Nem, nem nyilvános fórumon kunyiztam meghívót, ennyire hülye nem vagyok… 😀 nCore IRC-n havernak próbáltam kérni egy ismerőstől, ő pedig helpdeskes volt, és kirúgatott a szemétláda… 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem, nem nyilvános fórumon kunyiztam meghívót, ennyire hülye nem vagyok… 😀 nCore IRC-n havernak próbáltam kérni egy ismerőstől, ő pedig helpdeskes volt, és kirúgatott a szemétláda… 😀
Megint sikerült beleszaladnom egy csúnya betegségbe… mostmár egész jól vagyok.. szerencsére a rossz idő alatt feküdtem, sokmindenről nem maradtam le 🙂
Boldog szülinapot a betegeskedőnek. 🙂
Igen, igen!
Gyógyulgass, és ünnepelj!
Boldog szülinapot!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! :alcool1:
Isten éltessen 🙂
akkor Indianok ebböl szoktak valami italt kesziteni és ez olyan ízü dohány:)
Ja hogy native americans alatt az indiánokat érti… jogos végülis, mert ők az eredeti amerikaiak… 😀
Látod-látod Gábor, ilyen kis apróságokon múlik, hogy mit jegyzel meg a történelemből 😀
Hy all, egyik hawerom kérdezget hogy városi pipázásnál(Népkert-Miskolc),attól hogy nem múltak el 18 évesek,pipázhatnak-e nyugodtan,rendőri beleszólás nélkül?
Válasz: Nem.
Mivel nem múltak el 18 évesek, nem tekinthetők felnőtteknek és így számukra a dohányzás összes fajtája tiltott, ahogy az alkohol is.
Hivatalosan hozzá sem juthatnának/nátok a dohányhoz, ebbe nem gondoltak/tatok bele? 🙂
A rendőrök akkor is beszólnak ha elmúltál 18. (itten nemkénefüvezni) :hehe:
Hivatalosan hozzá sem juthatnának/nátok a dohányhoz, ebbe nem gondoltak/tatok bele? 🙂
Mivel 18 éven aluliak így simán elkobozhatják. :]
Mivel 18 éven aluliak így simán elkobozhatják. :]
Igen, erre próbáltam utalni.. 🙂
Persze olyat még nem nagyon láttam, hogy 18 éven aluli fiatalra rászóltak volna a cigizés miatt, de a pipa miatt egyébként is van hogy rászólnak az emberre, úgyhogy ez kifejezetten nem mókás dolog.. 🙂
Meg alapból, amíg W-vel írod a “haver” szót, talán egyáltalán nem kellene még a pince mélyén sem…
Mostanában minden gyerek V-helyett W-t ír. :hehe:
nem tudom mi ebben a menő…. :hehe:
Ugyan azért menő, amiért a láwcsi, szercsi, puszcsi, foscsi, szarcsi, hugycsi is. 😀
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani hogy Pécsen hol lehet kapni vízipipa dohányt/szenet? Fontos lenne… :triste1:
Kösz! (Egyébként begoogliztam volna én is ha tudtam volna hogy hogyan keressem… próbáltam párszor, nem találtam semmit…)
gerago, te gugliba webcímet írsz? ejnye 😀
IronMF: Ha egy kicsit körbenézel itt a fórumon, gyakorlatilag minden kérdésre megtalálod a választ amire csak kíváncsi vagy. A boltok, üzletek topikoknál pl. pont én nyitottam meg a témát az afrika kapujának 🙂
Opsz :rouge: Legközelebb jobban körülnézek 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=WLEy1cUBJBA (1:40től)
Al Fakher, és az amerikai nyelvezet, hát nem vicces? 😀
Figyeljetek már új regisztrálók, hogy milyen email címet adtok meg. Megint valaki gmail.hu -t írt. Amikor .com van csak! Én meg kapom a sok szaftos hibajelző email-eket, hogy sikertelen küldés….
Al Fakher, és az amerikai nyelvezet, hát nem vicces? 😀
Jól elvannak, az tény.. 🙂
Azon gondolkodtam… Serbetli kókusz, és Nakhla vanília, tejjel a tartályban… Mi erről a véleményetek? Érdemes megpróbálni, vagy őrült vagyok? 😀
Én a helyedben nem rontanám el nakhla vaníliával, de ha szereted akkor, nagy baj nem lehet.
Már elég kevés kókuszom van, valamihez mégiscsak keverni kellene. Hidd el, ez a legépeszűbb keverés amit ki tudtam találni, de ha mondjuk Sultan Maracuját, vagy Masah Dinnyét elszívom vele, kapok valami díjat? 😀
Szerintem a maracuja meg a kókusz finom lehet együtt… 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.