..vagy hogy ha csak egy Airbus nagyságú fecske repült éppen arra? :hehe:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
..vagy hogy ha csak egy Airbus nagyságú fecske repült éppen arra? :hehe:
vagy csak légy volt a kamerán… 😀
Hookah, megvettem neked a tasakokat, 300 helyett már 500Ft, remélem nem gond. Hétfő-kedden beviszem Juliohoz és tőle majd átveheted. 🙂
Apropó, ki kért még a halál mix 3.0-ból és mennyit?
az új blogbejegyzést nem kellett vonla inkább időzítettre tenni? 🙂
Nem igazán, mivel nem lesz időm úgy se bejegyzést írni. 🙂 Addig meg többen olvassák, több ember mosolyog el és megmentem a világot a szomorúságtól. 😀
Amikor néger gyerekek potyognak az égből. 🙂 Ott nem adnak a minőségi termékekre, maximum dohányból.
ezt csak most látom elősször:
“Végre megérkezett!!!
Itt a várva-várt, és méltán híres vortex kerámia másolata, amit csak a sultancenterwebshopban, és a Sultan Center üzleteiben vásárolhatsz meg! Az ára tizede az eredetinek, míg a használhatósága, a füst íze és minősége akár az eredetié!”
:faché4:
megújult 1 német webshop, ha valaki akar nézelődni……. https://www.relaxshop-kk.de/
Pár dolog számomra “logikátlan” ezen a sultancenter webshopon. A 45 cm magas pipa 4500 Ft, míg az 55 cm magas 3500?! Mindkettő ugyanolyan minőség… nem vágom mivan…
nem ugyanolyan a pipa, nézd meg jobban.
Ma 12 körül kivel futhatok össze SZK-ban? 😉
Julioval tuti! 😀
Julioval tuti! 😀
Éreztem, hogy ezt valaki el fogja lőni… :gene:
Velem! 😀
Én csak holnap tudok menni, mert ma még sok a készülődés. Köszönöm, okés akkor ott hagyom nála a dellát. 🙂
Lehet belesek, még nem tuti.
úgy éreztem a galériának meg kell óvni a szinvonalát ezért itt mutatom…
**Moderálva**
Azért nem kéne ilyen színvonaltalan képet belinkelni.
Nem biztos, hogy a legjobb helyre írom ide a pucér jobbágy után, de azért kívánok nektek nagyon kellemes ünnepeket.
Ti füstöljetek ne a karácsonyfa. 😉
Noh, itt a ledpipa 🙂
Nagyon jól néz ki!
Szerintem élőben még sokkal jobb is lehet.
Majdnem lehagytam a napi kattintásomat,ti hogy álltok vele?? :cote:
Szerintem élőben még sokkal jobb is lehet.
szilveszterkor majd meglátom és elmesélem 😛
nos így kora reggel kibontottam az ajándékomat és így megkaptam a khalil mamoon trimetálom :)nemsokára teszt
Boldog, bő füstös karácsonyt hozzá! :ange:
köszi szépen :)már kipróbáltam és szépen muzsikál :Dbár nekem ez a mizo menta annyira nem jött be, majd késöbb is tömök egyet hátha jobb lesz akkor már csak nagyon fura még a vortex
Kellemes Karácsonyt mindenkinek és Bő füstöt Az új évre is!! 🙂 :ange:
köszi szépen :)már kipróbáltam és szépen muzsikál :Dbár nekem ez a mizo menta annyira nem jött be, majd késöbb is tömök egyet hátha jobb lesz akkor már csak nagyon fura még a vortex
szép ajándék sok szerencsét hozzá:)
Sok jó élményt kívánok az új pipáddal! Szép ajándék egy pipásnak :).
Nekünk csak este jön a jézuska 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.