Csak azért még félek szétszedni az egészet :S nem tudom ,hogyan van megoldva ott a szelep meg a szívócső csonk rész megoldva.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Csak azért még félek szétszedni az egészet :S nem tudom ,hogyan van megoldva ott a szelep meg a szívócső csonk rész megoldva.
Amit magyarok írnak azokban is általában angolul szerepelnek a kifejezések, és nagyon nehéz megtalálni amire épp szükség van :).
Amikor még én is bújtam a tutorialokat, akkor tényleg jobb volt angolt használni, mivel sokkal követhetőbbek a leírások, mint ha még fordítani is kéne a dolgokat magyarra. Viszont már elég régóta nem kellett tutorialokat olvasgatnom, így ez a probléma nem nagyon zavar 🙂 Ha meg esetlegesen keresek valamit, ami ritkán van, akkor meg megbirkózom azzal a minimális fordítással 😛
Magyarországon melyik elterjedtebb Google buzz vagy twitter ?
Valaki segítsen legyen szíves.
Valahol le van írva tudom, de nem találom. Milyen betűtípussal íródott a vízipipafan. hu felirat??
Valahol le van írva tudom, de nem találom. Milyen betűtípussal íródott a vízipipafan. hu felirat??
Arab Dances
Örülök, hogy segíthettem :).
Jim
Szerintem a twitter. Google buzzról még csak úgy hallottam, hogy van, de elég sok haverom használ twittert, meg általánosságban szerintem ismertebb is a twitter itthon.
Arab Dances
Örülök, hogy segíthettem :).
Jim
Nagyon köszönöm! :amen:
Kéne nekem!!!!
A pipaimádatodat tekintve nagyon kétes ez a mondat! 😀
Döntse el mindenki maga, melyik kéne!
/ nekem mindkettő! /
moldy nem akarsz egy ilyet csinálni?:D megvenném:D és ha sikerül szerintem többen vevők lennénk rá:D
nem jön be….. 🙁
Feltettem még egyszer!
csajt én is megcsinálnám. 😛 …….pipán már dolgozok, csak másképp nézd majd ki…. 😀
Arra volna eszed…. :hehe:
A SZK szombaton meddig tart nyitva ?
nem lehet direkt reklámot kitenni….
🙂 Tetszik a kép akoska. Azok oldalán állok akik a csajt választanák :).
Jim
Haha, jó lett Ákos. 😀
A mai gondolkodás-adag… Kicsit durva, hogy nem sokkal több az élet… :triste1:
Sokkal jobb, mint a Kárpátia feldolgozásában. A hölgynek szerintem nagyon jó hangja van, és nagyon jól rakták össze a videót is. Sírni tudnék, miközben hallgatom. :triste1: Ez is kb. olyan, mint az Üzenet haza c. vers, nagy érzelmeket vált ki az emberből…
“…Nem kell beszélni róla sohasem, de mindig, mindig gondoljunk reá…”
https://www.smoking-shisha.de/ (Egyébként szabad linket bemásolni?: )
Egyetlen gond, hogy csak németo-n belülre szállítanak a gesetzgebung miatt… De ha van ismerős kint, használható…
A német webáruházakkal is az a gond ami általában az összes uniós webáruházzal, a dohányterméken nagyon magas az adó.
Maga az oldal valóban korrekt, és a választék sem kicsi, tehát ebből a szempontból tényleg nyerő választás lehet.
Jim
Leginkább a dohányok minőségével van gond, mivel Németország a legnagyobb vízipipás piac, és glicerin törvény van ott életben, külön dohányt gyártanak, ami egy darálék és nagyon silány minőség.
Boldog 23. születésnapot kedves, mindenki által szeretett fórumtársunknak, yusuke87-nek. 😀 :alcool1:
Boldog születésnapot! 🙂 És most ezért leordíthatjátok a fejem, de 2-t postolok egymás után
He? 😀
Breaking News
Elkészült Luna aki a saját tervezésű pipám 😛 4 szívócsőt lehet rácsatlakoztatni egy időben és képes kezelni a szír és az egyiptomi kerámiákat is. 😀
Fényképek hamarosan.
(Tartálya még nincs meg szegénynek, de már folyamatban)
A német webáruházakkal is az a gond ami általában az összes uniós webáruházzal, a dohányterméken nagyon magas az adó.
Maga az oldal valóban korrekt, és a választék sem kicsi, tehát ebből a szempontból tényleg nyerő választás lehet.
Jim
Leginkább a dohányok minőségével van gond, mivel Németország a legnagyobb vízipipás piac, és glicerin törvény van ott életben, külön dohányt gyártanak, ami egy darálék és nagyon silány minőség.
Na ez új információ számomra, érdekes. Pedig már pont terveztem, hogy Németországból is kellene valami dohányt rendelni, de akkor maradok az USA webáruházaknál :).
Köszi az infót, mindig tanul valamit az ember :).
Jim
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.