A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #90129
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Szaruhártyát, nekiesik a csarnokvíznek, akkor a fénytörést is szétcseszi… Szuper dolog lehet, ez olyan, mint amikor a füledbe csepegtetsz… Egy kis élvezetért károsítod maradandóan a majdnem hogy legfontosabb szerveid… Tarkólövés!

, Hozzászólás ID: #90130
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

az ilyet falhoz állítanám…

, Hozzászólás ID: #90131
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Jézusom ezek mekkora idióták… nem értem miért jó az embernek ilyen szinten tönkretenni magát :0

A komlóval összefüggésben lévő fejfájásos dologról meg csak annyit hogy nem tartom valószínűnek kivéve ha az illető allergiás vagy túlérzékeny rá.

Nightrain írta korábban:
    Szerintem ő a komlóra gondolt, mert az a növény egy kicsit bódító hatású.

Quote:

A komló növény (Humulus lupulus / Cannabiaceae) tágabb értelemben vett unokatestvére a cannabisnak, egy virágzó kúszónövény, amely zöld toboz alakú virágokat hoz (ez a szorosan értelmezett komló). A komló növény évszázadok óta gyógynövényként ismert.

A népi megfigyelések is azt bizonyítják, hogy a komlót a szoptató anyák is használták az anyatej mennyiségének növelésére, valamint az érzékeny csecsemők nyugtatására az anyatejen keresztül. Ma a komló megtalálható tabletta formában és különböző gyógynövény teakeverékekben.

A komló növény tobozalakú virágai használatosak a sörkészítésénél, mint természetes tartósító szer, keserűséget biztosító hatóanyag, és az aromát, valamint az illatot és zamatot biztosító anyag. Legismertebb hatásai:

[*:16j2vl34]nyugtató,

[*:16j2vl34]altató,

[*:16j2vl34]emésztést elősegítő.

Ezeket az átlagos sörfogyasztó is jól tudja, de a komló ennél sokkal többet tud! Jelentős az ösztrogén és antibiotikum aktivitása, valamint tartalmaz egy sor olyan összetevőt, amelyek antioxidánsként hatnak.

:intello:

, Hozzászólás ID: #90132
    nick
    Felhasználó
    Nick
    • Hozzászólás: 787

Pipázások után mindig megéhezem. Össze is dobtam gyorsban egy omlettet. Ti hogy vagytok ezzel?

, Hozzászólás ID: #90133
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

Én is éhes leszek tőle általában.

A higiéniának akartam egy topikot, de talán nincs benne annyi:

Én régebben minden pipa után mentem fogat mosni, mostanában már hagyom, este úgyis. Valaki csinál még így? Illetve valaki vette már észre, hogy több a rossz foga, vagy valami hatása van-e a pipának? Nekem szerencsére nem.

, Hozzászólás ID: #90134
    feca
    Felhasználó
    Feca
    Feca írta korábban:
    AM Bubbili Gummili

Hú bakker, ez most nagyon jó volt.

2kör szén, hatalmas füst. Kicsit ki is ütött, mintha kicsit forogna a világ…

, Hozzászólás ID: #90135
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355
    Feca írta korábban:
    Feca írta korábban:
    AM Bubbili Gummili

Hú bakker, ez most nagyon jó volt.

2kör szén, hatalmas füst. Kicsit ki is ütött, mintha kicsit forogna a világ…

Te ilyenkor pipázgatsz? 😀

, Hozzászólás ID: #90136
    feca
    Felhasználó
    Feca

😀

, Hozzászólás ID: #90137
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355
    Feca írta korábban:
    😀

Nincs holnap ma meló (vagy suli)? 😀

, Hozzászólás ID: #90138
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Reméljük hamarosan lesz Fecának meló! Szívből kívánom neki! A sulihoz kicsit már túlkoros! 🙂

, Hozzászólás ID: #90139
    nick
    Felhasználó
    Nick

Egyáltalán nem túlkoros! Hisz a tanulás egy egész életen át tartó folyamat! (a life long learning világát éljük) Számos kiaknázatlan lehetőség van mind a felnőttoktatás, mind a felnőttképzés keretein belül is. Szakmai ártalom ^^ Én is drukkolok!

szerk: Boldog születésnapot wakummaci! :alcool1:

, Hozzászólás ID: #90140
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Jaja, Isten éltessen!!!

, Hozzászólás ID: #90141
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Wakummaci

Sok boldogságot!

:alcool1:

, Hozzászólás ID: #90142
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    Nick írta korábban:
    Egyáltalán nem túlkoros! …

Nem arra gondoltam, hogy tanulás képtelen, egyetértek veled, hogy mindíg tanulni és fejlődni kell!

Mikor Feca bemutatkozott onnan emlékszem, hogy mennyi idős, és sajna most nincs munkahelye.

Szívből remélem, ez az állapot mihamarabb változni fog!

, Hozzászólás ID: #90143
    nick
    Felhasználó
    Nick

Értem én 🙂 Sajnálatos tény, eléggé magas a munkanélkülségi rátánk, több mint 10%-os, vizsgára készüléskor olvastam valamelyik héten egy felmérést,a konkrét számadatokra nem emlékszem, de más eu országokban mondjuk ez az arány 2%-5% pl. Hollandiában.

, Hozzászólás ID: #90144
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    Nick írta korábban:
    … de más eu tagországokban mondjuk ez az arány 2%

Ezzel vitatkoznék egy kicsit, a hétvégén voltam egy ilyen témájú konferencián, és ott volt hogy Mo.-n kb 9,7%, más eu országokban pedig 5-13% között mozog. 2009es adatok voltak. (aztán hogy mennyi tükrözte a valóságot, az már más kérdés…)

, Hozzászólás ID: #90145
    feca
    Felhasználó
    Feca

Köszönöm a jókívánságokat, sajnos elég nehéz munkát találni. És nem az a baj, hogy nem vesznek fel sehová, hanem hogy jelentkezni sincs… Kisebb alkalmi munkák vannak, megbízások(próbavásárlás, pipacső készítés), de arra nem lehet alapozni semmit.

De a kései pipázgatás, filmnézés jellemző volt akkor is, amikor korán keltem másnap. 😀

[highlight=#33cccc]

wakuummacinak boldog szülinapot!

[/highlight] :alcool1:

, Hozzászólás ID: #90146
    nick
    Felhasználó
    Nick
    hundarkblade írta korábban:
    Nick írta korábban:
    … de más eu tagországokban mondjuk ez az arány 2%

Ezzel vitatkoznék egy kicsit, a hétvégén voltam egy ilyen témájú konferencián, és ott volt hogy Mo.-n kb 9,7%, más eu országokban pedig 5-13% között mozog. 2009es adatok voltak. (aztán hogy mennyi tükrözte a valóságot, az már más kérdés…)

Ismered a Központi Statisztikai Hivatalt? https://www.Ksh.hu Mi gyakran dolgozunk vele, 2010 január-márciusi munkanélküliségi ráta 11,8% a munkaképes korú lakosságnál, persze boncolgathatnánk ezt az aktív álláskeresőkre, megváltozott munkaképességűekre, de egy szónak is száz a vége, magas 🙁

Eu-ra nézve én csak megközelítőleg mondtam, nem követem azért annyira figyelemmel, csak ha muszáj 😀 Spanyolországban ha minden igaz 30%-os

, Hozzászólás ID: #90147
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    akoska60 írta korábban:

Wakummaci

Sok boldogságot!

:alcool1:

Köszönöm szépen mindenkinek a sok szép szót, a végén még elérzékenyülök :D.

, Hozzászólás ID: #90148
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Isten éltessen! 🙂

, Hozzászólás ID: #90149
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Isten éltessen sokáig sörben álljál bokáig!! :alcool1:(vagy nyakig onnan nem kell akkorát hajolni  :D)

, Hozzászólás ID: #90150
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    Nick írta korábban:
    Ismered a Központi Statisztikai Hivatalt? https://www.Ksh.hu Mi gyakran dolgozunk vele, 2010 január-márciusi munkanélküliségi ráta 11,8% a munkaképes korú lakosságnál, persze boncolgathatnánk ezt az aktív álláskeresőkre, megváltozott munkaképességűekre, de egy szónak is száz a vége, magas 🙁

Eu-ra nézve én csak megközelítőleg mondtam, nem követem azért annyira figyelemmel, csak ha muszáj 😀 Spanyolországban ha minden igaz 30%-os

Akk “hazudtam”, mert én csak a konf-on elhangzottakat írtam le… a poén csak az hogy nem magyarok voltak az előadók, hanem brüsszelből jöttek…

, Hozzászólás ID: #90151
    nick
    Felhasználó
    Nick

Belgák? Lol 😀 Nem mondtak igazából hülyeséget, csak nem a legfrissebb adatokkal dolgoztak, ami hát ha konferenciáról van szó, illendő volna 🙂

, Hozzászólás ID: #90152
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

Ez az árvíz. Van olyan ember aki árvízes területen él? Nélunk éjszaka öntött ki a Hejő patak.

Ha érdekel valakit csináltam egy pár képet és feltettem a blogba.

, Hozzászólás ID: #90153
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

következő kérdésem azokhoz szól akik egy kicsit otthonosabban mozognak a pc-s dolgokban szóval az a problémám hogy a gépem tetü lassú ( 8perc telt el a kattintástól mire behozta a fórumot pedig ez a kezdő oldalam…. és 22 a bekapcsolástól számolva…) szóval nem tud esetleg valaki segiteni hogy eztt mi okozhatja illetve mivel tudnám orvosolni?

, Hozzászólás ID: #90154
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441
    dózer23 írta korábban:
    következő kérdésem azokhoz szól akik egy kicsit otthonosabban mozognak a pc-s dolgokban szóval az a problémám hogy a gépem tetü lassú ( 8perc telt el a kattintástól mire behozta a fórumot pedig ez a kezdő oldalam…. és 22 a bekapcsolástól számolva…) szóval nem tud esetleg valaki segiteni hogy eztt mi okozhatja illetve mivel tudnám orvosolni?

Lehet net túl terheltség,22ms nem rossz ne várj tőle sokat gondolom nem ssd van benne.Esetleg rendszert lehetne még frissíteni,fél évente azt se árt.

, Hozzászólás ID: #90155
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

22perc nem sok?:O nagyanyám gyorsabban megy lábnélkül 100km/h-s szembeszélbe….

, Hozzászólás ID: #90156
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441

Nekem 15ms felállás ssdvel.

Most nézem hogy perc!!!!! :triste1:Ja az gáz.Mikor raktad fel wint?

, Hozzászólás ID: #90157
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23

nem tudom mi az az ssd az az igazság de ez a tempó meg magához képest is lassú:S 3-4 perc alatt meg szokott lenni azért nettel msn-el minden egyébbel most meg 22 lehet tényleg az lesz hogy újra húzom

, Hozzászólás ID: #90158
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

22 perc egyértelműen valami nagyon nagy bibit jelent…

Mindenképp format C, és még a friss oprendszerre egy jó security system, amíg tuti nincs rajta semmi :).

30 bejegyzés megtekintése - 8,041-8,070 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.