Lusta vagyok én most ahhoz. 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Lusta vagyok én most ahhoz. 😀
Igen Ákos, én is komolyan gondolom. És éljenek a lusta adminisztrátorok! :amen: Én is elnézést kérek, előferdül :gene:
3-4 hsz, az sem a mikulásról, hanem az elektromos szénnel kapcsolatos, nem tudom, miért kell ennyire szögletesnek lenni…
Syska mester nagyvonalú ajánlatának nem tudok ellenállni, így hát az első traktort kérem szépen, ha van rá mód, vagy mod! 😀
Tárgy: Megfigyelési jelentés az utóbbi időben eltűnt L. Jánosról, a vizipipa.eu gazdájáról.
Az utóbbi napokban L. János, a vizipipa.eu felirattal ellátott szürke autóval több Német városban is megfordult. Az autó alján elrejtett nyomkövető jelei alapján minden nap végén Passauban tartózkodott, itt töltötte az elmúlt hetek éjszakáinak nagy részét. Megérkezését követően különböző méretű és ismeretlen tartalmú dobozokat vitt be egy 5 emeletes ingatlanba.
Szinte minden nap kimozdult a házból, gyakran látogatta Passau régi városrészét, ahol a különböző hivatalok is találhatóak. Itt sikerült lencsevégre kapni őt a folyóparton a megfigyelő autóból.
Szinte minden éjszaka halvány fények szűrődnek ki abból a lakásból, ami nagy valószinüséggel az új otthonaként szolgál. A ház mögötti dombról szerencsére egész jól rá lehet látni az ablakra, így sikerült a függönyön keresztül néhány fényképet készíteni a monitorról.
A ház aljában egyébként egy kávézó üzemel, ahol reggelenként 25-30 percet tölt. Az itt dolgozó személyzettől megtudtam, hogy L. János valami nagy dologra készül, amin napok óta dolgozik. Csak annyi konkrétumot tudott mondani a pincér kisasszony, hogy minden éjjel helyesírási hibákat javít a megfigyelt személy.
További jelentések várhatóak.
K. Aladár
magánnyomozó
Ez de sivár!!! Most jött mailban!
Csóri vett magának egy lakást odakinn? Szar ez a gazdasági válság.
A helyesírás biztos a “könyv” miatt van. Kell is, amiket eddig mutatott belőle…egy mondat nem volt helyes.
Feca, és szerinted a levél tartalma hiteles? 😀
Gondolom ilyen formában adja át az infókat, miszerint kiköltözött, az árut már beszerezte, és készül a könyv, amit 2 éve ígérget, és a sok hülye kamu sztorijaival lesz tele.
Rendben, már írom! 🙂 🙂
Aztán majd jelentkezem, amint lesznek fejlemények. Mondjuk ha tényleg jól működne a szerkezet, annak nagyon tudnék örülni..csak még egyelőre nincs túl sok időm dolgozni rajta, ugyanis itt a nyakamon ez a fránya ‘vizsgaidősuck’…
Dumaládában felvilágosítanál erről a glicerintörvényről? Mit, miért, hogyan?
Igazából annyi, hogy ha jól emlékszem, a dohányban nem lehet több 5%-nál a glicerintartalom. Nem tudom miért, szabályozzák. Serbetlit pl. hozott egy ismerős Németországból, és kb. az 50grammos dobozban a szívnivaló olyan kemény volt egyben, mint a beton… Egyébként az okosabb emberkék legyenek szívesek válaszolni a Felvilágosítás topicba, hogy vaj’ miért is lehet ez! :intello:
Az szívás.. szegény németek 😀
Köszi az infót 😉
A helyesírás biztos a “könyv” miatt van. Kell is, amiket eddig mutatott belőle…egy mondat nem volt helyes.
Vett egy lakást, a 60.000 eurós projectből 50.000 ez volt szerintem. :malin2:
Helyesírási hibáknál pedig olyasmiket ért, mint amikor a kínai noname phunnel-re ráírta, hogy ‘funnel tangiers’. 🙂
következő kérdésem inkább a vegyész vénával ellátott tagokhoz szól szóval olyan anyagot keresek ami égés gyorsitó egy olyan füstbombát ami 2percig füstöl kéne megbuherálni hogy 3-4mp alatt bocsássa ki ugyan azt a mennyiséget et megoldható lenne? mellesleg erről a masináról lenne szó
dózer: Hol lesz tüntetés? 😀
Elmúlt 24 órában
:: Új regisztráció: 5 db
Nem tudom volt-e már ilyen, de nagyon pozitív dolog!
Dübörög a gép….
Piroteknikai Disznófüstölésre készülsz? :malin2: De most komolyan mire jó hogy csak pár másodpercig füstöl?
tudtam hogy valaki ellövi a tüntetős poént de nem nem tüntetés lesz hanem paintball :siffle: :ange:(is):D és oda kell az égés gyorsitó mert úgy nem ér semmit a dolog ha már 7határon túl van az ellenfél de még mindig füstölünk….
Mennyél gázvédelmi maszkban, és dobáld utána az ellenfélnek. De szerintem úgyis kitalálsz valamit, hogy fokozd az égést. 😉
Ákos: ez egyiket én hoztam 😀
Nagyon jó! Még, még, még!
Égés fokozására műtrágyát ajánlok, nitrát alapút. Kálium nitrát például jó erre a célra és olcsó is.
Őőm, a füstgránát az ilyen fokozás után azért eléggé robbanásveszélyes. Nem nagyon játszanék ilyennel. Pláne Paintballon :k Kész pirotechnikai cuccot nem nagyon bolygatnék meg, mert általában – kéz a végeredmény.
Vagy jókora tapasztalat kell hozzá, de füstöt babrálni nem olyan kifizetődő. Egy rossz mozdulat és az arcodbalő a szobádban és akkor doszvidanja tavaris 😀
én régebben mégy zsenge koromba:D kálium nitrátból cukorból és paraffin olajból csináltam a füstöket egész szépen szerepeltek csak lángoltak mint a veszedelem
én tavaly csináltam kálium nitrátból, cukorból, szódabikarbónából, de olyan hőt adott le, hhogy sikerült felgyújtani egy asztal lábát vele 😀 viszont a füst az szép nagy volt 😀
Mennyi kis huligán van itt…Syska ne felejtsd el este bannolni a tüntetőket 😀 😀 Még felgyújtják a fórumot 😀 😀
Hollandiában vagyunk. Itt bármit lehet törvényesen. 😀
Akkormeg SÜN :happy1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.