A föld a kerámiába van :gene:
Bakker, fazekas vagyok, és eszembe sem jutott!!!
:=
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A föld a kerámiába van :gene:
Bakker, fazekas vagyok, és eszembe sem jutott!!!
:=
Volt egy kis szabad időm. 🙂
A Végzet Pengetőjét szinkronosan honnan szerezhetném be? Valaki nem tudna megdobni valami linkkel vagy pendrive-al? 🙂
Na is fáraszd magad szinkronossal, mert szörnyű. Csak eredetiben nézd!
Ha semmi más nem marad írj rám, leszedem neked Ncore-ról a torrentet.
Itt megnézhető online:
Horrorra Akadva 4 pedig itt:
😀
pirateclub.hu data.hu-n vagy rapidshare-en van ott fent. vagy pedig pislogsz a torrent fájlért Emberkének
Kaptam közben Feca-tól,köszönöm. Már megéri fórumot tartani. 😀
helló!
elements dohányt hol szerzitek be? 🙂
Ez egy új dohány és nyár végén lehet majd kapni, csak egy minta adag érkezett egy szűkebb tesztelői körnek a próbára.
Ez egy új dohány és nyár végén lehet majd kapni, csak egy minta adag érkezett egy szűkebb tesztelői körnek a próbára.
https://www.shisha-shop.com ról gond nélkül kiszálíltjak, nekem 4 nap alatt meg is jött
https://www.shisha-shop.com ról gond nélkül kiszálíltjak, nekem 4 nap alatt meg is jött
Köszi, de a rendelésnél nem találom a HUNGARY-t az országoknál. Csak én vagyok béna, vagy nincs is ott?
Ungarn. azt keresd:)
Úristen. facebookon találtam egy “ I ♥ Vízipipa” nevű klubot. Nos, feldobtam az üzenőfalon egy labdát, egy kérdés személyében, hogy ki az aki egyáltalán tud valamit a Razanról, vagy hasonlókról… A saját bejegyzéseiken sírva tudnék röhögni. [h3]F.Bence Na és akkor, hogy még jobb legyen a dolog. Aki nem szégyelli magában tartani, hogy mi a kedvenc dohánya , esetleg érdekes ötlete,sztorija van megoszthatná…;)
kommentek:
B.Oláh mentaaaaaaaaaaaaa, vagy menta keverve bármilyen gyümölccsel[/h3]J. Woth kóla plusz finlandiaaa jummy
Z.Schmidt
vágjatok ketté egy almát, faragjátok ki a közepét, lyukakat rá, mélyhűtő, ha megfagyott kívülről fólia köré, bele a dohány, tetejére fólia, és küldjétek 😀 nekem bejött bár elég hamar megfonnyadt az alma de viszont jóvolt az íz nagyon :DDD
Van még valakinek kérdése, kiktől marad életben az EU blog?:D
:hehe: Köszi, ezen szakadtam :hehe:
Én úgy gondolom hogy nem lenne baj az EU blogjával HA nem a 14 és az azt közelítő korosztállyal lenne megtöltve akik csak divatból pipáznak mert most az a menő. Na meg nem beszélve a webshop “üzletpolitikájával”. Csak hát az a korosztály ami ott vonultatja fel magát azokat nem az érdekli hogy minél élvezetesebb legyen a pipa hanem hogy legyen az se baj ha szénné ég a dohány….(és még sorolhatnám). Van akinek az tetszik, van akinek meg ez a honlapcsalád.
Nosztalgia kedvéért itt van egy kép. 🙂
[attachment=0]vizipipa-forum-egy2.png[/attachment]
Ejj, de jó is volt ez 🙂 Eszembe jut, hogy mennyire furcsa volt a váltás erre a designre, de most már az volna a szokatlan 😀
[attachment=0]vizipipa-forum-egy2.png[/attachment]
Nekem jobban tetszik…..nyugtatóbbak a színek.Ennél kicsit hunyorítok. 🙂
Itt a 8001-edik hozzászólás!
Ha lesz nagyon sok időm (amire az esély 0,0000000000000000000001% akkor lehet kijavítom és majd lehet azt is választani. 🙂
jó reggelt ! 😀
vasárnap semmilyen vízipipás bolt nem lesz nyitva?
De igen!
Ázsia centerben nyitva szokott lenni, de elég gyér a felhozatala….
Ázsia centerben nyitva szokott lenni, de elég gyér a felhozatala….
Az árak normálisak? 🙂
csak szén kell…
Szén van…a gagyitól a normális Bamboocha-ig, de az 1800-ért van.
Én nem veszek már ott soha semmit, mert SzK-ban jobb árak vannak, ezért már én is csak ott veszek mindent!
Én nem veszek már ott soha semmit, mert SzK-ban jobb árak vannak, ezért már én is csak ott veszek mindent!
Normál esetben én is ott venném, de az vasárnap nincs nyitva :triste1:
ma el kéne ugranom, majd meglátjuk mi lesz belőle 🙂
Én a helyedben inkább SzK-ba mennék pipafelszerelésért.
Ma meddig van nyitva? (amúgy is ott veszek mindent, csak úgy néz ki ma már nem jutok be pestre, csak holnap.)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.