A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #89858
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Feca írta korábban:
    Miért mondja az adatlapom, hogy 6 hozzászólás, ha sokkal több? Megfagytam?

Vannak olyan témák (mint pl. ez,) ahol offolás megy. Ezeket nem számolja bele. Például a “Milyen dohányt szívsz?” topicba hiába írsz, nem fogja hozzá számolni.

Ezzel kerüljük el, hogy valaki a nagy hsz számra pályázzon és ezért ezekbe a témákba túl sokat írjon.

Meg vannak egyes akciók, amik csak bizonyos hozzászólás szám felett érvényesek.

webbie írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    Helyet nem foglal annyit, hogy zavarjon, ámbár mysql-ben a táblája eléggé domborodik. 🙂 Annyira nem is erőforrás igényes, mivel a fórum nem kezd lassulni. Csupán olyan lehangoló, hogy az esetek 98%-ban tök üres és kihalt…

Akkor talán több ember használná, ha úgy lenne elhelyezve, mint mondjuk a PoF oldalon volt/van. Ahogy belép az ember az oldalra (itt pl. a fórumra), akkor egyből megjelenik egy x cm x y cm-es téglalapban az üzenőfal. Tehát az nem is chat, hanem üzenőfal, de ugyan az a funkciója. Jelzi, hogy ki van fent és beszélgethetnek.

Ez mondjuk mehetne a friss hsz-ek helyére.

Igen ám, de ez elég sok helyet elvenne. Lehet szavazásra bocsátom, végül is nektek készült. 🙂

, Hozzászólás ID: #89859
    patrik
    Felhasználó
    Patrik
    • Hozzászólás: 91

Sziasztok! Kerestem, de nem találtam olyan fórumot ami az alugyűrvel foglalkozna. Ha én voltam vak akkor valaki belinkelhatné nekem, de ha jól láttam, akkor valaki elmondhatná hogy ezt hol veszi vagy csinálja és hogyan szokta használni. Köszi

, Hozzászólás ID: #89860
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    Patrik írta korábban:
    Sziasztok! Kerestem, de nem találtam olyan fórumot ami az alugyűrvel foglalkozna. Ha én voltam vak akkor valaki belinkelhatné nekem, de ha jól láttam, akkor valaki elmondhatná hogy ezt hol veszi vagy csinálja és hogyan szokta használni. Köszi

https://www.vizipipafan.hu/alu-gyuru-keszitese.html

Itt megtalálsz mindent amit tudni szeretnél! :super:

, Hozzászólás ID: #89861
    patrik
    Felhasználó
    Patrik
    • Hozzászólás: 91
    akoska60 írta korábban:
    Patrik írta korábban:

https://www.vizipipafan.hu/alu-gyuru-keszitese.html

Itt megtalálsz mindent amit tudni szeretnél! :super:

Köszi szépen. És akkor dohány-> alufólia lyukasztva-> alugyűrű-> alufólia középen lyukasztva? 

, Hozzászólás ID: #89862
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Akár, de nem muszály a gyűrűre a fólia. Amennyiben még is teszel rá akkor csak a szenek által elfoglalt helyekre tégy lukakat.

, Hozzászólás ID: #89863
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Elnézést, hogy újra írok, de már szerkeszteni nem tudom!

Muszájt nem akartam ly-el írni, csak kéztbotlás volt. Ég a fejem, de már ez van.

, Hozzászólás ID: #89864
    porcika
    Felhasználó
    porcika
    • Hozzászólás: 431
    akoska60 írta korábban:
    Elnézést, hogy újra írok, de már szerkeszteni nem tudom!

Muszájt nem akartam ly-el írni, csak kéztbotlás volt. Ég a fejem, de már ez van.

Szerintem nagyon ahragszunk érte 😛

, Hozzászólás ID: #89865
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

A probléma megoldó részlegben nem láttam ennek külön témát, de egy kérdés erejéig nem szerettem volna egy újat nyitni, így ide tenném fel kérdésem.

Szóval az van, hogy nagyon nehezen, csak durván erőltetve megy a pipa teste a tartályba. Mi lehet erre az orvoslat?

, Hozzászólás ID: #89866
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Idővel javul a helyzet, legalábbis nálam már egyre könnyebben belemegy. Most esetleg próbáld meg bevizezni, vagy glicerinnel kend be.

Amúgy nekem kifejezetten tetszik, hogy így kell belenyomni, simán tudom vinni a pipát a testnél fogva, még egyszer sem volt belőle probléma. 🙂

, Hozzászólás ID: #89867
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    Emberke202 írta korábban:
    A probléma megoldó részlegben nem láttam ennek külön témát, de egy kérdés erejéig nem szerettem volna egy újat nyitni, így ide tenném fel kérdésem.

Szóval az van, hogy nagyon nehezen, csak durván erőltetve megy a pipa teste a tartályba. Mi lehet erre az orvoslat?

Sima vízzel “kend” be a tömítést, meg a tartály nyakát belülről, és utána tök jól belemegy, plusz idővel tényleg javul a helyzet, de szeleni sose fog, az tuti  🙂

, Hozzászólás ID: #89868
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Előttem már szinte mindent leírtak: Picit bevizezed vagy türelmes és izmos leszel és a gumi picit lekopik. Esetleg ha félsz attól, hogy beleragadna akkor a glicerin jó síkosítónak, nem csak dohány frissítőnek. 🙂

, Hozzászólás ID: #89869
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Esetleg keresel hozzá vékonyabb tömítést.

, Hozzászólás ID: #89870
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Ha minden igaz ugyanolyan pipánk van.. 🙂

Rengeteget szenvedtem a tömítéssel, instabil is volt emiatt a pipa…

Meguntam, úgyhogy nekimentem egy vastag reszelővel, és addig reszeltem, amíg nagyjából jó nem lett..

Még így is majd meg szakadok mire teljesen belecuppan a tömítés a tartályba, de legalább belemegy…

(Természetesen vízesen csinálom)

A glicerint én is próbáltam, pikk pakk belement (reszelés után) csak szerintem körülményes a dolog..

, Hozzászólás ID: #89871
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Kösz a tippeket, nagyjából kezd jobb lenni.

, Hozzászólás ID: #89872
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Feca írta korábban:
    Praktiker, Obi, de kis víz-szerelvény boltokban is találsz.

Az a lényeg, hogy szívj bele mielőtt megveszed. Hülyén néz ki, de megóvod magad attól, hogy úgy járj, mint én, és dobhass ki 6 métert a durván rossz íze miatt…

Nem tudom, mi ez a rossz íz, párszor átmosod folyékony szappan+meleg víz, majd Citromlével feltölteni két végét postás gumival begumizni és felakasztani egy napra. Újra meleg víz, esetleg folyékony szappan aztán megint meleg víz és voilá semmi rossz mellékíz. 🙂

, Hozzászólás ID: #89873
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Isten éltessen Gergő!

:alcool1:

, Hozzászólás ID: #89874
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Sok boldog szülcsinapcsit Gergőke 🙂

, Hozzászólás ID: #89875
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Az előttem megnyilvánulók véleményét osztom, ámbár krampinál kicsit heterobban. 😀

, Hozzászólás ID: #89876
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Szintén boldogat! 🙂

, Hozzászólás ID: #89877
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069

boldog szülinapot gergely:D

, Hozzászólás ID: #89878
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011

Boldog Szülinapot Gergely!

, Hozzászólás ID: #89879
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Boldog pipafüstben gazdag szülinapot! 🙂

, Hozzászólás ID: #89880
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Köszi mindenkinek. Remélem az lesz. 😉

, Hozzászólás ID: #89881
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011
    gerago írta korábban:

Mivel töltöd a szülinapod? Buli?

, Hozzászólás ID: #89882
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267
    Hookah írta korábban:
    Feca írta korábban:
    Praktiker, Obi, de kis víz-szerelvény boltokban is találsz.

Az a lényeg, hogy szívj bele mielőtt megveszed. Hülyén néz ki, de megóvod magad attól, hogy úgy járj, mint én, és dobhass ki 6 métert a durván rossz íze miatt…

Nem tudom, mi ez a rossz íz, párszor átmosod folyékony szappan+meleg víz, majd Citromlével feltölteni két végét postás gumival begumizni és felakasztani egy napra. Újra meleg víz, esetleg folyékony szappan aztán megint meleg víz és voilá semmi rossz mellékíz. 🙂

Nem tudom, mifene íz, és miért van, de elpusztíthatatlan. Eleve a cső is kicsit sötétebb, mint amit általában veszek. Hiába mosom, hiába csinálok bármit, olyan durva műanyag íze marad, hogy a füst ízét is simán elrontja.

, Hozzászólás ID: #89883
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Szánsájdávn neked gergő 😀

, Hozzászólás ID: #89884
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Nightwolf írta korábban:
    gerago írta korábban:

Mivel töltöd a szülinapod? Buli?

Ma nagyon semmi, hétvégén viszont lesz sörikézés rendesen. :alcool1:

, Hozzászólás ID: #89885
    feca
    Felhasználó
    Feca
    wakummaci írta korábban:
    Feca írta korábban:
    Igazából az ízekkel nincs semmi problémám, mert minden íznek saját csövet használok, így nem keverednek. Ami miatt most nagyon akarok, az az ismeretlen iránti vonzalom, meg hogy akkora belső átmérője van, biztos jó könnyű szívni. Nem mintha most nehéz lenne az enyémeket.

Nem is az ízek keveredése a fő lényeg, hanem a moshatóság… láttad már a csöveidet belülről?

Nagyon durva rozsda/kosz szokott bennük lenni, ez razan/nammor csöveknél egyáltalán nincs, sokkal egészségesebb, higiénikusabbak ezek a csövek.

egyébként nem tudom hogy csinálod, hogy minden íznek külön csöved van… vagy kevés féle dohányt szívsz, vagy tényleg baromi sok csöved van..ha én minden íznek külön csövet vennék, lenne 25-30 legalább (Ha erre válaszolsz ne ide)

A csöveim nem koszosak, esetleg füst rakódhat le bennük, rozsda nem. Nem mosom, nyilván fölösleges lenne, épp az 1cső-1íz miatt.

Meg van pár homemade mosható csövem, azok a jokerek, ha új íz van, vagy nem kedvenc, azzal szívom.

Tényleg van pár csövem, így néz ki az egyik sarkom:

, Hozzászólás ID: #89886
    joker
    Felhasználó
    Joker
    • Hozzászólás: 300

Feca le a kalappal ez aztán a szép kis gyűjtemény :super:

, Hozzászólás ID: #89887
    feca
    Felhasználó
    Feca

Köszi! :]

A két rózsaszín(szerencsére csak az egyik látszik) ne zavarjon meg senkit,a  barátnőmnek is kell valami. 😀

30 bejegyzés megtekintése - 7,771-7,800 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.