Noh, akkor 1-2 kép
Luna, idegen tartályban:
darabokban:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Noh, akkor 1-2 kép
Luna, idegen tartályban:
darabokban:
Azta, nagyon grat hozzá ! 🙂
Nyugodtan bedobhatod szerintem a saját pipás topicba (saját készítésű, úgyértem).
Szelepesen oldottad meg a 4 cső csatlakozását?
Hogy bír el egyszerre az egyiptomi és a szír kerámiával is?
Nyugodtan bedobhatod szerintem a saját pipás topicba (saját készítésű, úgyértem).
2 féle fejet csináltam neki, csak simán le kell cserélni és máris kompatibilis. 🙂 A 4 cső majd szelepes lesz, egyenlőre manuális.
2 féle fejet csináltam neki, csak simán le kell cserélni és máris kompatibilis. 🙂 A 4 cső majd szelepes lesz, egyenlőre manuális.
Ja, így már érthető.. Azt hittem valamilyen gumis univerzális illesztés 🙂
Nagyon komoly lett!! Gratulálok hozzá!
Sziasztok!
Nem találtam ehhez kapcsolódó topikot és ezért az egy kérdésért nem akartam újat nyitni: Az alugyűrűt lehet az alufólia alá rakni és ott távtartóként használni?? Tehát kerámia peremére alugyűrű, és arra a fólia. Ez hülyeség? Még sosem hasznltam alugyűrűt.
Luna, idegen tartályban:
darabokban:
:= := := := banyeg remélem tudod hogy most sokan irigykednek! Gratulálok nagyon cool lett! :frime:
Nem találtam ehhez kapcsolódó topikot és ezért az egy kérdésért nem akartam újat nyitni: Az alugyűrűt lehet az alufólia alá rakni és ott távtartóként használni?? Tehát kerámia peremére alugyűrű, és arra a fólia. Ez hülyeség? Még sosem hasznltam alugyűrűt.
Nem hülyeség, de valahol le is van írva, hogy ilyen esetben a gyűrű könnyen “becsúszhat” a dohányra, és akkor az Al jó hővezetése miatt megéghet a dohány. Régen én is így csináltam, de mivel a fent vázolt probléma eléggé gyakran fellépett, átváltottam az elterjedtebb, fólia-gyűrű-fólia technikára, vagy egyáltalán nem is használok gyűrűt.
Nem hülyeség, de valahol le is van írva, hogy ilyen esetben a gyűrű könnyen “becsúszhat” a dohányra, és akkor az Al jó hővezetése miatt megéghet a dohány. Régen én is így csináltam, de mivel a fent vázolt probléma eléggé gyakran fellépett, átváltottam az elterjedtebb, fólia-gyűrű-fólia technikára, vagy egyáltalán nem is használok gyűrűt.
Akkor ezt a módszert fogom használni:super:. Alapból két réteg fóliát szoktam tenni, akkor most az egy-egy réteg megfelelő, nem?
Akkor ezt a módszert fogom használni:super:.. Alapból két réteg fóliát szoktam tenni, akkor most az egy-egy réteg megfelelő, nem?
Ahogy érzed, ha megfelelő vastagságú a fólia, akkor ok, de sztem lehet úgy, hogy az alsó réteg 2, a felső meg 1.
Amikor az ember leüt 14 pipát a szekrényéről: https://i49.tinypic.com/8w03sy.jpg
Természetesen a felfordulás annak köszönhetően nem olyan nagy a képen, hogy már a testek nagy része, illetve a nagyobb üvegdarabok össze lettek szedve. Mindenesetre hiába van az embernek 30 pipája, azért ez egy elég fájdalmas esemény 😀
Természetesen a felfordulás annak köszönhetően nem olyan nagy a képen, hogy már a testek nagy része, illetve a nagyobb üvegdarabok össze lettek szedve. Mindenesetre hiába van az embernek 30 pipája, azért ez egy elég fájdalmas esemény 😀
Ahogy látom csak KM-ek meg AF-ek és prémium pipák, hát megkapták rendesen az ívet, ez igen. Ez fájhatott, lehet hogy összeomlanék, bár sokszor mondják, hogy ne ragaszkodjunk tárgyakhoz, de ez azért nagyon durva. Nekem is volt, hogy összetört üvegem, de ez most lesokkolt és nagyon mélyen érintett :pleur4: :pleur2: :pleur3:
[/hr]
Youri neked minden elismerésem, gratulálok! :super:
Mintha gyilkoltak volna..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ez nagyon fájt! Mélyen át tudom érezni a helyzetet. Nincs ennyi prémium kategóriás pipánk, de egy elvesztését is nagyon sajnálnám!
Ez takarítás volt a javából. Ezek után, ha van fedezet, jöhet a vérfrissítés….
Uhh…
Amúgy a kép alján, az nem egy baseball ütő? 😀
Lehet hogy az, de az is elképzelhető, hogy az alján lévő masina (porszívó?) miatt, ami kitakarja félig azt a fa valamit (seprű?) látjuk úgy, hogy vékonyodik a fa, közben egy egyenes, ugyanolyan vastagságú farúd.. 🙂
Most képzeld el azt, hogy a pult hozzád közelebb eső része tele volt pipákkal. És nem holmi kínaiakkal, megnyugtathatlak 😀 Amúgy az a kék valami a pulton pl. egy ilyen szénhordozó: https://www.hookahcity.com/images/cb1201.jpg
Hát igen, nem köszönik meg a tárgyak, ha egy jó nagy darab ember rájuk pottyan :S
Betojok: Uborkás dohány? 😀 WTF?! https://www.hookah-shisha.com/hookahlove … blues.html
Pörkölt mellé jól megyen…. :hehe:
Megvettem a Basha pipámat és már be is ízzítottam. Nagyon jó füstöt ad.
Jó füstöt hozzá 😀 Én is gondolkodom egy hasonló pipán vagy ,ha sok pénzem lesz akkor KM 😛
Na hajrá, köszi a jó kívánságot.
Nem hittem, hogy létezik, de nekem régi nagy álmom volt. Én mindenképp vennék, ha lehetne kapni.
Az uborka nagyon finom, és nyáron, hidegen, pici sóval meg külön jó…
Soha nem szívnék uborkás dohányt.
Szerintem finom lehet. Biztos különleges aromája van. De amit a weboldalon írtak… utaltak valami titkos összetevőre… Ez kicsit olyan.. Érdekes dolog. 🙂 Persze mindenképp veszek, ha egyszer eljön kis országunkba.
Sheherezade Marguerita dohányt kóstoltad már?
Még nem. Nem pipázok annyira régóta, és még nem ismerek se dohányból, se pipából márkákat. Nemsokára megyek egyetemre, ha minden igaz Budapesten valahova, és ott fogom elvásárolni az életemet 🙂
Na akkor hajrá. Amúgy a Nakhla egyik al márkája és nagyon finom az íze.
Ezt a dohányt én is kóstoltam már, és nekem ízlik. Olyan mintha virágot szívnék. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.