Julyano: Doğum günün kutlu olsun!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Julyano: Doğum günün kutlu olsun!
https://mobilarena.hu/teszt/samsung_s562 … ezeto.html
ezt ajánlom neked
van wifi, érintős (ha így akarod) és 45 ropi feltöltőkártyával, előfizetéssel nyilván sokkal olcsóbb
Igazából csak azért írtam le a HTC-t, hogy nehogy az esetleges anti iphone arcok leszóljanak.. 🙂
Szerintem nagyon nem éri meg kiadni egy ilyen telefonra pénzt, ha tényleg a böngészés a cél.
Használtan már lehet kapni iphone-t ennyi pénzért, és nem mérhető össze a két érintőképernyő technológiája.
Javaslom DJReplay, hogy menj el, és próbáld ki őket… Egy iphone után szörnyű lesz bármi máson böngészni, hidd el.. 🙂
Az Iphone-t már kiprobáltam az eggyik ismerösöm jovoltából. A HTC-ket én is nézegettem de nagyon drágák. Igazábol a legföbb cél a telefonnal hogy természetesen eltudjanak érni, másodlagos a zenei teljesitménye illetve a böngészés de ha már a mai telefonokkal lehet böngészni akkor mért ne 😀
Nah, készülgetnek az elements tesztek. Egyszerre akarom őket felnyomni, azért sem reklámoztam eddig. Elkészítéstől kezdve minden lesz bennük. 7 elementset fogok feltolni.
Dragonfruite, Pinacolada, Seasons Mango, Strawberry Cream, Fresh Mint, Special Green Apple, Blue Breeze(ha még nincs).
Én az Iphonet valahogy jobban szívlelem mint a többit, de nemrég kezdtek el próbálgatni egy hasonló telefont, csak azt a google csinálja. Egyenlőre oprendszere lenyomta az Iphonet, csak még azért kell vele várni, mert vannak hálózati bakik vele. De ha most vennék telefont, az Iphone lenne.
Telefonálni lehet vele, zenét jól lehet rajta hallgatni, én nagyon meg vagyok elégedve a 3gs-em hangjával, böngészni pedig tényleg csúcsszuperül lehet..
Igazából tényleg a rászánt pénzmennyiség határozza meg az egészet, én csak azt mondom, hogyha 40-50 körül költesz, akkor feltétlen iphone legyen az amire (Ha fontos a böngészés.. 🙂 ).
Ha ennél kevesebbet akarsz költeni akkor persze vannak olcsóbb telefonok wifivel, és persze ha akar az ember, tud azokkal is netezni…
Én az Iphonet valahogy jobban szívlelem mint a többit, de nemrég kezdtek el próbálgatni egy hasonló telefont, csak azt a google csinálja. Egyenlőre oprendszere lenyomta az Iphonet, csak még azért kell vele várni, mert vannak hálózati bakik vele. De ha most vennék telefont, az Iphone lenne.
Ja láttuk, meg hallottuk is a pletykákat,hogy szépen lenyomja az iphonet, ahogy a nexus 1-nak is kellett volna, de mégis minden videós teszt azt mutatja, hogy az iphone gyorsabb, néha kisebb procival is.. 🙂
40-50 körül hol veszek iPhone-t, mond már meg légyszíves 😀
Használtan annyiért mennek a 2G-k…
Sőt, ha esetleg valaki csak mobilnetben gondolkozik, és van rá előfizetése, tudok wifi hibás 3G-t 40ért.. 🙂
Persze ha valaki ordenáré sokat beszél smsezik és netezik, annak egy drágább előfizetéssel a 3G illetve 3GS készülékek még ennél is olcsóbbak.
Nah igen. Az Iphone drágább oké, lehet gyorsabb is, de a google telefonja meg elérhetőbb áron van és azért annyival nem is rosszabb. 🙂
De azért meg nem fogok kiadni 50 ezret, hogy legyen egy használt 2g-m és elmondhassam magamról, hogy van iPhoneom, közben meg még egy sz*ros 3G-t sem tud 🙂
A T-mobilenál meg szépen hangzik, hogy veszel 9900-ért iPhonet, csak mellé még 24*15000 Ft-ot kifizetsz. Ami természetesen szép, meg jó, mert ugyebár lebeszélhető/smsezhető/netezhető, de ha bármi van, nem tudsz előfizetést váltani abban a 2 évben, hiába esnek le az árak radikálisan más csomagokban, vagy bármi.
A T-mobilenál meg szépen hangzik, hogy veszel 9900-ért iPhonet, csak mellé még 24*15000 Ft-ot kifizetsz. Ami természetesen szép, meg jó, mert ugyebár lebeszélhető/smsezhető/netezhető, de ha bármi van, nem tudsz előfizetést váltani abban a 2 évben, hiába esnek le az árak radikálisan más csomagokban, vagy bármi.
50-nél olcsóbban is hozzá lehet jutni akár, jó állapotú 2ghez.. Semmi baj nincs azzal ha használt, persze ha mindenből vadiújat vesz az ember akkor érthető… 🙂
EDGE van a 2G-n is, a 3G netezés pedig nem volt opció DJreplaynél, csak a wifizés, wifizni pedig nagyon jól lehet 2G-ről is.
Igen, tudom mi, hogy, mennyiért megy a T-mobilenál, csak azt mondtam, hogy aki baromi sokat használja, annak jó opció lehet.
(Nekem a legkisebb díjcsomagom van, és nem tudom kihasználni, [főleg nem a mobilnetet :D], de van aki ki tudja használni, pl.:Azok akik ezt használják az elsődleges internetforrásukként megosztva, PC-re, vagy wifi hotspotként..)
BOLDOG SZÜLINAPOT JULYANO!
És boldog Gyereknapot mindenkinek :happy1:
Egy kicsit megkésve, de: Boldog szülinapot Julio! :alcool1:
van msn-je syskának?
Van.
Van, sőt skype-om is van, kb. 14 email címem, lakótársnőmnek egy aranyos macskája, haveromnak egy nagyon régi bora. Még valami? 😀
Van, sőt skype-om is van, kb. 14 email címem, lakótársnőmnek egy aranyos macskája, haveromnak egy nagyon régi bora. Még valami? 😀
Nekem egy használt latex ruhám, krampinak szögecses bőrtangája, Kikinek ustora, Iminek szájzár golyója, Gergőnek fehér kendője, Syskának meg hosszú haja, na rakjátok össze a képet. 😀
Hookah, ezt úgy hívják hogy: Dizájn Center.
Az angol videókban szereplő vendor review-et ki minek fordítaná?
Üzlet tesztek? Minta vásárlások? Próba vásárlások?
Ez az, amit nem lehet rendesen lefordítani, mármint ha lefordítod, akkor elég hülyén hangzik magyarul. A vendor az ugye kereskedő, a review pedig áttekintés. Tehát talán az üzlet/bolt tesztek tűnik a legjobbnak 🙂
Haladni kell a korral, nyomjuk a teszteket inglisül! 😀
Nem lehet. Akkor az eu-sok még jobban lemaradnak. 😀
Nem lehet. Akkor az eu-sok még jobban lemaradnak. 😀
Ha ennél jobban lemaradnak akkor már visszafelé haladnak! :hehe:
Tudom már miért nyitnak ki ilyen sokára: Koreában őslakosokat foglalkoztatnak egy üzemben, ahol Starbuzzt hamisítanak, a neve pedig Sz*rbuzz lesz! 😀
Amit az elektromos szén házilag topicban írtam, komolyan is gondolom Géé, és szerintem Nick is, úgy hogy kezdheted a rendelési listát írni! 🙂
Én is drukkolok Géének, de nem kéne megint tele offolni egy topikot. :contrac:
Azért folytattam itt!
Meg ott is kicsit… 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.