Köszi! Hát majd meglátjuk. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Köszi! Hát majd meglátjuk. 🙂
Na most hol van mindenki?
Szeged melletti jó nagy mocsaras területen teknős monitorozást készítettem. Nem az ilyen vacak mocsarakhoz hasonlóban, hanem az igaziban, ahol a bűztől hányingered van. Több órás mérésnél kellemes.
Főleg úgy, hogy térdig a rothadó iszapban gázolsz…
Nyammmi. 😛
sYska, bocsi a smile miatt!
És monitoroztatok teknősbékát? Mekkorákat?
Akkor valakinek kell valami a szolnoki boltból?
(reintex.hu)
Este adom le a rendelést, addig van idő.
Ahham, 9 csapda volt kint. Abba 3omba volt is. 😀 Azonban a terepen való közlekedés elég karcos volt. Nem tudom melyikőtök gázolt már 2m fölötti, bazi sűrű (1 lábfejnyi területen 20-30 szál) nádasba, ami alig volt kitaposva?
Nagyon kellemes amikor majdnem belecuppansz az iszapba és közben a nád és sás vékony levelei zebramintásra alakítják a kezeden a bőrt.
Jó ‘móka’ volt és még 2x meg kell csinálni…
Cső mindenkinek. 3 nap után újra online.
Ezt az előbbit hsz-t nem nagyon értem.. 🙂
Sztem azt akarja mondani hogy: 3 nap kihagyás után újra online vagyok.
Pontosan ko12! 3 napja nem voltam fenn a fórumon. 🙂
Sajna dolgoznom kell! 12 órás műszakban vagyok.
Bocs az írásom miatt nem rég jöttem haza munkából.
Sajna dolgoznom kell! 12 órás műszakban vagyok.
Bocs az írásom miatt nem rég jöttem haza munkából.
Semmi gond maesrto! :hehe:
Nem tudom, miután felkeltem, felnéztem a fórumra olyan négy körül, és vagy 1-1.5 percbe beletelt a felfogása, kibogozása. 😀
A bomb@híren újabb dohány teszt. Al masah redbull. Érdemes megnézni a zárjegyet. 🙂
Sziasztok, lehet ezt a videót nem ide kellene belinkelni, ezért előre is elnézést kérek, de megint a tudatlanok felb..ták az agyam, mikor írnak a kendermagosok tüntetéséről a könnyű drogok mellett, és a videán ott a felvétel “szívás a szigeten” címmel…első kép a drog melletti tüntetésen egy vízipipázó társaság…
nah az édes ká anyukájukat…
íme a videó: https://videa.hu/videok/hirek-politika/s … 9S2i45LmKK
Barna
Nyugi, a többség tőlem is megkérdezi, amikor kiderül ez a “szenvedélyem”, hogy
“hú, hát az nem illegális?”…
Szerencsére a barátaimnak nem kell elmagyarázni, értelmes emberekkel vagyok körülvéve.
Hát, a vízipipát eredetileg nem füvezésre találták ki? Nem foglalkoztam soha a történelmével, csak egy cikket olvastam a neten, ami nekem nem tűnik légbőlkapottnak.
https://toriblog.blog.hu/2009/05/21/a_vizipipa_tortenete
Mi nem drogfogyasztásra használjuk, tény. Arra is ráfoghatod hogy füvezik, aki tölti a cigijét.
Javítsatok ki, dobáljatok kővel 🙂
Ajánlom az angol wikipedia szócikk elolvasását, az nagyjából rendben van: https://en.wikipedia.org/wiki/Hookah
nah az édes ká anyukájukat…
íme a videó: https://videa.hu/videok/hirek-politika/s … 9S2i45LmKK
Barna
Na lol…
Este kifejtem majd a véleményem a blogba szerintem, most rohanok zárthelyi dolgozatra.
Röviden: A zöld felsős csaj az elején már azt se tudta, hogy hol van. Úgy beszélt, mint Félix Péter. 😀
Gondolom akkor bejönne a majom effektus!?
Elkezd szőrösödni és mindent lever az asztalról ami ennivaló és szívnivaló? :happy1:
Viszont mekkora feeling lenne a csillárról lógva pipázni! :hehe:
Ámítógép zseni segítségére van szükségem.
Ha a Firefox-al megjegyeztettem a felhasználói nevemet, és jelszavamat, azt hogy tudom kitörölni?
A névváltoztatás óta olyan gáz mindig kiválasztani az újat, ha ide akarok jönni…
Köszi!
Ha a Firefox-al megjegyeztettem a felhasználói nevemet, és jelszavamat, azt hogy tudom kitörölni?
A névváltoztatás óta olyan gáz mindig kiválasztani az újat, ha ide akarok jönni…
Köszi!
Eszközök-Beállítások-Biztonság-Jelszavak-Mentet jelszavak
Köszi!
Eszközök, beállítások, adatvédelem, mentett jelszavak, eltávolít.
🙂 Köszik! :super:
Szerintem vannak ezzel így még egy páran… :ange: 😀
Ez is egy újabb őrület:
SENKINEK SEM AJÁNLOM!
Mekkora idióták 😀 Erről a macsó tequila jut eszembe: Citromot beledörzsölöd a szemedbe, a sót felszívod az orrodba, végül lehúzod a tequilát :super:
SENKINEK SEM AJÁNLOM!
Heh .. erről hallottam már én is. Ők tudják .. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.