás)Érettségizett Pék&Cukrász lettem 😀
Nagy gratuláció! :super:
Grat 😀
Dózer: A KAtegorie C klippjébe mi a tökéletes? + Mi értelme van annak, hogy az egészbe csak verekednek? 🙂
Sikerült megünnepelni a 17.-et .. X|
Próbáljátok ki, hogy vesztek egy üveg akármit, aztán bekapcsoljátok a tv-t, odakapcsoltok egy focimeccsre(south africa .. 😀 ), aztán pedig felírjátok kis papírokra egy csapat neveit. Majd mindenki húz magának egyet, és az lesz az övé. Ha a kommentátor kimondja valamelyik nevet, akkor az az ember szépen iszik. Mi 2 centtel kezdtünk ..
A vicc az az egészbe, hogy az egyik srác kihúzta Robinho nevét a brazil meccsen, és hát .. elég sokszor elhangzott. 😀 Ő hamarabb berugott, mint én, az ünnepelt. 😀
Nyehhehhe, WWDC-re csinált valaki ilyen játékot az os 4.0 illetve az iphone 4 bemutatásához…
Ha Steve Jobs bejön a szokásos farmer, fekete felsőjében, egyet iszol…
Ha az iphone 4 tényleg úgy néz ki mint ami kiszivárgott, egyet iszol…
stb stb..
Én mellesleg a mizot várom baromira ebből az ízből, az elmondások alapján az egyik kedvencem lehetne, ha kapható lenne nállunk .
Sajnos a Mizo narancs szinte sehol sem kapható. Valószínű Mizo sem lesz kapható itthon, csak zárjegyes formában, ami azt jelenti, hogy 50g-os kiszerelés a maximum, abból is csak néhány íz van.
Bocsi, csak annyi hogy ki tudom törölni a saját témámat?
Kössz a Grat okat 🙂 jól esett 🙂
gratulálok, én holnap végzek
érettségizett matematikus/tolmács :DDD
mivel az angolom alapból nagyonjó és matekon vok 🙂
ezaaaaz:D megvan.. 😀 juhuhuhúúúú érett lettem ( nem.. nem most találtam meg al első pattanásom..)
Gratulálok dózer!
Bár az érettség az sajna manapság nem egyenértékű az érettségi megszerzésével, de azért örülök, hogy beléptél az érettek társaságába!
😀
Ma vettem egy Alien Phunnelt mert mondtátok páran, hogy milyen jó és kevés dohány kell bele…most tesztelem! Tényleg Jó!
Ez a win7 egy kalap szar
A win7 istenkirály 🙂
Kifejtenéd kicsit részletesebben?
Nem értek egyet.
Egyetértek :).
Jó az, csak nem laptopra. Enyhén zabálja az aksit. 😀
Az is csak beállítás kérdése!!
A legnagyobb problémája, hogy annyira a felhasználóknak készítették, hogy kb semmit sem lehet egyszerűen használni benne 😀 A tálca alkalmazása egy katasztrófa a mappakezelése is kb ugyan azon a színvonalon áll. Átláthatatlan elég erőteljesen.
Jó, igen, jó ez. Játékra és net böngészésre.. 😀 Én is csak azért fogom egy másik meghajtóra felrakni, hogy a dx 11 elérhető legyen a játékoknál, de semmi másért.
Kezdésből azzal kezdte, hogy kifagyott az óra. AZ ÓRA! :D:D
Aki most kezd el a gépekkel szórakozni annak jó, de aki szerintem kicsit otthon van a gépekben, az nem nagyon szereti ezt a fajta gyerekes rendszert.
Kb. fél nap alatt hozzá lehet szokni 🙂 Én azért szeretem, mert a driverek javarésze integrált, ezért max 2 drivert ha le kell töltsek egy újratelepítésnél, nem kell 20 félével bohóckodni, valamint amit a leges legjobban, az ablakok méretezését! Apróság, de nekem sokat számít! Elég gyakran nézek filmet a gépen, mellette msn-ezek, 50-50, egyik bal fél, másik jobb fél, számomra tökéletes! 🙂 Vagy ha pl. két emberrel beszélek. Tálcán minden általad használt alkalmazást ha rögzítesz, megkapod a régi stílust, annyi különbséggel hogy itt ha több ablakot használsz, kapsz egy tooltipet, ahol egyszerűen válthatsz. 🙂 És még sorolhatnám.
Valami buherált win7 lehetett amiben az óra kifagyott! vagy a videokártyád drivere szar. Ez nem windows hiba!
nem találkoztam még ezzel a jelenséggel. a tálca alkalmazása, szerintem logikus és könnyen átlátható, és csomó kényelmi elemet is tartalmaz.
Nem tudom a mappakezeléssel mi bajod, semelyik windowsban sem túl jó.Ez nem linux. Használj Total Commandert, és teljesen ok lesz minden. A játékon és a böngészésen kívül még sok másra is jó. Említeném a nagyon frappáns hálózatkezelést, csak egy példának.
Ez a rendszer gyerekes, akkor mit mondasz a vistára, vagy a milleniumra??
Meg kell tanulni használni, mint minden újat!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.