Nem még itt vagyunk.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem még itt vagyunk.
Szolnoknál már 930 cm a Tisza vízállása. 1041 volt a rekord.
Hmm, ott születtem… Elég sok volt az esőzés az elmúlt hetekben errefelé, arra is biztos, most milyen az idő?
Hát… suliból hazafele jövet:
kedd 29°
szerda 31°
csütörtök 32°
Itt is Szajolban (szolnok mellet 12 km kb.)
Itt a Holt-Tisza is nagyon fentvan.kb 1,1-5 m fejjeb ment kb. És ez nem is a folyó.
Akkor ne menjünk ki a hétvégén-hét elején?
Hát a tisza mellé semmiképp szerintem… 🙂 Én a helyetekben szandaszőlősre mennék ki, az a hely nekem tetszik. Kevés út, sok zöld… 🙂 De ha megvártok az érettségivel, szívesen kimegyek én is veletek!
A Tisza sem olyan vészes még, a gát még bírja, bár holnap majd megnézem a Pálfyból, oda járok. A Holt-Tisza ha 1 méterrel magasabban van akkor ázik a stég 😀
Mifelénk rengeteg a szúnyog……és nagyon agresszívak :snif:
Nekem tiszta seb mindenem… 🙂 Tábortűz mellett nincsenek 😛
Örülök, nagyon szuper!
Mi is úgy megyünk, hogy mielőtt jönnek, rakunk 1 kis tüzet, és amikor elkezdődik a szúnyogtámadás, ami egy fél óráig tart, rávágjuk a zöldlevelet.
Majd akkor beszéljük meg ezt a Szandaszőlős dolgot, vagy valami más megfelelő helyszín is lehet. Felvettelek MSNre.
Hello, az lenne a kérdésem hogy melyik dohány az ami a legtöbb füstöt ad meg szén és növekszik a füst a pipaméretétől előreköszönöm a választ
Tedd fel még1szer a kérdést írásjelekkel és MAGYARUL!!!!! :contrac:
A füst a pipa méretétől nem függ… a tömítéstől, a dohány minőségétől, valamint a szén megfelelő pozíciójától és hőleadó képességétől esetleg. 🙂
[highlight=#ffffff]
[/blockquote][/highlight]
[highlight=#ffffff]
Az a helyzet, hogy hiába születtem ott, elég távol élek onnan.. körülbelül 250 km-re.. De jövő hét hétvégén ha nincs bankettem, mivel most fogok végezni az érettségivel, szívesen felnézek! 😀 Csak ugyebár ott lakik a “fél család”, és ezért jártam Szolnokon, de a közelébe sem vagyok. Már ha engem vettél fel… 😀
[/blockquote][/highlight]
Az egész fórum erről szól, tehát ezért csak [highlight=#800000][highlight=#ffffff]keresni,keresni, keresni[/highlight][/highlight] kell.
Hamvasztásra készülsz ennyi szénnel?
Gondolom bevásárolt a nyárra
Mivel úgyis SC-ben jártam a “razanok” miatt, ezért vettem egy adagot az olcsó szenekből.. 🙂
a hamis razanok milyenek? 🙂
Leírtam SC topikba! 🙂
Én kíváncsi volnék, hogy néz ki. Nem akar lőni valaki fotót? 🙂
én tegnap leakartam fotózni amire hihetetlenül magas szinvonalú viccet lőttek el…. ezt nem fotozni kell hanem megvenni fotózásra ott a margitsziget….. tehát egyre gyanusabb a dolog amugy ami eltérést láttam az egy hurok a nyélen…. gondolom hogy fel tudd akasztani velehová
áááá Dózer ezzel a post-al feldobtad a napomat! :mdr3: :fesse:
Argentína – Nigéria, végre! Az első számomra izgalmas meccs az eddigiekben. 😀
Félig láttam (a végét), Messiék részéről szánalmasnak mondanám, függetlenül attól hogy nyertek… A nigéria kapus jókat védett, pedig az argentinoknak annyi helyzet volt, hogy wáá. 1-0 lett btw
Nekem van egy 4 éves TM-om, semmi baja, nem szagosodik, nem rozsdásodik, nagyon jó füstje van. Legtöbbször azt használom, mert kis kényelmes.
Szóval nem minden kaksi, ami barna.
Nekem van egy 4 éves TM-om, semmi baja, nem szagosodik, nem rozsdásodik, nagyon jó füstje van. Legtöbbször azt használom, mert kis kényelmes.
Szóval nem minden kaksi, ami barna.
Egyet kell, hogy értsek.. Jópár TM megfordult a kezem alatt, ismerősöknek is akad egy kettő, és egy sem rozsdásodott.. 🙂
Ilyesmi?
igen:) ez az mármint ilyen de hogy mennyire eredeti azt nem tudom
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.