Gyorsabbnak kell lenni! 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Gyorsabbnak kell lenni! 🙂
Nembaj, szerencsére az elmúlt időszakban módosultak a tervek az első elképzeléshez képest, így a rangsorban az az üveg hátrébb került 😛 Amúgy használja egészséggel 🙂
Hát most szereztél be egy AF pipát, és SS tartályt, gondolom, hogy hátrébb csúszott a Jumbo. :]
Amugy köszi, átadom. 🙂
Nem hiszem, hogy minden hsz kezdésekor köszönnöd kéne! Nagyon udvarias vagy, de ha naponta csak egyszer teszed, az is nagyon helyén való véleményem szerint! 🙂
Krampián, BOLDOG SZÜLINAPOT
hétvége: :alcool1:
ÜDVÖZLET ÉS MINDENKI NEK JÓ FÜSTÖLGÉST AZ HÁTRALÉVŐ FELÉBEN A HÉTNEK
Szia!
Neked is szép napot! Szeretettel üdvözöllek körünkben! 🙂
Amennyiben nem gond, a Caps Lock-ot kapcsold ki! 🙂
NEM KELL MINDENT NAGY BETŰVEL ÍRNI! DE HA ÍGY TESZED LEGALÁBB ÍRJ HELYESEN! :@
Majd holnap ilyenkor visszatér, remélhetőleg a magyar helyesírásnak megfelelő hsz-ekkel. 🙂
Ez az!
Így kell ezt! Már írtam neki pü-t, hogy ne kiabáljon, és figyeljen oda jobban!
Köszi webbie! :amen:
Valaki Budán nem tud olyan helyet ahova be lehet ülni pipázni?
Szerintem Gerago biztosan tud valamit!
4bro?
Sztem ott nem szólnak, bár még nem próbáltam, de lehet meccset nézni, meg jó kaják vannak, egy fiatal brigád viszi a dolgot, szóval nem hinném, hogy aggályoskodnának.
Áhh, megelőztél. Ennek kivételesen örülök. 😀
Sajáttal vagy ottani pipával?
Én személy szerint sajáttal ülnék be ha beülök pipázni valahova…
Őszintén szólva, meg kell próbálni keresni olyan helyet, ahová be lehet ülni pipával, mert nagyon kevés van, ahol jó szemmel néznék, ahogy az izzó szenekkel hadonászol.
Itt jön a nyár, szóval most nem ez lesz a legfőbb gond. 🙂 Bár én nyáron mondjuk szeretek egy légkondis helyre beülni vízipipázni egy kellemesen hűs üdítővel, teával. Csak hát a légkondi sem szereti a pipa füstöt…
Nekem otthon a légkondinak nincs baja a füsttől 🙂 Jó hideg van. Én a tóhoz szeretek kimenni, kiülök a dombra naplementébe pipázni. Na az adja 🙂
Neked is köszönöm.Igazad van csak ebböl az itthoni pipázásból kicsit elegem van(egyedül szeretek, de ha többen vagyunk ugy más) ezért szeretnék elmenni valahova azért kérdezlek titeket
A gond az, hogy előbb kell kicserélni a szűrőjét a füst miatt. Más baja tényleg nem lesz tőle…
Most is az oldalon vagyok és látom hogy raktáron van.
Mentás is van…..eddig nem is volt ilyen íz.
Elkészült a tetkóm jeee 😀 😀
Mostmár nem kell azt az egy krav magas pólót se hordanod, mert rád került a jel? 😀
Sir Nyű. oo/
Mostmár nem kell azt az egy krav magas pólót se hordanod, mert rád került a jel? 😀
Nem-nem, keményebb lett, legalább is iwiw, myvip, és facebook gyanús. 😀 😛
Kiki: Képet a tetkóról. Addig ne ítéljük el, hogy kemény. Ki tudja, lehet TörpPapa került rá. 😀
Vagy egy pamut gombolyaggal játszó kiscica?
https://static-p4.fotolia.com/jpg/00/08/ … A4YEUi.jpg
😀 😀
https://static-p4.fotolia.com/jpg/00/08/ … A4YEUi.jpg
😀 😀
Pontosan ilyenre gondoltam! :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.