A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #89888
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Tényleg szép kis gyűjtemény, na de honnan tudod melyik cső melyik íz?

Megkóstolod? Vagy feliratozva vannak? 😀

Nem akarlak elkeseríteni amúgy, de ha ezek közül egyik cső sem mosható, (azaz van benne fémspirál) akkor biztos, hogy koszolódnak rozsdásodnak, bármennyire is vigyázol rájuk.

Ha nem mosod akkor is…

Van, hogy még a boltok falán lógva is berozsdásodnak a nem mosható csövek sajnos.

, Hozzászólás ID: #89889
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

A legtöbb csövet én alakítottam át, van bennük műanyag cső.

Az elején még tettem rá feliratot, mostanra mindet tudom, hogy milyen ízhez használjam.

, Hozzászólás ID: #89890
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    Feca írta korábban:
    A legtöbb csövet én alakítottam át, van bennük műanyag cső.

Az elején még tettem rá feliratot, mostanra mindet tudom, hogy milyen ízhez használjam.

Ja így természetesen egészen más a helyzet.

Ezt nem említetted, fogalmam sem volt róla.. Ha a műanyag csövön keresztül szívod a dolgot akkor természetesen nem áll a fentebb említett dolog :).

, Hozzászólás ID: #89891
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Vov, magyarosították a youtubet 😀

Itt volt már az ideje

, Hozzászólás ID: #89892
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Youri írta korábban:

Itt volt már az ideje

Jaja tegnap éjjeltől. 😉

, Hozzászólás ID: #89893
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    Youri írta korábban:

Itt volt már az ideje

Magyarításra gondolsz, a magyarosítás az amikor jól bepaprikázod a főzeléket :D.

Nem lehet valahol nyelvet választani?

Megszoktam a jó kis angolt, borzasztó a magyar azok után :(.

, Hozzászólás ID: #89894
    nightrain
    Felhasználó
    Nightrain
    • Hozzászólás: 1208

Boldog Szülinapot gerago!

, Hozzászólás ID: #89895
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    • Hozzászólás: 355

Boldog szülinapot Gerago! 🙂

, Hozzászólás ID: #89896
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Isten erő egészség éltessen!  Boldog szülinapot Gerago! 😉

, Hozzászólás ID: #89897
    youri
    Felhasználó
    youri

Jahj, majdnem lehagytam… Boldog szülinapot! 😀

, Hozzászólás ID: #89898
    ko12
    Felhasználó
    ko12

lehet kapni mostanában szultán mixet?

ha igen, milyen áron vannak és milyenek?

, Hozzászólás ID: #89899
    youri
    Felhasználó
    youri
    ko12 írta korábban:

Hello!

Ha Al-sultan-ra gondolsz akkor az egyen árba van, ha Szultan Centre akkor nem biztos, hogy választ kapsz, mert eléggé kevesen járunk innen oda. 😀

, Hozzászólás ID: #89900
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    Youri írta korábban:
    ko12 írta korábban:

Hello!

Ha Al-sultan-ra gondolsz akkor az egyen árba van, ha Szultan Centre akkor nem biztos, hogy választ kapsz, mert eléggé kevesen járunk innen oda. 😀

erre gondoltam: post50482.html#p50482

, Hozzászólás ID: #89901
    youri
    Felhasználó
    youri
    ko12 írta korábban:
    Youri írta korábban:

Hello!

Ezt passzolom. :/ Rég voltam ott, de van fórumuk, ott rá tudsz kérdezni tőlük.

, Hozzászólás ID: #89902
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    Youri írta korábban:
    ko12 írta korábban:

akkor ez most a szultán centerben van? 😀

, Hozzászólás ID: #89903
    youri
    Felhasználó
    youri
    ko12 írta korábban:
    Youri írta korábban:

Aha a szultán centerben kaphatsz ilyen mixet 🙂

, Hozzászólás ID: #89904
    radish
    Felhasználó
    Radish
    • Hozzászólás: 415
    ko12 írta korábban:

Ott, bizony, ha létezik még ilyen. Én is rég jártam ott, de arra még emlékszem, hogy a lejárt Al Fakher dohányokat pakolták vödrökbe… 🙂 (Félreértés ne essék, voltak köztük finomak is…)

, Hozzászólás ID: #89905
    ko12
    Felhasználó
    ko12

köszi srácok, akkor benézek majd és írok helyzetjelentést 🙂

, Hozzászólás ID: #89906
    bryce
    Felhasználó
    bryce
    • Hozzászólás: 740
    Feca írta korábban:

Tényleg van pár csövem, így néz ki az egyik sarkom:

Szép gyűjtemény! Ahogy elnézem nem csak minden ízhez külön cső van, hanem minden ízhez külön kerámia is. 🙂 Nyithatnál egy kisboltot is. 😀

BÚÉK Gerago!

, Hozzászólás ID: #89907
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    ko12 írta korábban:
    krampi írta korábban:

Esetleg nézz be a Szultán Kincseibe, ott kapható Nakhlából ha jól tudom több fajta natúr dohány is.

köszi!

esetleg neked nincs eladó/cserélhető dohányod? 🙂

Van vagy 10 kiló dohányom, csak időm nem volt még rendszerezni, hogy mi az, amit el kívánok adni és mi az, amit nem. Majd ha végre tudom, hogy hol a fejem és lesz időm ezzel foglalkozni, akkor meglesem és feltolom ide fórumra.

, Hozzászólás ID: #89908
    ko12
    Felhasználó
    ko12
    krampi írta korábban:
    ko12 írta korábban:

köszi!

esetleg neked nincs eladó/cserélhető dohányod? 🙂

Van vagy 10 kiló dohányom, csak időm nem volt még rendszerezni, hogy mi az, amit el kívánok adni és mi az, amit nem. Majd ha végre tudom, hogy hol a fejem és lesz időm ezzel foglalkozni, akkor meglesem és feltolom ide fórumra.

ha lesz kedved rendszerezni dobj egy pü-t kérlek 🙂

, Hozzászólás ID: #89909
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    Kormi írta korábban:
    Kormi írta korábban:
    Az én véleményem az első oldalon található.

Mivel nem szerkeszthetem…

Manapság egyébként a visszaolvasás hiánya, ami az őrületbe tud kergetni. Természetesen van, ahol egy apróbb kérdésre újra okés a válaszadás, ha az már x évvel ezelőtt volt, de egyszerűen alap kérdésekre, problémákra szerintem már mindenki unja a századszori válaszadást. Tudom, hogy akik régebbóta vannak itt, azoknak az apró-cseprő problémák már a bagatell kategóriába ta……

Meg fogsz lepődni, de sokan így mennek át érettségin.. 🙂

, Hozzászólás ID: #89910
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

én tavaly ilyenkor konkrétan még el se kezdtem tanulni. sőt, csak szóbeli előtti hétvégén ültem neki komolyabban, akkor is csak olvasgattam. 4,6 lett az érettségi átlagom, úgy hogy angolból négyesem lett és már a hármastól elájultam volna hogy milyen király vagyok

, Hozzászólás ID: #89911
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011

Gratulálok az érettségidhez.

Egyébként jó reggelt mindenkinek!

, Hozzászólás ID: #89912
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    • Hozzászólás: 302

Azt azért fűzzük hozzá a témához, hogy az érettségi már nem az mint régen volt. Pár éve érettségiztem és akkor is vicc volt az egész. A mostanit el se merem képzelni, de nem is szükséges, hiszen csak végig kell nézni az utcán a 15-17 évesek között, mivel tengetik idejüket és hogyan néznek ki fiúk, lányok egyaránt :berk1: … A középiskolák nem adnak már elég alapot a későbbiekhez. A diákok is hibásak, de én leginkább a tudatos népbutítást hibáztatom.

, Hozzászólás ID: #89913
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    bogaras írta korábban:
    Azt azért fűzzük hozzá a témához, hogy az érettségi már nem az mint régen volt. Pár éve érettségiztem és akkor is vicc volt az egész. A mostanit el se merem képzelni, de nem is szükséges, hiszen csak végig kell nézni az utcán a 15-17 évesek között, mivel tengetik idejüket és hogyan néznek ki fiúk, lányok egyaránt :berk1: … A középiskolák nem adnak már elég alapot a későbbiekhez. A diákok is hibásak, de én leginkább a tudatos népbutítást hibáztatom.

Egy-két gondolattal mélyen nem értek egyet. Az érettségi régen is, sőt még a rendszerváltás előtt is egy vicc volt. Ma már 5x annyit tanítanak a jobb helyeken, így nyilvánvaló a különbség, az anno még legfeljebb szakmunkás képzettségű társadalommal szemben. (ez nem ledegradálás) Az új irányelvek, mint a Bolognai rendszer, már minden európai országban megbukott, ahol csak feltűnt, úgy hogy ehhez igazodik a kétszintű érettségi. Azt aláírom, hogy régen a felsőoktatásba kerülés, vagyis a kötelező felvételi kemény volt, sajnos ma már ez is csak a jobb helyeken követelmény. Az, hogy a mai 15-17 évesek, hogy néznek ki, valahol leginkább a szülők hibája, és csak utána a gyerekek hibája, mert akivel foglalkoznak, megnevelik rendesen, nem érez hajlandóságot a tengésre-lengésre.

Persze, hogy nem adnak megfelelő alapot a továbbtanulásra, hiszen még a régi elv működik, a szakközépiskola szakmát ad, a gimnázium a továbbtanulásra készít fel. Rengeteg ótvar gimnázium van, persze tisztelet a kivételnek, ezenkívül a szakközepek is próbálnak kitörni a beskatulyázásból. Nem megyek bele politizálásba, de ebben viszont mélyen igazad van: “A diákok is hibásak, de én leginkább a tudatos népbutítást hibáztatom.” Sajnos kb. a 90-es évek eleje óta bárkit felvesznek bárhova szinte. Véleményem szerint a felsőoktatási expanziónak határokat kellene szabni, és visszaadni a tanítás, tanulás, fegyelem, és a végzettségek igazi értékét.

, Hozzászólás ID: #89914
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    Hookah írta korábban:
    Az új irányelvek, mint a Bolognai rendszer, már minden európai országban megbukott, ahol csak feltűnt, úgy hogy ehhez igazodik a kétszintű érettségi. Azt aláírom, hogy régen a felsőoktatásba kerülés, vagyis a kötelező felvételi kemény volt, sajnos ma már ez is csak a jobb helyeken követelmény.

Teljesen igazad van a dolgok kapcsán. Egyébként a Bsc-rendszer tényleg nagy butaság volt. 🙁 Az én szakmámban egy szakmunkás szintet végző nagyobb tudással rendelkezik, mint én egyetemen végzősként. Hihetetlen sok a szóró tantárgy még utolsó félévben is, ami a fontos tantárgyak és tudás rovására megy.

, Hozzászólás ID: #89915
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

Más: beígértek egy vortexet, szóval nemsokára élménybeszámoló… Juppi!!!

És akkor a SZK-issel együtt már eleve kettő lesz, már csak egy phunnel kell, meg egy jó razan 🙂

, Hozzászólás ID: #89916
    bogaras
    Felhasználó
    bogaras
    Feca írta korábban:
    Más: beígértek egy vortexet, szóval nemsokára élménybeszámoló… Juppi!!!

És akkor a SZK-issel együtt már eleve kettő lesz, már csak egy phunnel kell, meg egy jó razan 🙂

Nagyon megy a fejlesztés. 😀

, Hozzászólás ID: #89917
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
30 bejegyzés megtekintése - 7,801-7,830 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.