Ez hihetetlen! Nagyon tud a srác!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ráér… 😀
Bár nekem is ennyi szabad időm lenne… Amúgy elég szép a rajza, szóval tényleg tud is.
Autista a srác …
Sejtettem…. Az autisták valamely speciális területen kiemelkedőt szoktak alkotni.
Levlistán kaptam a linket és valaki már-már meglepően kifejtett választ adott 🙂
az autizmus jellemzően ffibetegség. a ffi agyra jellemző, hogy a szociabilitásért, kommunikációért, emóciókért felelős agyterületek rovására fejlettebb a térlátás, tájékozódás, elemző gondokodásmód, konstrukciós készség – nőknél pont fordítva
nagyon leegyszerűsítve ezeknek a jellegnek a túlzott megjelenése az autizmus domináló előfordulása a ffiaknál, nőknél pedig a neurotikus kórképek dominanciája
Most volt épp az egyik kereskedelmi csatornán egy New Yorker reklám, amiben arab bennszülött család (szerintem :D) éli nyugalmas életét, az apuci pipázik, a többi meg el van foglalva a saját dolgával, mikor a lányka az égre mutatva azt mondja, hogy: “Ott egy 745-ös!” stb… nem láttam sajnos a pipát, de elég laza reklám lett így… 😀
tessék, itt a vidi 🙂
Sziasztok!
idióta haverom cigit szívott a mosható szívőcsőből :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché:
hogy tudnám kimosni teljesen azt a bűzt belőle?
forró víz semmire se ment vele.
esetleg citromlé?
Citromlé + Szódabikarbóna 🙂
A haverodat, meg rúgd s**be! Nagyon nem szép dolog a cigivel összemocskolni a pipát! :rougefaché:
köszönöm!
igen, a s*ggberúgás meglesz :super:
Huh…tegnap volt egy kis összejövés barátnőméknél, lement 4-5 pipa, most kicsit nehezen jár a levegő… Pedig nem szoktam krákogni, de ez a tegnap valahogy kifogott rajtam…
Sziasztok!
Régen nem jártam itt, ezért elnézést kérem. Viszont édesanyámék kint voltak egyiptomban, és olyan pipát kaptam, amit mindenképp meg szeretnék osztani veletek 🙂
Üveg:
Test:
Egész pipa:
Remélhetőleg ma ki fogom próbálni.
Üdv újra Mindenki! :amen:
Régen nem jártam itt, ezért elnézést kérem. Viszont édesanyámék kint voltak egyiptomban, és olyan pipát kaptam, amit mindenképp meg szeretnék osztani veletek 🙂
Üdv újra Mindenki! :amen:
szia!
gyönyörű ez a pipa!!!
csak a képen látszik úgy, vagy tényleg ferdén van rajta a kerámia rész? 😀
Szép pipa, grat hozzá! 😀 Csak az furcsa rajta, hogy ferdén áll a hamutálca. Bő füstöt hozzá!
Nagyon gyönyörű ez a pipa! :=Legyen bő füstöd vele. 😉
Gratula. Szép darab. Ha a felső része ferde, szerintem könnyű szerrel tudsz hajlítani.
Üdv ismét Isi. 🙂 Szép pájp, azonban nekem az üvege tetszik a legjobban.
Ezt tuti nem fogja feldönteni a szél, mint a 125cm-es vízipipád, a topmark-osat.
Ezt tuti nem fogja feldönteni a szél, mint a 125cm-es vízipipád, a topmark-osat.
Az biztos. Amúgy a teste bronz, elég súlyos darab. Minőségi kis pipa. Tényleg ferdén állt a teteje, kicsit megsínylette a repülőutat. A fotó után visszahajlítottam, amennyire tudtam, de nem erőltettem nagyon, nehogy eltörjem.
Nagyon szép és eredeti pipa.Gratulálok hozzá!
Nem irigyellek a tisztításáért! :diable:
Kíváncsian várom a véleményedet a használhatóságával kapcsolatban.
Nem irigyellek a tisztításáért! :diable:
Kíváncsian várom a véleményedet a használhatóságával kapcsolatban.
Kipróbáltam. Gyári cső szép, de van mellékíze, illetve hosszú és kicsi az átmérő. Szóval annyira nem jött be. Rátettünk egy házi csövet. Hideg és bő füst jellemezte a pipázást. Semmi mellékíz. A pipa víz nélkül 3kg, szóval a vastagabb házi pvc csővel se volt ingatag. Sőt! Füst mennyiségre olyan mint a 125cm-es pipámba kb., a hőfok alacsonyabb, az íz finomabb. Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve. Ára húzós volt kint, 25K forintnak megfelelő egyiptomi font-ba került, de anyukámék sikeresen lealkudták 10K-ra. 🙂
Amúgy kint az ilyen TM pipákhoz hasonló pipák nagyon olcsóak voltak elvileg, egy 55 centiset lehetett venni valami 1500-2000 forintért. Ez a pipa azért volt drága mert kézzel készített bronz (elvileg), még a szelep is ki van dolgozva, egy Anubis fejet ábrázol 🙂
most találtam a szultán center fórumában:
“Sziasztok!!
Én most kedden repülök hozzátok!!!
Ugye nyitva lesztek most kedden??8remélem igen)
éS még azt szeretném kérdezzni hogy ugye nincsenek lejárva a dohányaitok????
És remélem a boltban mindent megmutatok hogy kell ugye??
És ahogy valamelyik kolléga irta,megfogadom a tanácsát,de amugy is megtetem volna még pedig azt hogy a vizipipát amit veszek töletek ki probálom….
Ugye ki lehet probálni a vizipipátokat amit nálatok veszek meg?? mert ha esetleg nem lehet ki probálni akkor sajna nem viszem el…
Szerintem is ugy fer ha ki lehet probálni teljesen a vizipipa dohányokat,és a vizipipát meg minden……
majd megirom milyen volt az elsö vizipipás élményem oksa?? elsö vizipipás véleményemet a boltban szeretném……. remélem lehetséges szultán center!!ugye??
Ugyse hiszitek el hogy kedden megyek pedig megyek ugy ám….. remélem még nekem marad dohány a boltban ugye????
“
:gene: :gene: :gene: :gene: :malin2: :malin2: :malin2: :malin2: hihetetlen mik vannak 😀
ez bizony hamyka 🙂
Ezt a gyereket le kéne lőni… :triste1:
:hehe: :hehe: :hehe:hát kb.
Nagyon hajaz rá 😀
Van rá sansz. 😀
Most jöttünk vissza párommal a szigetről…nagyon sokan voltak kint, és nagyon jó idő volt. Akkora jót pipáztam. Hozzáteszem páran ki is néztek, hogy mit csinálok.
Képeket kértek?
🙂
vagy a klónok támadása 😀
de mindenesetre rendkivül ostoba
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.