Hát kb. Ezer íző cső 1 éjszakára beáztatva (megtöltve) citromlés és olyan narancsos spéci pipamosós lé kombinációjába. Ha ez nem hoz ki minimum 999 ízt, akkor csak a sav tudná. 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Hát kb. Ezer íző cső 1 éjszakára beáztatva (megtöltve) citromlés és olyan narancsos spéci pipamosós lé kombinációjába. Ha ez nem hoz ki minimum 999 ízt, akkor csak a sav tudná. 😀
Na de az mégis mi, hogy levegő nem jön a csövön folyadék meg igen?
Nem igazán lehet :D.
Akkor a mosható cső is tud sokízű lenni?
Természetesen, a mosható cső sajnos nem garantálja 100%-ig az ízetlenséget.
Viszont ezt ki lehet mosni, hogy megpróbáljuk megszüntetni :).
Ha kihasználod azt, hogy mosható és minden (vagy minden második) használat után alaposan 1-2x kiöblíted akkor nem lesz íze súlyosan.
én is tapasztaltam ilyesmit, vevő vissza hozott egy razan csövet hogy ereszt, fújok szívok semmi levegő, de ha vizet engedek bele akkor ki jön!?? természetesen csereltem a csövet csak én sem értettem hogy lehet.
én is tapasztaltam ilyesmit, vevő vissza hozott egy razan csövet hogy ereszt,. fújok szívok semmi levegő, de ha vizet engedek bele akkor ki jön!?? természetesen csereltem a csövet csak én sem értettem hogy lehet.
Bizony!
Apropó Julio, az 1000 izű cső is lukas ilyen módon. 😀 Közepén kb. 🙂 Ejnye! 😀
sziasztok! tudom, hogy nem szabad csak úgy linket beszúrni egy hozzászólásban, viszont nem találtam meg a megoldást a fórumon arra, hogy href.hu-s linket hogyan csinálhatok, hogy tudjak linket küldeni hsz-ben. tudnátok segíteni? :$
majd:
Ide rakd a linket: _____________
Értelemszerűen oda írod azt a linket amit át szeretnél alakítani. Aztán rákattintasz, hogy “Gyerünk”, nem kell állítani semmit.
Aztán kapsz egy szerűséget, azt másolhatod már be a hozzászólásba.
sYska: köszönöm!
sYska! Megvannak a képek 😀 Mindjárt küldöm e-mailban. Remélem első vagyok :happy1:
Jöhetnek. 😀
Egy gond van csak. Fújt a szél és nem látszik a füst. De lefényképeztem úgy is, hogy látszik a begyújtott szén és a tartályban a füst. Jó lesz így? 🙂 Ja amúgy valamelyik képen kocsi is van. :happy1: A közterület fenntartók meg meg akarták venni a pipámat .:hehe: Jól tudom, hogy [email protected] ?
Hehe, nem baj. A fenntartókat meg csókoltatjuk. 😀
Ja mégegy megjegyzés! Attól, hogy rózsaszín és szőrős a szívócsövem, még a lányokat szeretem 😀 Nemsokára kék Razan Sultan jön a helyére, csak vaterán így adták. Amúgy hanyadik vagyok? 🙂
Még nem érkezett meg.
Milyen címre küldted?
syska1988(kukacc)gmail.hu Szerk: megvan a hiba! gmail.COM
óóó a francba lemaradtam 😀
mindegy, remélem első lettél! :hehe:
Kossz, enis remelem 🙂 Azert kivancsi lennek a te kepeidre is, ha elkeszultek 😀
Én biztos nem megyek ki, itt sok a polgárőr, rendőr fölöslegesen nem kockáztatnék 🙂
Meg most fotósom sincs 🙂
Lehet hogy nyáron megcsináljuk 😀
Faterom hozta:
Cardamon 250g
Earl Grey 250g
Ma SzK-ból:
Fali szőnyeg tevés.
Nakhla Narancs 250g
Köszi Julió!
Hova lett téve a szőnyeg? :mdr3:
Az ágy felé lessz téve a Tévés…izé…a Tevés szőnyeg!
Arab diák magolja: tevéd, téved, tévéd…
Mennyibe került a szőnyeg és mekkora? 😀
Konkrétan szembe néz az ágy a tévével, és a számítógéppel, és az ágy mögé lesz felfüggesztve.
Már lemértem, kinéztem…szóval tuti lesz.
valakinek kell valami erről az oldalról?
Most szóljatok, szombaton rendelem a pakkot. Anyagiakat meg megbeszéljük.
Most, hogy befejeztem, és tettem el a pipámat, valahogy beugrott, hogy milyen érdekes: a pipa magában foglal három alapelemet.
Tűz, víz, levegő (még a sorrend is mennyire rendben van), és kis asszociációval a negyedik is , a föld is ott van (ugye tradicionálisan csak a földön lehet a pipa)…
Kellemes gondolat.
Tűz, víz, levegő (még a sorrend is mennyire rendben van), és kis asszociációval a negyedik is , a föld is ott van (ugye tradicionálisan csak a földön lehet a pipa)…
Kellemes gondolat.
Nagyon jó gondolat, még eszembe sem jutott.. És tényleg.. 🙂
Nem tudom, hogy észrevettétek, hogy újra visszakerültek az igazi rangnevek. Végre Syska ezt várta a nép. 🙂
Kellemes gondolat.
Nagyon jó gondolat, még eszembe sem jutott.. És tényleg.. 🙂
A föld a kerámiába van :gene:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.