Szakdogánál például, meg egyetlen beadandónál sem szabad lehivatkozni a wikipedia-n talált dolgokat, mert olyan szerkesztések vannak benne, hogy hihetetlen… :faché4:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Szakdogánál például, meg egyetlen beadandónál sem szabad lehivatkozni a wikipedia-n talált dolgokat, mert olyan szerkesztések vannak benne, hogy hihetetlen… :faché4:
Vissza tettem egy régi állapotról, de megint várni kell amíg elfogadják….
Hát ezen rohadtul röhögtem, mi az hogy szeretkezel a dohánnyal!?!?! :hehe:
Hörgőkön keresztül teszem magamévá. 😀
Aki nem ért hozzá az miért szerkeszti? Most komolyan…. Google-ba keres és átírja amit először talál vagy mi?
Kezd bomlani a bizalmam a wikipédia felé… :triste1:
IP címét elvileg meg kell jelenítenie ott, az alap dolog, ha valaki szerkeszti.
Valahova kell fordulni, és mondani, hogy erről az IP-ről szerkesztették, mutatni az előző példányt, aztán amit ő írt, és ellenőrizni kéne hogy melyik az igazabb.
Simán megbasznám az ilyet. :rougefaché:
Na de moderátor néni őő bácsi.. 😀 Ne tessék idegeskedni! Amúgy én is fenékbeszexuálnám.
Na de moderátor néni őő bácsi.. 😀 Ne tessék idegeskedni! Amúgy én is fenékbeszexuálnám.
Nem idegeskedésből írtam, csak bánt, hogy vannak ilyen tudatlan pöcsök, akik átírják úgy, hogy lejárassák az egészet. IP cím alapján simán megkeresném és elbeszélnék vele. 😀
izomszag van 😀
Halálmix dohány teljesített. Szír pipa, kínai Phunnel, 4 CocoCoal. Check out the pictures! 😉
irigyellek 😀
tök jó lehet faterral pipázni… sajnos faterom cigizik és ki nem állhatja még a füst illatát sem, nemhogy leüljön velem pipázni
irigyellek 😀
tök jó lehet faterral pipázni… sajnos faterom cigizik és ki nem állhatja még a füst illatát sem, nemhogy leüljön velem pipázni
Fater is cigizik, de rohadtul szereti a pipát. Amúgy tényleg jó, de egyedül is fasza. Most a tesóm is itt ül mellettem.
höhö :happy1:
Szüleim ki nem állhatják a pipát és nem is cigiznek… Szal csak késő este tudok vagy a barátoknál pipázni… :siffle:
.eu-s komment idézet:
“8 | buksikka
2009 – 12 – 06 – 20:40
én uggy ttolttam hogy akét nagy bipát elö vetteem
eggyikbe csokisat másikba mangosat és eegyszerre szijutuk a kettőtt aaztán jöt aaz ötlett minek van 3 pippán ha kettőtt használunk igy hát elő vettük a harmadik aaz mondjuk kicsssi de annaak uttán ozhattatlan a füstje van bár milyen szén van rajta és bár milyen dohháyyn sszolval a kicsibe keverttük a 2 almát, cseresznyét és az eprestt udd dee jó vvolt gyerreekeek de naagyyon
am szerintem aaz epres a nyerrő ^^ annál jobb dohhány nincsen ttök mindeggy a márka”
azt a qqqqq… ez meg mi a szösz? elég fonetikusan mutatta be, hogy dadog 😀
“8 | buksikka
eggyikbe csokisat másikba mangosat és eegyszerre szijutuk a kettőtt aaztán jöt aaz ötlett minek van 3 pippán ha kettőtt használunk igy hát elő vettük a harmadik aaz mondjuk kicsssi de annaak uttán ozhattatlan a füstje van bár milyen szén van rajta és bár milyen dohháyyn sszolval a kicsibe keverttük a 2 almát, cseresznyét és az eprestt udd dee jó vvolt gyerreekeek de naagyyon
am szerintem aaz epres a nyerrő ^^ annál jobb dohhány nincsen ttök mindeggy a márka”
itt nem csak dadogás van… ez kihagyta az alap nyelvtan órákat oo/
“8 | buksikka
itt nem csak dadogás van… ez kihagyta az alap nyelvtan órákat oo/
Nemcsak a helyesírása hanem a pipához való szakértelme is felülmúlja az általunk elképzelhetetlennek hitt mértéket!
Alúlmúlja!
Ugye ezt akaratd írni? 🙂
Szerintem biztos ezt akarta.
Amúgy még azokat az okosokat “szeretem” akik megmondják, hogy hogyan tömjem a kerámiát…:hurt1:
Ára még nincs.
Az .eu-n alig ismerik a cocobrico-t. Miért van ez? Akármikor voltam azon a honlapon, mindig az öngyulladós volt a téma. :0
igények, tapasztalat hiánya stb 🙂
Öngyulladó szenek – 126 hozzászólás
Ömlesztett szenek – 228 hozzászólás
Olvasgattam az ottani fórumot, a tapasztaltabbak azért ott is csak cocot használnak.
Ömlesztett szenek – 228 hozzászólás
Olvasgattam az ottani fórumot, a tapasztaltabbak azért ott is csak cocot használnak.
Ezek a számadatok csalnak, mert ők az öngyulladósat is ömlesztve tárolják. :hehe:
(nem hagyhattam ki, bocs)
Ha lukfej öngyulladósat használ akkor a sok kis öntudatlan mitugrász is azt használja, mert akkor ‘nagynak’ érzik magukat. Továbbá nincs igényük és tapasztalatuk a természetes szenek használatához. :]
Igazat adok! + én utálom a 3kingset :berk1:
Sziasztok én is a cbre teszem le a vokszomat. Öngyulladósat is csak akkor használok ha lusta illl nincs aparátus a büzemelésére. mellesleg szerintem a cb nek van egy kellemes lágyabb íze.
Sziasztok én is a cbre teszem le a vokszomat. Öngyulladósat is csak akkor használok ha lusta illl nincs aparátus a büzemelésére. mellesleg szerintem a cb nek van egy kellemes lágyabb íze.
A cb-nak és semmi mellékízét nem érzek. Én is öngyulladóssal kezdtem, de cocobrico függő-ként az öngyulladós szagára mindig a csillagszóró jut eszembe, plusz az ízét érzem végig. Másféle szén, az tuti.
A koleszban nincs lehetőség csak öngyulladósra, bár most dolgozunk egy épületen belüli megoldáson, akkor már csak cb lesz. Ahogy megérzem az öngyulladó réteg füstjét, már fáj a fejem, olyan büdös :berk1:
A legegyszerűbb, ha bevisztek egy gázforrasztót. Ha van füstérzékelő(bár füst amúgy se jellemző cb-nél), akkor megcsináljátok a konyhában, klotyóban stb. :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.