Jaja sajnos. Még most tanultam meg az esztergát pontosabban + a marást + cnc-t. Tehát jó sűrű a programom.
Fél évem volt rá, hogy megtanuljam, utána most már 1 hét alatt meglesz egy full pipa. 🙂
(Heti 2 alkalom van csinálni)
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Jaja sajnos. Még most tanultam meg az esztergát pontosabban + a marást + cnc-t. Tehát jó sűrű a programom.
Fél évem volt rá, hogy megtanuljam, utána most már 1 hét alatt meglesz egy full pipa. 🙂
(Heti 2 alkalom van csinálni)
sok sikert…. :alcool1:…én is vettem kis használt esztergát, tekergetem is rendesen… sajnos anyagot (rúd alu kb 45mm vastag….) nem találok…..sárgaréz van de 1 kiló 3000ft……(és ha ránézel az nagyon kicsi,,,) egyenlőre Praktikerben vásárolt vízvezeték szerelvényeket alakitok át(sárga és vörösréz) pipa díszítésnek…….
én pedig a te találmányod mintájára probálok csinálni valamit ilyen okosságokat trükköket privátba leirhatnál ha nem titok :rouge: :frime: pl buborék terelő meg hasonlók mindenre kiváncsi vagyok szóval ami tervbe van az egy forgó pipa olyan 1méter körüli ( hogy hookah is le tudja hamuzni :mdr3:)bazi jó hűtéssel némi fény technikával amit gyertyákkal szeretnék mgegoldani illetve 2 beépitett füst oszlatóval ( nem heba csak hasonló)
Itt nem messze a Szabolcs utcában van egy ilyen bolt. Ha elmondod mi kell, akkor megveszem és lepostázom. Vagy valahogy lejuttatjuk. Ezen ne múljon 😀
Most a teszt testnek én is alut használok. (40es átmérőjűt. 10 es belsőfurattal)
Ma tudtam meg,hogy az egyik rokonomnak van egy ismerőse Miamiba.Kérdeztem is,hogy mikor jön haza,és kiderült,hogy február körül.Nem tudjátok véletlen van-e ott valami olcsóbb pipás holmi?(Razan,KM,Dohány,Kerámiák) ilyesmik 🙂
Posta költség olyan 10-20 dollár között mozog ha rendel valahonnan. Szóval így is jobban megéri. 🙂
3-4 db szívócsövet, magas hőtartó sapkát, Mya szén csipeszt, coconara vagy instant chorinc hookah szenet érdemes talán behozni. :]
Na, emeberek, kinél hány centi hó esett? 😀
a nazarhookah floridai bolt 😉 asszem west palm beach pontosan a város.
Itt rendesen szakad. 😀
ide is hófüggöny érkezett 🙂
Itt csak délelőtt szállingózott, szerdán-csütörtökön volt a nagy hó, kb. olyan 20-25 cm van most.
Itt is havadzik.
Amúgymeg: Február első szombatján paintballcsata tökölön!!
Aki szeretne jönni, vagy érdeklődni az dobjon rám egy PM-et
már itt is esik rendesen.
hehe… most ért ide a ho. már itt is szakad szépen. nembaj, lehet menn ia töltésre csuszkászlni :hehe: :alcool1:
nálam már tetőablakot befedte, nemlehet kilátni.
jah, meg a parkolóba 😀
Az SC webboltjába felkerült egy új pipa: fagyasztható zselés, 0 ft! 😀
A tartály tele van zselével, ebből hogy szívod ki a füstöt? oo/
Gondolom egy kis rész van a víznek és azt hűti a zselé 🙂
két tartály van “egyben”, az egyik kicsi, a kettő között van a zselé. elég kevés lehet a hely a füstnek, meg a kinézete is elég ronda szegénynek 🙂
Jaaaa hogy ja. Leesett. Köszönöm! :mdr2:
Lehet én vagyok az elvont, de nekem rohadtul bejön 😀
És csak 1200ft :O Lehet megyek hétfőn 😀
Nekem is bejön, szerintem faja. 😀 A szállítás 1200, a tartály 0 HUF. Jobb lenne, ha fizetnének is érte, hogy elvidd. 😀
Nyilván nem a tartály van tele zselével, hanem duplafalú műanyag és a két fal között, zselé van, és azt fagyaszthatod le. Plusz, hogy ne melegedjen fel túl hamar, lehet venni hozzá egy kis kabátot, amiben szintén fagyasztható zselé van. Ha igaz, a képről úgy látszik, hogy ez a Sheecool vízipipa, bár nem nagyon hiszem, hogy eredeti lenne, pláne ennyi pénzért.
Nekem is bejön, szerintem faja. 😀 A szállítás 1200, a tartály 0 HUF. Jobb lenne, ha fizetnének is érte, hogy elvidd. 😀
Jah ennyire nem mentem bele 😀 Azt hittem, hogy az oldalt nem írták át és a számláló mutatja 🙂
Nagyon nagy hóóóóó van,ma ki is mentünk ma pipázni.Hamarosan építjük a Hópipát :cote:
Mai nap se múlt el fölöslegesen. 3 videót összevágtam, kikonvertáltam, feltettem YouTube-ra. Közbe a blogba vagy 3-4 oldalhoz megírtam a hiányzó tartalmat.
Most este végre kis pihenőőő. :]
Apropó, még 8 Euro és következő hónapban utal a Google. 🙂 Kérlek titeket mindenki naponta 2-3x kattintson a reklámokra. Nem kell többször, ez nektek 20 másodperc, nekem pedig fontos lenne az összeg pár újításhoz, ami szintén a ti érdeketeket fogja szolgálni és növelni a kényelmet. 🙂
Ment az építő katt. :super:
Csináltam világító tartályt! xD Rohadt jól néz ki! o.O
Az milyen? Fotót.. 🙂
Az előbb nézegettem a Gugli reklámosdi részét. Sajnos észrevettem egy kis hibát, amit eddig nem. Az érvénytelen kattintásokért levontak tőlem pénz. :triste1: Kicsit megnéztem és a következőre jutottam:
[*:3txc3bhy]24 óra alatt egy ip-ről, maximum 2 reklámra kattintson. (2-t otthonról, 2-t munkahelyről, suliból például.)
[*:3txc3bhy]Nem elég rákattintani a reklámra, a bejövő oldalon is kell 3-4 menjüpontra kattintani és olyan 20-30 másodpercet ott nézelődni, esetleg ha webshop akkor kosárba pakolgatni majd üríteni, stb.
[*:3txc3bhy]Lehetőleg ne ugyan arra kattintsatok sokszor, hanem össze vissza.
Így most féltávnál áll a számláló. 30 dolcsit ugyan is levontak kb.. 🙁
Kérek mindenki akkor naponta 2x 30 másodpercet és 5-6 kattintást összesen áldozzanak a napjukból, a fórum érdekében. Köszönöm! 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.