Honnan vetted? A bolt nevét írd le kérlek.
Nagy eséllyel egy gyenge minőségű vackot sóztak rád, ha tényleg elkezdett rozsdásodni.
Nem lehet, hogy az más kosz esetleg? Próbáltad ledörzsölni?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Honnan vetted? A bolt nevét írd le kérlek.
Nagy eséllyel egy gyenge minőségű vackot sóztak rád, ha tényleg elkezdett rozsdásodni.
Nem lehet, hogy az más kosz esetleg? Próbáltad ledörzsölni?
Sajnos a bolt nevét nem tudom,de nem ilyen komoly üzlet… Dunaújvárosban vettem a tesco-nál a butiksoroknál egy vízipipás boltban,de nem hiszem h ez mond valamit. Sajnos szerintem rozsda,mert nem jön le és abból gondolom még, hogy más lerakódás azért nem lehet, mert minden pipázás után eltisztítom. :/
Ahol megjelent ez a folt, azon részeket is rendszeresen pucoltad? Ha nem jön le több órás áztatás után sem, akkor az rozsda lesz. Akkor marad az, hogy úgy használod vagy újat veszel, valami minőségibbet pl. Aladin-t.
Gyulán EDÜ lázban ég az egész város (én valahogy kimaradtam belőle), és hallottam hogy Miskolci pipások jönnek ide. Ismerősök vagy szimpla “pipusok”?
De ha bárki más jönne, szívesen izzítanánk néhány bamboochat :cote:
Mi a rák az az EDÜ? o.O De itt van Gyula egy köpésre, Joker, Webbie, megyünk? 😀
ha valakinek van kedve esetleg csatlakozni akkor a deáktéren (erzsébet téren fogunk egy páran pipázni (06308435987en elértek ha valakinek van kedve és nem talál….)
Nem tudom még kevés az infó :happy1:
Egy a lényeg nem? Party hardy hardy hardy :gene:
Mennyünk Menjünk .. sikeres EÜ vizsga jó ok az ivásra. 😀
Troll, infókat kérünk, in this moment 😀
Kedves mindenki!
Örömmel jelentem be, hogy kész van az első újság, amit én csináltam, igaz még nem én vagyok a főszerkesztő, de én csináltam az egészet meg újság formában 🙂
Jövőre viszont a Medikus Lap olyan frissítést kap (én leszek a főszerkesztő), mint még soha…
Csak örülök, és meg akartam osztani veletek!
Gratula! 🙂
Én meg most jöttem haza koncertről és majd leesik a fejem 😀 Még mindig zsong, akkora volt a hangerő. Olyan fény és látványtechnika volt, hogy az agyamat eldobtam. Nem kis show-t csináltak az öreg fiúk!
Jah, a délutáni becherovkázásnak pedig 2 Satriani jegy lett a végeredménye 😀
Örömmel jelentem be, hogy kész van az első újság, amit én csináltam, igaz még nem én vagyok a főszerkesztő, de én csináltam az egészet meg újság formában 🙂
Jövőre viszont a Medikus Lap olyan frissítést kap (én leszek a főszerkesztő), mint még soha…
gratulálok hozzá! 🙂 :alcool1:
Gratula, sok sikert hozzá!
Én meg most jöttem haza koncertről és majd leesik a fejem 😀 Még mindig zsong, akkora volt a hangerő. Olyan fény és látványtechnika volt, hogy az agyamat eldobtam. Nem kis show-t csináltak az öreg fiúk!
Jah, a délutáni becherovkázásnak pedig 2 Satriani jegy lett a végeredménye 😀
Kicsit irigyellek a koncert miatt, de örülök is, hogy jól érezted magad!
A becherovkázáshoz csak annyit: kicsit iszol mindjárt duhajkodni kell?? :hehe:
Gratulálok!
Gyűjtést szervezek. Barátnőm itt piszkál, hogy kell neki egy rendes krampi krumpli pucoló! 😀
:gene: A felajánlásokat megkezdem, adok 1 ft-ot!
Ebbe a videoba 0:23 illetve 0:42-nél az a narancs szinü bolt nem az SZK ?
de igen:) az a bolt bizony az szk:)
Jobb kezes, vagy bal kezes? :hehe: 😀
A válla fölött:
Tééééényleg ott van. 😀
Amúgy jobb kezes Feri, olyan kéne. 😀
Nah, felfrissítettem a dohánytartalékomat elementsekkel.
Most már 7 van itthon, majd küldök tesztelni.
Sziasztok ! 🙂
Annyit szeretnék kérdezni , hogy az én 55cm-es pipámhoz szerintetek fog ‘illeszkedni’
a kb.:185.cm-es Nammor szívócső?
köszi!
Igen, illeszkedni fog 🙂 A szívó csonkok általában szabvány szerűek, nincs nagy különbség közöttük.
Van itt a forumon olyan aki ért a mostani ujabb tipusu telefonokhoz? Ha igen akkor legyen szives ajánlani nekem egy olyan telefont amin lehet WIFI-vel netezni és azért ne kelljen lecsérni következö honapban mert tönkre ment. Én személy szerint az IPhonnal a Nokia e72 illetve az X6 tipusokkal szeztem.
ők értenek hozzá:
Iphone vagy HTC.
Mást nem éri meg venni a mai touchscreenes technológiák mellett..
Ha jó böngészési élményt szeretnél akkor iphone, egyszerűen nem nyúlhatsz mellé vele.. 🙂
HTC-k piszokdrágák tudtommal
https://mobilarena.hu/teszt/samsung_s562 … ezeto.html
ezt ajánlom neked
van wifi, érintős (ha így akarod) és 45 ropi feltöltőkártyával, előfizetéssel nyilván sokkal olcsóbb
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.