Aki a politikát folytatja az 1 hétre pihenőre megy. :contrac:
addig kimehet a Kossuth térre….
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Aki a politikát folytatja az 1 hétre pihenőre megy. :contrac:
bocs, csak felvetődött bennem a kérdés, mint írtam nem szeretnék vitát. Most megyek SuperBowl-t nézni 😛
Nem értem… oo/
Azért tette be abba a boltba, mert a koliba az egyik gyerek csomószor mondta neki, hogy tegye be, és ezért ő végül betette a pipát a boltba, de már megbánta.
Magyar 4ever 😀
Ennek sok értelme akkor sincs… 😀
Jó reggelt mindenkinek….
Hi! Nem találtam olyan topicot, ahl ezt meg tudtam volna kérdezni. Milyen program kell hogy meg tudjam nyitni a hszekben a videókat? Gerago blogjában sem sikerült megnézni a videót:grr:
Ha jól tudom szimpla adobe flash kiegészítőt kell letöltened a böngésződhöz és utána működik a videók megtekintése. Ezt ingyenesen leszedheted a http://www.adobe.com oldalról a Flash Player címszó alatt.
Ezért fogom a széncsipesz végét :malin2: :malin2:
Igen, de sok csipesszel nem lehet, mert laza és a végén fogva kiesik a szén. :]
És mi van azokkal a userekkel akik ügyesek? :malin2: :hehe:
Az a kezed lehet nem eg meg, amelyikkel a csipeszt fogod, de az ongyujtonal mar macerasabb a helyzet 🙂
Huhhh 🙂
Ma barátnőmnek megvolt az első pipakészítése. 🙂 Olyan büszke voltam rá. NM guavát kevert AM citrommal. Sőt a szenet is felizzította a gázforrasztóval. Tök ügyes volt. Fólialyukasztás: “Lehet csillag alakban?”
Más: lassan kifogyok a Bamboochából, meg a dohányból, valaki Debrecen vagy Miskolc környékéről nem megy a héten a SZK-be?
Ha valaki összehozna egy benzinpénztérítéses SZK látogatásos autótúrát, partner lennék benne.
En ket hetente kb jarok haza Debrecenbe, uh ha ott kell vkinek vmi SZK-bol, akkor segithetek 🙂
Ma barátnőmnek megvolt az első pipakészítése. 🙂 Olyan büszke voltam rá. NM guavát kevert AM citrommal. Sőt a szenet is felizzította a gázforrasztóval. Tök ügyes volt. Fólialyukasztás: “Lehet csillag alakban?”
Más: lassan kifogyok a Bamboochából, meg a dohányból, valaki Debrecen vagy Miskolc környékéről nem megy a héten a SZK-be?
Én is már próbáltam a nőcit tanítani. De azt mondja a dohányban túrkálni az olyan undi. De amikor a szobájába véletlen leesik egy kis dohány darab már a plafonon van. Mindent összekensz…… :hehe: :happy1: :happy1:
Kb. 2 hétig nem lesz netem szolgáltatóváltás miatt, bakker már rendesen félek.
Meg tudom mi az az elvonási tünet.
Jóóó reggelt mindenkinek!
hát így 12:24-kor: Neked is! 😀
Köszi sYska!
Egy jó kérdés.
Ti is tapasztaltátok már, hogy ha mentás dohánnyal keveritek fel valamely dohányotok, akkor később ha ismét rágyújtotok és mentát nem tesztek bele attól még érződik a menta íze szívásnál?
Amennyiben valamelyik karakteres dohány szívása után alaposan kitisztítod a pipát, és minden tartozékát, nem fog előfordulni az általad említett hatás. Különösen igaz ez a mentára!
Ismét szeretnék egy kérdéssel fordulni a tapasztaltabb fórumozók felé: Mi az oka annak, hogy a hsz eimben nem jelennnek meg az “emotikonok”? (az emotikonok kikapcsolása nincs kipipálva)
Hagysz szóközt az emotikonok előtt/után?
Ez volt a probléma oka, köszi :rouge:
Tényleg. Van valakinek ötlete, hogy a benzinárakkal miért hülyítik a népet? Emelik, csökkentik felváltva, hetente…… végtelenségekig. Ennyi erővel beállíthatnának egy nyári meg egy téli árat ami fix és nem néznének minket hülyének.
Debrecen mellett lakom, de lassan már megéri Ukránba átmenni egy teli tankért meg 1 kannával.
Debrecen mellett lakom, de lassan már megéri Ukránba átmenni egy teli tankért meg 1 kannával.
Elég bonyolult makro-világgazdasági folyamatok és az áru illetve az érték tőzsde folyamatos ingadozása okozza a benzin és gázolaj árának hetenkénti változását. Ezenkívül meghatározó még a gazdaság mozgását illetően a természeti katasztrófák, a vásárlókedv, a fogyasztás, a kereslet és kínálat és még sok egyéb tényező, úgy hogy ez felettünk áll és sajnos nem lehet fixre beállítani.
Elég bonyolult makro-világgazdasági folyamatok és az áru illetve az érték tőzsde folyamatos ingadozása okozza a benzin és gázolaj árának hetenkénti változását. Ezenkívül meghatározó még a gazdaság mozgását illetően a természeti katasztrófák, a vásárlókedv, a fogyasztás, a kereslet és kínálat és még sok egyéb tényező, úgy hogy ez felettünk áll és sajnos nem lehet fixre beállítani.
Azt se felejtsük el hogy ha emelik a benzinárat, egy idő után a termékek árai is drágulnak. Viszont ha csökken a benzinár, attól az árak nem fognak lentebb menni, ergo a benzináremelés a legjobb ÁFA-bevétel növelő az államnak.
Igen, ez igaz, azonban a benzin árát legritkább esetben talán elhanyagolható mértékben emelik az ÁFA bevétel növelése érdekében.
Annyi baja volt, hogy ő is tisztességben meggörbült orrú ember, ezért szúrta a szemét egy kis magyarság.
Őt kellett volna örökre letakarni, a fekete ruhásoknak……
Igazából nem értem ezt a hajcihőt a Turullal. Ősmagyar nemzeti jelkép minek összemosni bármiféle izmussal, politikai kavarással. Ezt meg lehetne előzni ha hivatalosan is felvennék a nemzeti jelképek sorába a diszkriminált Árpádsávos zászlóval együtt amit egyébként a nemzeti ünnepeken felvonultatnak a történelmi zászlókkal együtt :siffle: . Leszögezném nem támogatni akarom a radikális alakulatokat mielőtt valaki megvádolna a politizálással, csak k..vára böki a csőrömet, hogy megint meg akarnak fosztani a történelmünktől. Ja mielőtt valaki belémáll meg lehet nézni a Nemzetbiztonsági Hivatal címerét elérhető a neten mit láttok rajta?
mostmár biztos a hír:triste1: a széntartó kerámiám nem birt el 3 babucsával:S azt hiszem maradok a fóliánál:(
Nem értem, a problémát!
4 bambuchaval is kiválóan muxik!
Nem értem, a problémát!
ööö…nekem ha pl 3 bamboochaval használom akkor olyan füstje van mint ha fóliával használnám.
Egyébként meg ha 2 kockát egyben hagysz, akkor jobb, mert könnyebben tudod forgatni rajta, és jobb a melegedése…minimálisan azonban a füst kevesebb.
Nem értem, a problémát!
ööö…nekem ha pl 3 bamboochaval használom akkor olyan füstje van mint ha fóliával használnám.
Egyébként meg ha 2 kockát egyben hagysz, akkor jobb, mert könnyebben tudod forgatni rajta, és jobb a melegedése…minimálisan azonban a füst kevesebb.
Ezt nem értem… 3 bamboocha, Serbetli, Tangiers phunnel és nem sok füst, kevés íz… 4 szénnel perfekt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.