unatkoztam:
fan.hu nemfért már ki 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
unatkoztam:
fan.hu nemfért már ki 😀
Én megszállottságból ahogy feljövök egyből arra kattintok volt,hogy naponta többször is mert nem emlékeztem rá,hogy kattintottam-e már.
Csak, hogy ne kerülje el a figyelmeteket, nézzétek meg feltétlenül, nagyon várom az ötleteket, véleményeket…
Hú ez a serbetli mangó + mizo guava még mindig nagyon befutó íz!
Csináltam egy Phunnel töméses, és pipázós videót, most szeretném feltenni yútube-ra, de sehogy sem akarja feltenni. ERROR-ERROR-ERROR….Kicsit több mint 3,5 perc, és összesen 30-35MB (fórumátumtól függően) Talán nem megfelelő formátumba töltöm fel? Próbáltam wmp.-be és mpeg.-be is, de sehogy sem jó. Valaki, aki mostanság töltött fel, az legyen oly kedves és segítsen. 😀 Köszönöm.
Ohh máj gááááád :winner1: :pompom: :frime1:
gas: aviban dúrd fel, azt biztos hogy viszi
Küld el nekem email-be.
syska(kukacoska)vizipipafan(pontyocska)hu és átkonvertálom neked.
Köszönöm, Isten tartsa meg jó szokásod! 😀
fan.hu nemfért már ki 😀
Itt a tél, a hó. Most már lehet. Főleg ha lesz elég hó, akkor a pipát körbeépíteni hóval, na az milyen jó hűtés. 🙂
Nem a konvertálással volt a gond. Újraindítottam a gépet, újrakapcsolódtam a nethez, és most már jó. MPEG-be teszem fel, minőség talán nem a legjobb, de elfogadható. Max 30 perc és remélem, hogy fent lesz. 🙂
Itt a tél, a hó. Most már lehet. Főleg ha lesz elég hó, akkor a pipát körbeépíteni hóval, na az milyen jó hűtés. 🙂
mint gerago , youtube-on láttam a videoját :gene:
énis gondoltam rá pont ma, van elég hó már ahhoz.
már várjuk 🙂 sikerült?
1,5 MB hiányzott még, erre megszakadt a net, és kezdhettem újra a feltöltést. Sajnos még csak most kezdtem, mivel el kellett mennem itthonról fél órára, de remélem hogy még ma este felkerül.
Szombatra terveztünk mi is egy ,,havas pipázást”” remélem esik még egy kicsi,és nem lesz latyak.Általában amikor otthon pipázunk úgy szokott menni,hogy egy nagy vödörbe rakunk sok havat,és oda bele a pipa.Amikor kezd olvadni mindig lemegy valaki,és feltölti a vödröt hóval. :cote:Sokszor néztek már emiatt hülyének minket,hogy egy vödörbe havat gyűjtünk 20percenként.
Ilyet én is toltam tavaly. 😀 Kimentem a teraszra, összegyűjtöttem egy kis havat, bele a pipa üvegét, kihoztam a széket és gyerünk, neki! Emlékszem még jó kis Nakhla Epret szívtam, öngyulladós szénnel, és egy kicsike szír pipával. Jó nagy füstje volt, mivel mínusz fokok voltak, és még a lehelet is “hozzáadódott”. :hehe: …Most már nem hiszem, hogy kivinném a KM-t. :cote:
Ma 37 kattintás volt és 3,4 euro bevételt hozott. Minden nap kell nektek szólnom és akkor január végére megjön az összeg. 🙂
akkor most klikk :hehe: 😉
Mekkora és milyen összeg?
Régebben $100 dollár után utalták át. Egyszer már sikerült, az az összeg augusztus elején jött meg és rá is ment az új fórumra és a dolgaira. 🙁
Most változtattak és 70 euro után küldik ki, az felel meg a $100-nak. Most valami 55eurónál tarthatok, kb. 🙂 Szóval napi 1 klikk és a vigyorom 1 fokkal szélesebb! 😀
Syska! A fizetett hírdetésnél, a most megjelenő reklámszövegnél a második sorban, bevétele helyett bevétela van írva! 🙂
Vaterán: 1Ft-ról induló számítógéphirdetés kérdései között láttam egy ilyet:
“Ajánlanék a gépért 15 kg őrölt csípős fűszerpaprikát 1 kg-os kiszerelésben”
Válasz: “Köszönöm, de nem élnék ezzel a lehetőséggel” 😀
Meg van a ma este poénja.
Én meg egy Khalil Mamoon pipára cserélnék üres dohányos dobozokat… 🙂
Na én is kattintottam :). Egyébként általában eszembe jut, ha olvasom a kiírást, hogy katt a reklámra, de mostmár oda fogok figyelni, hogy ha lehet, minden nap kattintsak ;).
Syska! Nagyon komfortos lesz lassanként az oldal. Annyira, hogy magam részéről kezdek függő lenni.
A hajnali kelés után benézek, és az esti lefekvés előtt isbenézek. Napközben is sokszor látogatom a lapot.
Nejem kezdd féltékeny lenni! :hehe:
az ftp kifejezetten hasznos dolog. / Jó lenne a chatet is visszaállítani, ha lehet!
A hajnali kelés után benézek, és az esti lefekvés előtt isbenézek. Napközben is sokszor látogatom a lapot.
Nejem kezdd féltékeny lenni! :hehe:
az ftp kifejezetten hasznos dolog. / Jó lenne a chatet is visszaállítani, ha lehet!
Akkor jó, nem véletlenül mondta krampi a találkozón: “Ez a második otthonunk is”. :cote:
Köszönöm, tudok róla. Csak valahogy nem hoz annyira lázba, hogy javítsam. 😀 Mindig eltüntetem a psd-ket valahova… :rouge:
na megvolt idén az első hóban való pipázás.
kép:
az a ronda alufólia azért van ott mert a tömítés megadta magát, és nemvolt más kéznél.
rendesen hideg volt a füst.:]
kép:
az a ronda alufólia azért van ott mert a tömítés megadta magát, és nemvolt más kéznél.
55cm-es pipa ha jól látom nem?Amúgy ha lesz elég hó haverokkal tervezzük a ,,,HÓVizipipát” . :ange:
kép:
55cm-es pipa ha jól látom nem?Amúgy ha lesz elég hó haverokkal tervezzük a ,,,HÓVizipipát” . :ange:
igen 55ös. baromi hideg volt a füst, főleg hogy aw mentát szívtunk.:)
Ha nem panelban laknánk, akkor kipróbálnám, így viszont hülyének néznének a lakók. Luki, majd kipróbáljuk nálatok? 😀
erkély? :hehe: örülnének mikor elkezd olvadni :hehe:
Gábor: műanyag vödör? :cote:
Erre is gondoltam, legközelebb kipróbálom. 😀 Bár kicsi az erkély, de elférek a kis pipával. 😀
Most nézem ezt a Szovjet Sztorit. Undorító amit csináltak, és utána ők lettek Európa nagy felszabadítói, miközben az elején Európa nagy leigázójának támogatói voltak.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.