A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90279
    maate
    Felhasználó
    MaAtE
    • Hozzászólás: 305

Julyano: Doğum günün kutlu olsun!

, Hozzászólás ID: #90280
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    Riccio írta korábban:
    HTC-k piszokdrágák tudtommal

https://mobilarena.hu/teszt/samsung_s562 … ezeto.html

ezt ajánlom neked

van wifi, érintős (ha így akarod) és 45 ropi feltöltőkártyával, előfizetéssel nyilván sokkal olcsóbb

Igazából csak azért írtam le a HTC-t, hogy nehogy az esetleges anti iphone arcok leszóljanak.. 🙂

Szerintem nagyon nem éri meg kiadni egy ilyen telefonra pénzt, ha tényleg a böngészés a cél.

Használtan már lehet kapni iphone-t ennyi pénzért, és nem mérhető össze a két érintőképernyő technológiája.

Javaslom DJReplay, hogy menj el, és próbáld ki őket… Egy iphone után szörnyű lesz bármi máson böngészni, hidd el.. 🙂

, Hozzászólás ID: #90281
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

Az Iphone-t már kiprobáltam az eggyik ismerösöm jovoltából. A HTC-ket én is nézegettem de nagyon drágák. Igazábol a legföbb cél a telefonnal hogy természetesen eltudjanak érni, másodlagos a zenei teljesitménye illetve a böngészés de ha már a mai telefonokkal lehet böngészni akkor mért ne 😀

, Hozzászólás ID: #90282
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nah, készülgetnek az elements tesztek. Egyszerre akarom őket felnyomni, azért sem reklámoztam eddig. Elkészítéstől kezdve minden lesz bennük. 7 elementset fogok feltolni.

Dragonfruite, Pinacolada, Seasons Mango, Strawberry Cream, Fresh Mint, Special Green Apple, Blue Breeze(ha még nincs).

, Hozzászólás ID: #90283
    youri
    Felhasználó
    youri
    djreplay írta korábban:
    Az Iphone-t már kiprobáltam az eggyik ismerösöm jovoltából. A HTC-ket én is nézegettem de nagyon drágák. Igazábol a legföbb cél a telefonnal hogy természetesen eltudjanak érni, másodlagos a zenei teljesitménye illetve a böngészés de ha már a mai telefonokkal lehet böngészni akkor mért ne 😀

Én az Iphonet valahogy jobban szívlelem mint a többit, de nemrég kezdtek el próbálgatni egy hasonló telefont, csak azt a google csinálja. Egyenlőre oprendszere lenyomta az Iphonet, csak még azért kell vele várni, mert vannak hálózati bakik vele. De ha most vennék telefont, az Iphone lenne.

, Hozzászólás ID: #90284
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    djreplay írta korábban:

Telefonálni lehet vele, zenét jól lehet rajta hallgatni, én nagyon meg vagyok elégedve a 3gs-em hangjával, böngészni pedig tényleg csúcsszuperül lehet..

Igazából tényleg a rászánt pénzmennyiség határozza meg az egészet, én csak azt mondom, hogyha 40-50 körül költesz, akkor feltétlen iphone legyen az amire (Ha fontos a böngészés.. 🙂 ).

Ha ennél kevesebbet akarsz költeni akkor persze vannak olcsóbb telefonok wifivel, és persze ha akar az ember, tud azokkal is netezni…

Youri írta korábban:
    djreplay írta korábban:

Én az Iphonet valahogy jobban szívlelem mint a többit, de nemrég kezdtek el próbálgatni egy hasonló telefont, csak azt a google csinálja. Egyenlőre oprendszere lenyomta az Iphonet, csak még azért kell vele várni, mert vannak hálózati bakik vele. De ha most vennék telefont, az Iphone lenne.

Ja láttuk, meg hallottuk is a pletykákat,hogy szépen lenyomja az iphonet, ahogy a nexus 1-nak is kellett volna, de mégis minden videós teszt azt mutatja, hogy az iphone gyorsabb, néha kisebb procival is.. 🙂

, Hozzászólás ID: #90285
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

40-50 körül hol veszek iPhone-t, mond már meg légyszíves 😀

, Hozzászólás ID: #90286
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    krampi írta korábban:

Használtan annyiért mennek a 2G-k…

Sőt, ha esetleg valaki csak mobilnetben gondolkozik, és van rá előfizetése, tudok wifi hibás 3G-t 40ért.. 🙂

Persze ha valaki ordenáré sokat beszél smsezik és netezik, annak egy drágább előfizetéssel a 3G illetve 3GS készülékek még ennél is olcsóbbak.

, Hozzászólás ID: #90287
    youri
    Felhasználó
    youri
    krampi írta korábban:

Nah igen. Az Iphone drágább oké, lehet gyorsabb is, de a google telefonja meg elérhetőbb áron van és azért annyival nem is rosszabb. 🙂

, Hozzászólás ID: #90288
    krampi
    Felhasználó
    krampi

De azért meg nem fogok kiadni 50 ezret, hogy legyen egy használt 2g-m és elmondhassam magamról, hogy van iPhoneom, közben meg még egy sz*ros 3G-t sem tud 🙂

A T-mobilenál meg szépen hangzik, hogy veszel 9900-ért iPhonet, csak mellé még 24*15000 Ft-ot kifizetsz. Ami természetesen szép, meg jó, mert ugyebár lebeszélhető/smsezhető/netezhető, de ha bármi van, nem tudsz előfizetést váltani abban a 2 évben, hiába esnek le az árak radikálisan más csomagokban, vagy bármi.

, Hozzászólás ID: #90289
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    krampi írta korábban:
    De azért meg nem fogok kiadni 50 ezret, hogy legyen egy használt 2g-m és elmondhassam magamról, hogy van iPhoneom, közben meg még egy sz*ros 3G-t sem tud 🙂

A T-mobilenál meg szépen hangzik, hogy veszel 9900-ért iPhonet, csak mellé még 24*15000 Ft-ot kifizetsz. Ami természetesen szép, meg jó, mert ugyebár lebeszélhető/smsezhető/netezhető, de ha bármi van, nem tudsz előfizetést váltani abban a 2 évben, hiába esnek le az árak radikálisan más csomagokban, vagy bármi.

50-nél olcsóbban is hozzá lehet jutni akár, jó állapotú 2ghez.. Semmi baj nincs azzal ha használt, persze ha mindenből vadiújat vesz az ember akkor érthető… 🙂

EDGE van a 2G-n is, a 3G netezés pedig nem volt opció DJreplaynél, csak a wifizés, wifizni pedig nagyon jól lehet 2G-ről is.

Igen, tudom mi, hogy, mennyiért megy a T-mobilenál, csak azt mondtam, hogy aki baromi sokat használja, annak jó opció lehet.

(Nekem a legkisebb díjcsomagom van, és nem tudom kihasználni, [főleg nem a mobilnetet :D], de van aki ki tudja használni, pl.:Azok akik ezt használják az elsődleges internetforrásukként megosztva, PC-re, vagy wifi hotspotként..)

, Hozzászólás ID: #90290
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

BOLDOG SZÜLINAPOT JULYANO!

, Hozzászólás ID: #90291
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

És boldog Gyereknapot mindenkinek :happy1:

, Hozzászólás ID: #90292
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355

Egy kicsit megkésve, de: Boldog szülinapot Julio! :alcool1:

, Hozzászólás ID: #90293
    dani159
    Felhasználó
    dani159
    • Hozzászólás: 35

van msn-je syskának?

, Hozzászólás ID: #90294
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    dani159 írta korábban:
    van msn-je syskának?

Van.

, Hozzászólás ID: #90295
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    dani159 írta korábban:
    van msn-je syskának?

Van, sőt skype-om is van, kb. 14 email címem, lakótársnőmnek egy aranyos macskája, haveromnak egy nagyon régi bora. Még valami? 😀

, Hozzászólás ID: #90296
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    sYska/!/ írta korábban:
    dani159 írta korábban:
    van msn-je syskának?

Van, sőt skype-om is van, kb. 14 email címem, lakótársnőmnek egy aranyos macskája, haveromnak egy nagyon régi bora. Még valami? 😀

Nekem egy használt latex ruhám, krampinak szögecses bőrtangája, Kikinek ustora, Iminek szájzár golyója, Gergőnek fehér kendője, Syskának meg hosszú haja, na rakjátok össze a képet. 😀

, Hozzászólás ID: #90297
    nick
    Felhasználó
    Nick
    • Hozzászólás: 787

Hookah, ezt úgy hívják hogy: Dizájn Center.

, Hozzászólás ID: #90298
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Az angol videókban szereplő vendor review-et ki minek fordítaná?

Üzlet tesztek? Minta vásárlások? Próba vásárlások?

, Hozzászólás ID: #90299
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Ez az, amit nem lehet rendesen lefordítani, mármint ha lefordítod, akkor elég hülyén hangzik magyarul. A vendor az ugye kereskedő, a review pedig áttekintés. Tehát talán az üzlet/bolt tesztek tűnik a legjobbnak 🙂

, Hozzászólás ID: #90300
    nick
    Felhasználó
    Nick

Haladni kell a korral, nyomjuk a teszteket inglisül! 😀

, Hozzászólás ID: #90301
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Nick írta korábban:

Nem lehet. Akkor az eu-sok még jobban lemaradnak. 😀

, Hozzászólás ID: #90302
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    sYska/!/ írta korábban:
    Nick írta korábban:

Nem lehet. Akkor az eu-sok még jobban lemaradnak. 😀

Ha ennél jobban lemaradnak akkor már visszafelé haladnak! :hehe:

, Hozzászólás ID: #90303
    nick
    Felhasználó
    Nick

Tudom már miért nyitnak ki ilyen sokára: Koreában őslakosokat foglalkoztatnak egy üzemben, ahol Starbuzzt hamisítanak, a neve pedig Sz*rbuzz lesz! 😀

, Hozzászólás ID: #90304
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Amit az elektromos szén házilag topicban írtam, komolyan is gondolom Géé, és szerintem Nick is, úgy hogy kezdheted a rendelési listát írni! 🙂

, Hozzászólás ID: #90305
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Én is drukkolok Géének, de nem kéne megint tele offolni egy topikot. :contrac:

, Hozzászólás ID: #90306
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Azért folytattam itt!

, Hozzászólás ID: #90307
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Meg ott is kicsit… 😀

, Hozzászólás ID: #90308
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Igazad van, ha gondolod, tedd át ide.

Bocsánatot kérek még 1x :amen:

30 bejegyzés megtekintése - 8,191-8,220 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.