A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90309
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Lusta vagyok én most ahhoz. 😀

, Hozzászólás ID: #90310
    nick
    Felhasználó
    Nick
    • Hozzászólás: 787

Igen Ákos, én is komolyan gondolom. És éljenek a lusta adminisztrátorok! :amen: Én is elnézést kérek, előferdül :gene:

, Hozzászólás ID: #90311
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

3-4 hsz, az sem a mikulásról, hanem az elektromos szénnel kapcsolatos, nem tudom, miért kell ennyire szögletesnek lenni…

, Hozzászólás ID: #90312
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Syska mester nagyvonalú ajánlatának nem tudok ellenállni, így hát az első traktort kérem szépen, ha van rá mód, vagy mod! 😀

, Hozzászólás ID: #90313
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Tárgy: Megfigyelési jelentés az utóbbi időben eltűnt L. Jánosról, a vizipipa.eu gazdájáról.

Az utóbbi napokban L. János, a vizipipa.eu felirattal ellátott szürke autóval több Német városban is megfordult. Az autó alján elrejtett nyomkövető jelei alapján minden nap végén Passauban tartózkodott, itt töltötte az elmúlt hetek éjszakáinak nagy részét. Megérkezését követően különböző méretű és ismeretlen tartalmú dobozokat vitt be egy 5 emeletes ingatlanba.

Szinte minden nap kimozdult a házból, gyakran látogatta Passau régi városrészét, ahol a különböző hivatalok is találhatóak. Itt sikerült lencsevégre kapni őt a folyóparton a megfigyelő autóból.

Szinte minden éjszaka halvány fények szűrődnek ki abból a lakásból, ami nagy valószinüséggel az új otthonaként szolgál. A ház mögötti dombról szerencsére egész jól rá lehet látni az ablakra, így sikerült a függönyön keresztül néhány fényképet készíteni a monitorról.

A ház aljában egyébként egy kávézó üzemel, ahol reggelenként 25-30 percet tölt. Az itt dolgozó személyzettől megtudtam, hogy L. János valami nagy dologra készül, amin napok óta dolgozik. Csak annyi konkrétumot tudott mondani a pincér kisasszony, hogy minden éjjel helyesírási hibákat javít a megfigyelt személy.

További jelentések várhatóak.

K. Aladár

magánnyomozó

Ez de sivár!!! Most jött mailban!

, Hozzászólás ID: #90314
    feca
    Felhasználó
    Feca

Csóri vett magának egy lakást odakinn? Szar ez a gazdasági válság.

A helyesírás biztos a “könyv” miatt van. Kell is, amiket eddig mutatott belőle…egy mondat nem volt helyes.

, Hozzászólás ID: #90315
    nick
    Felhasználó
    Nick

Feca, és szerinted a levél tartalma hiteles? 😀

, Hozzászólás ID: #90316
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Enyémet nem adom…..

trakto10.jpg

, Hozzászólás ID: #90317
    feca
    Felhasználó
    Feca

Gondolom ilyen formában adja át az infókat, miszerint kiköltözött, az árut már beszerezte, és készül a könyv, amit 2 éve ígérget, és a sok hülye kamu sztorijaival lesz tele.

, Hozzászólás ID: #90318
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:
    Enyémet nem adom…..

trakto10.jpg

Nem is kérem, van nekem sokkal szarosabb!

moz-screenshot.pngmoz-screenshot-1.png

, Hozzászólás ID: #90319
    Géé
    Felhasználó
    Géé
    • Hozzászólás: 57

Rendben, már írom! 🙂 🙂

Aztán majd jelentkezem, amint lesznek fejlemények. Mondjuk ha tényleg jól működne a szerkezet, annak nagyon tudnék örülni..csak még egyelőre nincs túl sok időm dolgozni rajta, ugyanis itt a nyakamon ez a fránya ‘vizsgaidősuck’…

, Hozzászólás ID: #90320
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    kdavid írta korábban:
    Nem kell nekem feltétlenül StarBuzz, mezei pipás létemre megelégszem a többivel is, csak olcsóbb legyen

Dumaládában felvilágosítanál erről a glicerintörvényről? Mit, miért, hogyan?

Igazából annyi, hogy ha jól emlékszem, a dohányban nem lehet több 5%-nál a glicerintartalom. Nem tudom miért, szabályozzák. Serbetlit pl. hozott egy ismerős Németországból, és kb. az 50grammos dobozban a szívnivaló olyan kemény volt egyben, mint a beton… Egyébként az okosabb emberkék legyenek szívesek válaszolni a Felvilágosítás topicba, hogy vaj’ miért is lehet ez! :intello:

, Hozzászólás ID: #90321
    kdavid
    Felhasználó
    kdavid
    • Hozzászólás: 22

Az szívás.. szegény németek 😀

Köszi az infót 😉

, Hozzászólás ID: #90322
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Feca írta korábban:
    Csóri vett magának egy lakást odakinn? ** (széklet) ez a gazdasági válság.

A helyesírás biztos a “könyv” miatt van. Kell is, amiket eddig mutatott belőle…egy mondat nem volt helyes.

Vett egy lakást, a 60.000 eurós projectből 50.000 ez volt szerintem. :malin2:

Helyesírási hibáknál pedig olyasmiket ért, mint amikor a kínai noname phunnel-re ráírta, hogy ‘funnel tangiers’. 🙂

, Hozzászólás ID: #90323
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

következő kérdésem inkább a vegyész vénával ellátott tagokhoz szól szóval olyan anyagot keresek ami égés gyorsitó egy olyan füstbombát ami 2percig füstöl kéne megbuherálni hogy 3-4mp alatt bocsássa ki ugyan azt a mennyiséget et megoldható lenne? mellesleg erről a masináról lenne szó

https://www.pyrogate.eu/smoke-grenades/s … rdg-2.html

, Hozzászólás ID: #90324
    nick
    Felhasználó
    Nick

dózer: Hol lesz tüntetés? 😀

, Hozzászólás ID: #90325
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Elmúlt 24 órában

:: Új regisztráció: 5 db

Nem tudom volt-e már ilyen, de nagyon pozitív dolog!

Dübörög a gép….

, Hozzászólás ID: #90326
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    dózer23 írta korábban:
    következő kérdésem inkább a vegyész vénával ellátott tagokhoz szól szóval olyan anyagot keresek ami égés gyorsitó egy olyan füstbombát ami 2percig füstöl kéne megbuherálni hogy 3-4mp alatt bocsássa ki ugyan azt a mennyiséget et megoldható lenne? mellesleg erről a masináról lenne szó

https://www.pyrogate.eu/smoke-grenades/s … rdg-2.html

Piroteknikai Disznófüstölésre készülsz? :malin2: De most komolyan mire jó hogy csak pár másodpercig füstöl?

, Hozzászólás ID: #90327
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

tudtam hogy valaki ellövi a tüntetős poént de nem nem tüntetés lesz hanem paintball :siffle: :ange:(is):D és oda kell az égés gyorsitó mert úgy nem ér semmit a dolog ha már 7határon túl van az ellenfél de még mindig füstölünk….

, Hozzászólás ID: #90328
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    dózer23 írta korábban:
    tudtam hogy valaki ellövi a tüntetős poént de nem nem tüntetés lesz hanem paintball :siffle: :ange:(is):D és oda kell az égés gyorsitó mert úgy nem ér semmit a dolog ha már 7határon túl van az ellenfél de még mindig füstölünk….

Mennyél gázvédelmi maszkban, és dobáld utána az ellenfélnek. De szerintem úgyis kitalálsz valamit, hogy fokozd az égést. 😉

, Hozzászólás ID: #90329
    Géé
    Felhasználó
    Géé
    • Hozzászólás: 57

Ákos: ez egyiket én hoztam 😀

, Hozzászólás ID: #90330
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    Géé írta korábban:
    Ákos: ez egyiket én hoztam 😀

Nagyon jó! Még, még, még!

, Hozzászólás ID: #90331
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Égés fokozására műtrágyát ajánlok, nitrát alapút. Kálium nitrát például jó erre a célra és olcsó is.

, Hozzászólás ID: #90332
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    sYska/!/ írta korábban:
    Égés fokozására műtrágyát ajánlok, nitrát alapút. Kálium nitrát például jó erre a célra és olcsó is.

Őőm, a füstgránát az ilyen fokozás után azért eléggé robbanásveszélyes. Nem nagyon játszanék ilyennel. Pláne Paintballon :k Kész pirotechnikai cuccot nem nagyon bolygatnék meg, mert általában – kéz a végeredmény.

Vagy jókora tapasztalat kell hozzá, de füstöt babrálni nem olyan kifizetődő. Egy rossz mozdulat és az arcodbalő a szobádban és akkor doszvidanja tavaris 😀

, Hozzászólás ID: #90333
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

én régebben mégy zsenge koromba:D kálium nitrátból cukorból és paraffin olajból csináltam a füstöket egész szépen szerepeltek csak lángoltak mint a veszedelem

, Hozzászólás ID: #90334
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355

én tavaly csináltam kálium nitrátból, cukorból, szódabikarbónából, de olyan hőt adott le, hhogy sikerült felgyújtani egy asztal lábát vele 😀 viszont a füst az szép nagy volt 😀

, Hozzászólás ID: #90335
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Mennyi kis huligán van itt…Syska ne felejtsd el este bannolni a tüntetőket 😀 😀 Még felgyújtják a fórumot 😀 😀

, Hozzászólás ID: #90336
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Hollandiában vagyunk. Itt bármit lehet törvényesen. 😀

, Hozzászólás ID: #90337
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Akkormeg SÜN :happy1:

, Hozzászólás ID: #90338
    p3pito
    Felhasználó
    p3pito
    • Hozzászólás: 92

nemsokára megyek ki brüsszelbe, vajon lehet ott olyan dohányt kapni, amit itthon nem??? :-/

30 bejegyzés megtekintése - 8,221-8,250 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.