A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #89828
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344
    nejneiko írta korábban:
    Bakker, ezek jó drágák(most nekem, így munka nélkül). Meg mondom, ha már megvettem azt a nyamvadt rezsót, mostmár mindenképp fel akarom használni. Tehát már csak egy faszajó ütős fűtőszál kellene, amit rátehetek… Az a baj, hogy soha életemben nem foglalkoztam ilyesmivel, és ma is megvettem egy boiler-cekászt, azt hittem az elég lesz… Minusz tízes szintű amatőr vagyok 🙂

Boiler cekásszal ne is kísérletezz, porcukorszerű anyagban fut végig egy rugószerűen feltekert vékony kis drót, ami bontáskor szanaszét szakad. Öcsémmel szétkaptunk, egyet de az teljesen alkalmatlan volt ilyen izzító előállításához.

, Hozzászólás ID: #89829
    feca
    Felhasználó
    Feca
    • Hozzászólás: 267

“Szvsz. ez nem korfüggő, én 7 évesen is le tudtam írni ezeket a szavakat helyesen…”

-Naja. De nézd meg (nem hittem, hogy valaha kimondom ezt) a mai fiatalokat, hogy írnak. Olyan, hogy -baN, -beN nincsen, -ikes igék elfelejtve, szóval azért le lehet venni a kort az írás alapján. Szerintem a net hülyíti az embereket. Miért? Mert minden hülye azt ír, amit akar, nincs lektorálva semmi, a többi meg olvassa, és úgy tanulja meg, ahogy Pistike87 meg a többi okos leírta. Mi meg még esetleg elolvastuk a Kelét, vagy a Tüskevárat, amiben HELYESEN voltak leírva a szavak…

, Hozzászólás ID: #89830
    feca
    Felhasználó
    Feca

“Boiler cekásszal ne is kísérletezz, porcukorszerű anyagban fut végig egy rugószerűen feltekert vékony kis drót, ami bontáskor szanaszét szakad. Öcsémmel szétkaptunk, egyet de az teljesen alkalmatlan volt ilyen izzító előállításához.”

-Most vasaló szétkapásán gondolkodom, csak még egyet sem találtam, amit senki nem használna…

, Hozzászólás ID: #89831
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Hát én sem mondhatom magam valami idősnek,de kiskorom óta helyesen igyekszem írni, ahol kell.

De nagyon jó példa erre Gábor,aki ha minden igaz a legfiatalabb tagunk,mégis képes helyesen írni..

Emberfüggő az egész…ha valaki helyesen akar írni,az meg tudja tenni.

A szándék a lényeg.

, Hozzászólás ID: #89832
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    qayqay írta korábban:
    ….Nekem hány ingerem volt utána de lehet csak én vagyok igy ezzel.

Hány ingered volt?? Szerintem csak egy, de az erős! :hehe:

A hányinger az az érzés, mikor a kis Vuk kikívánlozik!

A hány inger viszont egy kérdés ami arra vonatkozik, hogy milyen sok számú külső inger ért!

Kicsit figyelj oda légyszíves!

, Hozzászólás ID: #89833
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Igazából nem tudom, de egy alap szerintem a helyesírás, és tényleg nem korfüggő. Ha az embert arra tanítják már az elejétől fogva, hogy írjál helyesen, akkor szerintem a neten sem fog hülyeségeket írni. Annyi a baj viszont, hogy ma már tényleg elfelejtették sokan a nyelvet is akár használni, olyan mondatok születnek, hogy a fülem kettészakad… 😀

, Hozzászólás ID: #89834
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Ha már itt tartunk. 😀 Bocsi, hogy ilyen hosszú

Nem én írtam!

Valamivel ki kell tűnni a szürke tömegből, a szürke hétköznapokból. Valamivel MEG KELL mutatnunk a világnak, hogy mi különlegesek vagyunk, hogy egyediek vagyunk, hogy mások vagyunk, hogy jobbak vagyunk. És azt is, hogy milyen okosak vagyunk. Ennek legjobb eszköze az írásunk átváltoztatása, kedves anyanyelvünk anális megerőszakolása, plusz ehhez értelmileg passzoló szmájlik és avatarképek használata. Ha feltűnési viszketegségben szenvedő és/vagy szeretethiányos kis tini vagy, pl. úgynevezett plázacica, vagy emo, akkor mindenképpen olvasd el ezt a rövid kis útmutatót, hogy te is híres, elit, trendi kis tini lehessél! XD Agysérültek és nem-agysérültek, kérem foglaljanak helyet!

[h2]1. sz*rd le a központozás szabályait![/h2]

sz*rd le nagy ívben, hogy vannak a pontok, vesszők, felkiáltójelek, kérdőjelek, szóközök használatának szabályai. Sokkal menőbb, ha mindegyikből túl sokat vagy túl keveset használsz. És teljesen mindegy, hova teszed őket a mondatban.

Ha azt akarod, jobban féljenek tőled, és igazad legyen, írj sok felkiáltójelet!!!!! Ha viszont azt szeretnéd, hogy rád figyeljenek, és hamar válaszoljanak a kérdésedre, írj sok kérdőjelet!!!! Érted?????

SŐT, HA NAGYON SZERETNÉD, HOGY NEKED LEGYEN IGAZAD, ELÉG HA ÍGY ÍRSZ!!!!!!!!!! KOMOLYAN, ÍGY MINDENKI LE FOG BORULNI ELŐTTED!!!!!!

A nagyon egyedi lelkületű gyerkőcöknek lenne még két javaslatom. Az egyik az, hogy írj pontokkal, a másik pedig az, hogy írj szögletes zárójelekkel.

Példák:

ez.a.pontos.írás.amikor.minden.szó.közé.egy.rohadt.pontot.írsz.mert.trendi. felkiáltójelek.és.kérdőjelek.köré.is.kell.pont.!. így.látjátok.?.

[Ez][pedig][a][szögletes][zárójeles][írás][.] [Ugye][milyen][trendi][ez][is][?] [Pedig][olyan][baromi][fárasztó][így][írni][,][de][hát][ez][van][.]

[h2]2. Ne használd a Shift és Caps Lock billentyűket (azaz a kis- és nagybetűket) úgy, ahogyan mindenki más![/h2]

A lényeg, hogy ne tartsd be a kisbetű-nagybetű szabályait! A személyneveket, beceneveket, márkaneveket, városneveket, stb. írd kisbetűvel (pl. pisti, pepsi, vác), hiszen az anyakönyvedben is biztos kisbetűvel vagy írva, mint szegény nemecsek neve (hoppá, bocsi, elfelejtettem, hogy nem szereted a könyveket). A mondatokat kezd kisbetűvel! De ha igazán egyedi akarsz lenni, akkor elárulhatok egy naggyon titkos módszert; írj felváltott kis- és nagybetűkkel! eTtŐl NaGyOn TrEnDi GyErEk LeSzEl És MéG a ShIfTeDeT iS eL fOgOd KoPtAtNi. (Tanács: Ne kérj garanciát a billentyűzetedre.)

[h2]3. Írj ékezetek nélkül![/h2]

Irj ugy, mintha egy magyarul epp tanulo pakisztani bevandorlo lennel! Latod, en se tudom ki volt az a barom, aki kitalalta az ekezeteket a magyar nyelvben. Tok foloslegesek, mert messzebre kell nyulni a billentyuzeten, raadasul ekezetekkel mindenki megertene az irasunkat! Kit érdekel, hogy a suliban még ékezetekkel kell írni, hogy a billentyűzeted magyar, és hogy anyád meg apád is az? De ha mégis használnál ékezeteket, akkor…

[h2]4. A beceneved végére sima i helyett tegyél íí-t, cukipofa![/h2]

Például ha téged Nikinek becéznek a szüleid, akkor a barátaidnak és barátnőidnek írj Nikííként. Úgyanígy, Ancsi –> Ancsíí, Viki –> Vikíí, Rami –> Ramíí. Ugye, máris mennyivel divatosabb??

[h2]5. Mivel szexuálisan felvilágosult vagy, erőszakold meg a magyar nyelvtant![/h2]

Alapszabály, hogy csak az öregek, a hülyék, a “barátok nélküli besavanyodott emberek” és a b*zik írnak helyesen! Más meg ki nem sz*rja le? Alapszabály még, hogy nincsenek bonyolult betűk és betűkombinációk. Példák:

tsz helyett cc (pl. tetszik helyett teccik)

sz helyett c/x (pl. köszi helyett köci, puszi helyett puxi, sz*r helyett xar)

ly helyett j (pl. hülye helyett hüje, helyett helyett hejett)

ksz helyett x (pl. sokszor helyett soxor)

cs helyett c (pl. csúnya helyett cúnya)

Sőt bonyolítsuk tovább, mert mégiscsak vannak bonyolult betűk és betűkombinációk, de azokat te találhatod ki:

v helyett w (pl. valaki helyett walaki, vagyok helyett wagyok, kivi helyett kiwi)

i helyett y/eee (pl. ari helyett ary, szexi helyett szexy, cuki helyett cukeee, puszi helyett puszeee, pasi helyett paseee, csajszi helyett csajszeee)

i helyett íí (pl. cuki helyett cukíí, szeri helyett szeríí)

s helyett sh (pl. is helyett ish)

t helyett th (pl. hát helyett háth)

Ugye milyen trendien jó érzés szétb*szni drága jó anyanyelvünket?

[h2]6. Erőszakold még tovább a magyar nyelvtant!![/h2]

Ha egy szó több, mint 4 vagy 5 betűből áll, akkor azt már rövidíteni kell, mert fárasztó leírni. De ennél rövidebb szavakat is érdemes rövidíteni. (Figyelitek, hogy a rövidíteni is milyen hosszú szó?!) Valamint, hozzá kell szokni, hogy amit nem becézünk, az nem cuki! Tehát csúnya! Értitek? Szupcsi!

Példák:

hogy –> h

vagy –> v

semmi baj –> sb

nincs mit –> nm

vagyok –> vok/wok

tudom –> tom

nemtudom –> nemtom

megyek –> mek

könyörgök –> könyi

szeretet/szeretlek –> szeri/szeríí

harag –> hari/haríí

szomorú –> szomi/szomíí

kíváncsi –> kivi/kiwi

barát –> bari

barátnő –> barinő/bnő

szavazat/szavazás –> szavi

komment –> komi/kommi

jelentkezés –> jeli

komoly/komolyan –> komcsi

napszemüveg –> napszemcsi

Esztergom –> Egom

Zalaegerszeg –> Zeg

Budapest –> Pest

A 3. 5. és 6. pontok szabályait lehet kombinálni is, például szóval –> szoval –> szov –> cov –> cow. Zseniális. Egyszerűen annyira zseniális, hogy defektet kapott tőle az agyam, baszki.

És egy nagyon fontos szabály, a “szeretlek” szót még véletlenül sem szabad így, ilyen parasztosan és régiesen leírnod! De ha nagyon stílusos akarsz lenni, akkor úgy írd le, hogy ne legyenek benne magánhangzók, vagyis e betűk nélkül! Szrtlk! <3 (Így akár sz*rtalak is lehetne, de kit érdekel?!)

Sőt, egy még kúlabb és trendibb szót is tudok a szeretlek helyett; láwollak! Mert szeretet = láwww!

[h2]7. Erőszakold meg a magyar ábécét is, ha már így belejöttél! >:D[/h2]

Ha az ékezetekkel úgy-ahogy jóban vagy, az ékezet nélküli betűkkel még nem biztos. Ha unod ósdi és ronda ábécénket, és szeretnél valami izgit, valami trendit, akkor írj latin (=magyar) betűk helyett görög, cirill (orosz), arab, szanszkrit, koreai, meg mindenféle más cifra betűkkel, meglásd, imádni fognak az egyéniségedért!

Például:

αиичiяα iмádøм мás иépeĸ вeтűiт, υgчe тi is? xD

vagy

αηηуιяα ιмá∂σм мáš ηéρєк вєтűιт, υgує тι ιš? xD

Mondtam én, hogy gyönyörű lesz…!

[h2]8. Erőszakold meg az emberek szemét is akkor már![/h2]

A te egyéniséged színes és érdekes. Ezért írj színesen, és érdekes jelekkel! A színek esetében keverj minél többet, legyen szívárványszerű, legyen színátmenetes, ha lehet, akkor legyen még villogó és glitteres is! Feltétlenül legyen benne pink/lila! A pepitakockás díszités is nagyon kevés embernek jut eszébe, úgyhogy hajrá, használd bátran!

Az érdekes jelek tekintetében pedig használd fel a Unicode teljes karakterkészletét. Tudod, az a mindenféle csicsás betű, meg jel, meg cucc, amit MSN-en lehet látni. Képzeld el, tele van mindenféle érdekes kacskaringós jellel, csak épp Playboynyuszi nincsen benne… De a többi jelből még szívecskéket is felépíthetsz, ha ügyes vagy! Sőt, ha jól emlékszem, direkt a te és szeretteid kedvéért tettek bele külön kis szívecskéket is. Használd egészséggel! Arra figyelj, hogy az MSN neved és személyes üzeneted MINDIG legyen színes, és jelekkel teli, különben senki se fog téged kedvelni. :’(

[h2]9. Az MSN-t használd chatként és szexpartnerkeresőként, biccs![/h2]

Írjál egymás után sok kicsit, lehetőleg mizu?-val kezdj! Ha csaj vagy, ne felejts el valami trendi, szexi nyalóka láwos, vagy cuki Playboynyuszis, vagy egyéb érzékien nőies avatart kitenni! (De a kedvenc feka repperedről is kitehetsz egy képet.) Ha deszkás csaj vagy, akkor meg a Vans cipődről, vagy egy gördeszka végéről tegyél ki fotót! Ha fiú vagy, tökmindegy.

Ha szereted a reggae és/vagy ska zenét, akkor két lehetőséged van avatarképek tekintetében; jamaikai gandzsa, avagy kenderlevél képe, ami bizonyitja, hogy egy szabadszellemű, mosolygós hippi reinkarnációja vagy, illetve egy hétköznapi tárgy baromi közelről lefotózott képe, hogy az isten se tudja, mi az, ami bizonyítja, hogy te egy elvont, rendkívűl érzékeny művészlélek vagy.

Feltétlenül jelezd a világ rajtad kívűl eső része felé, hogy van webkamerád, vagyis legyen ott kint az a kis kameraikon, ha mások cseverésznek veled. Ha lány vagy, gyakran tegyél ki magadról fürdőszobai K510i modellfotókat, amin úgy pózolsz, mint egy korhatáron aluli román aktmodell, lehetőleg pucsítsál is, és ne mellőzd a tangát se. A lényeg az, hogy minél több srác izguljon fel rád, és aztán… Ha fiú vagy, inkább hagyd az egészet.

Ha valaki nem válaszol neked a kérdéseidre 10 másodpercen belül, addig rezgesd az MSN-jét, amíg nem ír neked vissza! Ezzel magadra tereled a figyelmét, és biztos bocsánatot fog kérni, hogy nem villámból van.

Naponta válts MSN-nevet, hogy senki se tudja, hogy hívjon téged. Lehetőleg lődd tele a nevedet és a személyes üzenetedet szmájlikkal, amik tükrözik a hangulatodat. Például:

Szomi wok!Áron ma nem nézett rám a suleeeban!!:(:(:(:(:(:(:’(:’(:’(:’(:’(

vagy

Jó volt a buleee!!!:D:D:D:D:DUgye csajok??;););););):P:P:P:P:P

Ugyanakkor ha lány vagy, nagyon fontos, hogy a személyes üzenetedben folyton legyen valami perverz utalás (lehetőleg SOK kacsintós és nyelvnyújtós szmájlival), amit csak 4-5 barid/barinőd ért, akikkel szombaton becsiccsentve buliztatok. (Egyébként ezúton is hadd dícsérjelek meg, hogy már fiatalon ismered a Magyarországon kapható összes szeszesitalt, valamint hogy neked már lassan a tejről nem a tehén, hanem a pasid jut eszedbe.)

A személyes üzenetben érdemes visszaszámlálásokat kiírni, illetve számolni, hogy mióta vagy együtt a pasiddal (ha lány vagy). Meg érdemes feltenned azt a Plus! scriptet, ami számolja hány karaktert ütöttél le MSN-en, hiszen ez az az infó, amire minden egyes MSN-partnered kíváncsi, mert szeretnék tudni, mennyit lógsz MSN-en, milyen fürgék az ujjaid, és mennyire van írásbeli szófosásod.

Sose használd az Elfoglalt és a Nincs a gépnél állapotokat, csak mond azt az emberkéknek, hogy “bocsy de most nem érek rá”, akkor is, ha csak fórumozol. Lehetőleg telefonálj a barinőiddel MSN-ezés alatt.

Kérj minden partneredről képet! Kérdezd meg a teljes nevüket, és jelöld be őket iWiW-en és myVIP-en! Cél az 5000 ismerős! :$

Szmájlijaidat állítsd be a leggyakoribb szavaknak, sőt betűknek, hogy tele legyen velük a szöveged, és a partnerednek ezer évig arra kelljen várnia, hogy nála is megjelenjenek! Feltétlenül legyen köztük Playboynyuszis is, és legyen beállítva a káromkodásokra/csúnya szavakra is valami szép cuki szmájli képecske!

Nyugodtan használj olyan szmájlikat (pl. animés szmájlik), amiket nem is ismersz, és közöd sincs azokhoz, akik nem divatból használják. Pl. X3 XB XO vagy ^^ ^.^ ^_^ -_- T.T

Tipp haladóknak:

Használd a baromállat Oo szmájlit, és a fogatlank*rva szmájlit!

Csinálj MSN-családot! (Meg YouTube-, MySpace-, HotDog-, VideoPlayer-, stb. családot is!) Ha van, bővítsd, mint állat! Sőt, csinálj egész rokonságot! Legyen 11 testvéred, 4 szülőd, 3 unokatesód, 17 lányod, 7 fiad, és 2 párod, csupa olyan emberkékből, akikkel még sose találkoztál, és korban/nemben se nagyon passzolnak hozzád! És láwww! Ha már az igazi családod nem láwol téged…

Ha szerelmes vagy, az egész MSN-edet szenteld annak, hogy ezt minden MSN-partnered számára kinyilvánítsd! Írd tele a lehető legtöbb szívecskével a nevedet és a személyes üzenetedet! Lehetőleg tegyél be egy szívecskés képet is avatarnak. A saját készítésű kép pluszpont.

[h2]10. Használj mindenféle szavakat, amiket a tanárok, a tévébemondók és a kishugod nem használnak![/h2]

Nincs annál trendibb és kúlabb, hogy ha nem vagy ideges (vagy csak picit), de minden ötödik szavadnak az emberi szaporodáshoz van köze! c==3 Ilyen szavak például a b*szás, és társai, a f*sz, és társai, a g*ci, és a k*rva. Nem érdekes, hogy ezek valójában mit jelentenek, használd őket!! Akkor vagy sirály, ha egy negyed oldalnyi szövegben legalább egyszer szerepel mindegyik! Ha 11-12-13-14 éves lány vagy, és negyed oldalnyi szöveget ezek használatával írsz meg, akkor pedig atomsirály vagy! Puszillak, nyuszómuszó.

[h2]11. Ne tanulj semmit a suliban nyelvtanon és ne menj át az érettségin![/h2]

Át meni az érettságin NM trendi!!4 Legye n minnél xarabb a helyesirásod. igy bisztos nem mészát az éreccségin,és akor te lecel a trtendi embörke,,,!SoSe olvazsd át ameeet, irtál,hátha tálálsz benne hejes szot ! xĐ

Tipp: Ahhoz, hogy biztos megbukj az érettségin, egyszerűen csak használd természetes szókincsedet, vagyis a 10. pontban ismertetett B-, F-, G-, és K-betűs szavakat. Garantált lesz a bukásod! Sok sikert! =)

(Ha esetleg találnál a szobádban egy Helyesírási Szabályzat nevű könyvet, hívd a régészeket. Vagy inkább a tűzszerészeket, azok nem csak felismerik, de fel is tudják robbantani.)

[Ja egyébként, mi az a könyv? A könyv egy megközelítőleg kocka alakú nehéz dolog, ami fehér vagy sárgás lapokból áll, amiken fekete kis izék vannak, amiket betűknek hívunk. A könyvet már sok száz év óta az emberi tudás és irodalom tárolására használjuk. Ettől függetlenül, ne hugyozd össze magadat, ha látsz egyet kinyitva, nem életveszélyes. Én még el is OLVASTAM jópárat!]

VÉGE. REMÉLEM NEM EZ VOLT ÉLETED LEGNAGYOBB OLVASMÁNYA, ÉS NEM FÁRADT EL A SZEMED. Köszönöm.

, Hozzászólás ID: #89835
    nightwolf
    Felhasználó
    Nightwolf
    • Hozzászólás: 1011

Köszönjük Szépen. Ígérem nem fogok ilyesmit használni!

H mié nem tuak sokat rendsen íni aztat én nem tudni.

, Hozzászólás ID: #89836
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Youri: Ez tetszik. 😀

nejneiko: Egy hozzászólásba lehet több idézetet is tenni és akkor nem számít flood-olásnak az egymás utáni több hsz. 🙂

, Hozzászólás ID: #89837
    feca
    Felhasználó
    Feca

Én a kor/helyesírás összefüggést csak az alapján tartom reálisnak, hogy ugye mi még másképp szocializálódtunk, máson nőttünk fel, máshonnan tanultunk. A mostani 13-19 évesek meg már egymástól, ritka(de van), aki könyvet olvas, nem napiszart. Tehát nem azért nem tud helyesen írni, mert 16 éves, hanem mert MA 16 éves. Ugyanaz a gyerek 93-ban mondjuk nem a neten lógott volna, hanem lenne mondjuk igazi élete. Nem tudom, érthetően írtam-e…

Youri: és tényleg használják… És tényleg így írnak. Én meg tépném le a tíz körmét az ilyeneknek (ieneknek…pffff).

Syska: ok, bocsi, majd figyelek.

, Hozzászólás ID: #89838
    feca
    Felhasználó
    Feca

oo/ ATYAGATYA!

Syska!

Az előbb olvasgattam régebbi hozzászólásokat, és az egyikben említették a régi pipádat. Ezt:

https://img269.imageshack.us/i/p1000757v.jpg/

Bakker, kicsit elcsodálkoztam,milyen véletlenek vannak, ezt a pipát én vettem meg tavaly karácsony előtt, ha jól emlékszem…

Volt vele fejfájásom, nem kevés, de ezt majd pü-ben, ha érdekel. Nem tudom, tőled vettem-e, vagy már mástól. Itt a mostani képe:

… es.hu_.jpg

😀

, Hozzászólás ID: #89839
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Hát tőlem Webbie vette meg. Amúgy én még anno Bettibe vettem külön a testet. Ahogy látom a fotón, Baharia-s vízipipád is van. 😀

Apropó Feca, a képeket ide a fórumba is feltöltheted és akkor nem kell a(z amúgy vacak) képfeltöltés.hu-val küzdeni.

, Hozzászólás ID: #89840
    feca
    Felhasználó
    Feca

Igen, négy pipa négy webshopból, meg egy kéztől.

Amúgy hogy tudom megállapítani a márkájukat? Mert a bahariás, meg a kicsi gondolom top mark, a hordozható mitshuba, a jégpipáról fogalmam sincs. Gondolom mind valami no-name amúgy.

, Hozzászólás ID: #89841
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Igen valószínűleg ilyen noname handmade pipák, de ettől még lehetnek jók.

, Hozzászólás ID: #89842
    feca
    Felhasználó
    Feca
    sYska/!/ írta korábban:
    Igen valószínűleg ilyen noname handmade pipák, de ettől még lehetnek jók.

Nem panaszkodom , nagyon jól működik mind. Pont az exeddel van egy kis gond, mert az üveg szája kicsit ovális. De emellett abszolút fasza.

Alig várom, hogy legyen melóm újra, és a következő szülinapomra is meglepem magam egy új pipával. Én mondjuk az autentikusabbakat szeretem, de kipróbálok majd egy nevesebbet, kíváncsi vagyok, mennyivel másabb a füst-élmény.

, Hozzászólás ID: #89843
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Hajrá. Én már eljutottam a magam kis csúcsára, a Khalil Mamoon-al. 🙂

Amúgy rá kell jönnöm, hogy bazinagy lett a fórum gyerekek. Nem is tudom már hányadik sitemap generátor krepál be, mert túl sok az url. Az online generátorok közül rengeteg feladta, mivel jócskán több mint 2000url címből áll az oldal tartalma.

Én olyan 3500-ra tippelek, de egyenlőre a program 1050-et dolgozott fel és még minimum 1300-1400 van hátra. Azonban még folyamatosan olvas be új linkeket is. Brutál. 😀

UP: Megnéztem egy 2009. novemberi sitemap-om. 3300 oldal. Hehe! Azóta már jó pár új téma nyílt, több témánál kezdtünk új oldalakat és új tagok is regisztráltak. Akkor lehet a 3500 fölött leszünk. :alcool1:

, Hozzászólás ID: #89844
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

:hehe: A fejlődésnek ára van….

Csak fejlődjön is az oldal, megérdemeljük azt hiszem!

, Hozzászólás ID: #89845
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Lehet még ma naptok egy ajándék fejlesztést, ami remélhetőleg picit segíteni fog abban, hogy több dohány tesztet írjatok a fórumba. 🙂

, Hozzászólás ID: #89846
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Tudom, hogy a hátadon szaladgál a hideg, mikor ezt olvasod, de azért ne feledd:

Kéne a chat-re a jelenlétet láthatóvá tévő csoda!

, Hozzászólás ID: #89847
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:
    Lehet még ma naptok egy ajándék fejlesztést, ami remélhetőleg picit segíteni fog abban, hogy több dohány tesztet írjatok a fórumba. 🙂

Egy kitöltendő űrlap (csak nem lebuktattalak? 🙂 ) nagy segítség lenne szvsz, biztos hogy értékelném az összes általam szívott dohányt.

Magamtól megírni sajnos nem mindig van lelkierőm.

, Hozzászólás ID: #89848
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    wakummaci írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Egy kitöltendő űrlap (csak nem lebuktattalak? 🙂 ) nagy segítség lenne szvsz, biztos hogy értékelném az összes általam szívott dohányt.

Magamtól megírni sajnos nem mindig van lelkierőm.

Bizony, egy hasonló kiegészítő lesz. Szöveg modelleket lehet beszúrni, amit aztán csak ki kell egészíteni. 🙂

Ákos: A chat-et be fogom zárni, olyan kihalt…

, Hozzászólás ID: #89849
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Nagyon sajnálnám, de Te tudod.

, Hozzászólás ID: #89850
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Itt találjátok csak a témák url címeit:

urllist.txt 😀

, Hozzászólás ID: #89851
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci

Minek bezárni a chatet?

Oké, hogy kihalt, de ha néha van egy pár ember aki ott chatel akkor miért zárnád be?

Helyet foglal? Erőforrás igényes?

, Hozzászólás ID: #89852
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Helyet nem foglal annyit, hogy zavarjon, ámbár mysql-ben a táblája eléggé domborodik. 🙂 Annyira nem is erőforrás igényes, mivel a fórum nem kezd lassulni. Csupán olyan lehangoló, hogy az esetek 98%-ban tök üres és kihalt…

, Hozzászólás ID: #89853
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:
    Helyet nem foglal annyit, hogy zavarjon, ámbár mysql-ben a táblája eléggé domborodik. 🙂 Annyira nem is erőforrás igényes, mivel a fórum nem kezd lassulni. Csupán olyan lehangoló, hogy az esetek 98%-ban tök üres és kihalt…

Ha már legalább egy pár ember hasznát veszi, akkor szerintem fölösleges törölni..

, Hozzászólás ID: #89854
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    sYska/!/ írta korábban:

Akkor talán több ember használná, ha úgy lenne elhelyezve, mint mondjuk a PoF oldalon volt/van. Ahogy belép az ember az oldalra (itt pl. a fórumra), akkor egyből megjelenik egy x cm x y cm-es téglalapban az üzenőfal. Tehát az nem is chat, hanem üzenőfal, de ugyan az a funkciója. Jelzi, hogy ki van fent és beszélgethetnek.

Ez mondjuk mehetne a friss hsz-ek helyére.

, Hozzászólás ID: #89855
    feca
    Felhasználó
    Feca

Miért mondja az adatlapom, hogy 6 hozzászólás, ha sokkal több? Megfagytam?

, Hozzászólás ID: #89856
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Feca írta korábban:
    Miért mondja az adatlapom, hogy 6 hozzászólás, ha sokkal több? Megfagytam?

Van olyan topik, ami OFF témán belül van, azokban nem számolja a hsz-t.

Pl milyen dohányt szívsz most .. stb

, Hozzászólás ID: #89857
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    webbie írta korábban:

Akkor talán több ember használná, ha úgy lenne elhelyezve, mint mondjuk a PoF oldalon volt/van. Ahogy belép az ember az oldalra (itt pl. a fórumra), akkor egyből megjelenik egy x cm x y cm-es téglalapban az üzenőfal. Tehát az nem is chat, hanem üzenőfal, de ugyan az a funkciója. Jelzi, hogy ki van fent és beszélgethetnek.

Ez mondjuk mehetne a friss hsz-ek helyére.

Ez nagyon jó ötlet! Valami ilyesmi kéne! :super:

30 bejegyzés megtekintése - 7,741-7,770 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.