Írni akartam, hogy változtasson nicket, vagy valami, de aztán mégse. Teljesen igazad van. 😀 Syska, tegyél valamit ez ellen ..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Írni akartam, hogy változtasson nicket, vagy valami, de aztán mégse. Teljesen igazad van. 😀 Syska, tegyél valamit ez ellen ..
Ennyiért nem hiszem, hogy kapsz… :siffle:
ha mázlija van kap.. asszem 2500ft az új vortex a szultankicseiben, egy használtat kaphat 2000-ért.
Van ilyen nick nevű tagunk?
Vagy kinek szólt ez?
Van ilyen nick nevű tagunk?
Vagy kinek szólt ez?
ö kérdezte a “legyél tesztelö, ingyenesen” topicban, hogy miikor lesz eredmény
Vennék Audi A8-ast 20.000Ft-ért, vadonat újat! Kérlek dobj pü-t!
Kapsz hozzá egy külön KRESZ szabály könyvet is ami csak arra az autóra érvényes! 😛 😀
XD
Amúgy használtra gondoltam..
Amúgy használtra gondoltam..
Msnre felvettek ezügyben, részleteket megbeszéljük ott.
A8 nagy hülyeség…rá megy mindened az üzemanyagra, biztosítás, karbantartás, javításra….több ismerősömnek volt…örült hogy megszabadult tölle….
Attól függ milyen A8. Ha új akkor nem kell sokat költeni az első 2-3 évben javításra, meg nagyobb karbantartásokra. Benzint(/dízelt) viszont zabálja elég rendesen. Én azon az állásponton vagyok, hogy az vegyen drága autót, aki tudja is fedezni a vele járó költségeket. A hitelt meg a legnagyobb baromságnak tartom. (Bocs, ha megsértek vele valakit…)
Egyik ismerosomnek egy haverja vett egy Ferrarit, de a garazsbol alig hozza ki, mert nem birja finanszirozni, amennyit zabal 😀
nemkell ide ferrari meg audi. jó öreg 1200es lada. legjobb 😀
jo dolog, hogy minden nap valami más téma van a dumaládában. tegnap a magyar nyelv szépsége és ocsmánya, ma pedig a fogyasztás és az autok 😀
Ismerős szitu. Van egy igen jómódú haverom, nekik Hummer H2 volt, el is adták pár hónap után, szintén az írtózatos fogyasztása miatt.
nekem január fele meglesz a jogsim ha minden jol megy és akarunk venni majd valami olcsó kocsit amihez nem kellenek azért vagyonok a fenntartásához na meg azért ne is essen szét az első úton :hehe:
De erted … Valaki kicsenget irtozatos milliokat egy autoert, mert hogy azzal lehet gizdazni, de amikor haverom mondta neki, hogy ugorjanak le a Balcsira, akkor csak vonogatta a vallat, hogy hat neeem, mert hogy draga a benzin 😀
benzinre nem lehet hitelt felvenni? 😮 :hehe:
Kevesebb dohány kell bele, mint Vortex-be. Minek akarod kitömni ? Ennyire ne spórolj már 😀
Amúgy biztos lehet valameddig ..
nem a spórolás, de spec én egyedül nem szeretek 1 óránál többet pipázni..
Látod látod, KM-re nem spóroljuk a pénzt, de amikor az Al Fakher hazai áráról van szó… ” :triste1:” <- Ilyen arcot vágunk. :hehe:
Beszámolót kérünk :).
Rendben-rendben, majd lesz 🙂 Amugy isteni.
Nézzétek meg a második részét is. :gene:
Ehun e.
Na erről beszéltem. A röhögés mellett élvezet hallani ezt a tajszólast 😀 koncsentráljá 😀
narancsot eszegettem mikor eszembe jutott hogy valami finomat kéne tömni és a kezem ügyébe került a waha cola
kiszedtem amennyi kell a kerámiába(az egészet) de akkor arra gondoltam hogy a narancshéjába belerakom a dohányt hátha valami jo sül ki belöle.
ahogy probálgattam végülis a pipa tetejére “rá esett” a narancs “kerámia” így lett egy rögtönzött phunnel.
végülis kevertem egy kis szederrel a kolát mert kevés volt igy végülis a füst rendbe volt ami az izeket illeti hát nagyon erösen érzözött a narancs ami kissé elnyomta a mixem izét de nem bántam anyira mert igy is nagyon finom. kicsit kolás kicsit szedres kicsit narancsos izü a füst ami kellemes sztem .
Visszamenőleg néhány hszre reagálnék :).
Krampi, írtad, hogy a pestiek használják a személynevek előtt a névelőt. Nemrég olvastam Grétsy László elismert nyelvész cikkét, ahol erre a kérdésre is kitért.
Állítása szerint vannak olyan nyelvtani hibák, amik csak a köztudatban számítanak hibának, hivatalosan pedig már régóta nem. A személynevek elé nem rakunk névelőt is egy ilyen szabály, ami korábban valóban szabály volt, mára azonban nincs ilyen szabály, főleg azért is, mert a köznyelvben elterjedt a használata. Például ez a mondat nem számít nyelvtanilag helytelennek: Szóltam a Tamásnak, hogy vegyen tejet. Egyébként a “Szóltam Tamásnak, hogy vegyen tejet.” ugyancsak jó nyelvtanilag. A köznyelvben sem teszünk azonban minden személynév elé névelőt, mégpedig a történelmi személyek neve elég nem. Pl ilyet nem mondunk: A Magyar Tudományos Akadémiát a Széchenyi finanszírozta. Itt semmiképpen sem szabad névelőt tenni a személynév elé. A nyelvész szerint azonban az ország nagy részében elterjedt ez a szokás, hogy személynév elé is teszünk névelőt, szóval nem pesti sajátosságról van szó, az pedig, hogy honnan indult ki, nem tudom.
Most így fejből nem vágom, hogy ki honnan valósi, de Nyugat-Magyarországon elég sokat jártam már és a pestihez hasonló szlenggel találkoztam majdnem mindenhol.
Kelet-Magyarországon már ritkábban járok, de az elmúlt két évben kétszer voltam a Hortobágy környékén. Itt meg nem nagyon találkoztam emberrel :D. De komolyan. Aggteleknél voltam nyáron és Ináncs felől mentünk családdal. Olyan kihalt utakat és falukat sehol nem láttam még. Ráadásul még a múzeum sem nyitott ki, mert elment enni a portás XD. Itt sajnos elég kevés emberrel tudtam beszélni, kivéve két részeget, akik a zárt múzeum előtt “eligazítottak” minket. Sátoraljaújhelyen és Vizsolyban találkoztam emberekkel, de különös tájszólást nem fedeztem fel. Mondjuk Sátoraljaújhelyen főleg turistákba botlottam.
A másik reflekcióm gas-nak szól :). Azt mondtad, hogy egy jó Audi A8-as karbantartása nem kerül sokba az első néhány évben. Hát el kell szomorítsalak :). A karbantartásba beletartozik a kötelező szervíz is. Az első két évben a garancia megtartásához általában (bár audiéknál nem tudom, hogy megy) kötelező nagyszervízre vinni az autót, aki pedig audit vesz, főleg újat, kétlem, hogy ezeket a szervízeléseket kihagyná. Egy ilyen nagyszervíz ára A8 esetében többszázezer Ft is lehet. Nekünk régen volt egy Citroen Berlingonk (sajna ellopták :() és annak a nagyszervize 75ezer Ft volt. Ebben az olajcsere volt benne meg a kocsi átvizsgálása. Szóval A8-nál feltételezem, hogy drágábban dolgoznak :).
Ilyen későn ilyen hosszú hozzászólást írni… áhhh… 😀
Egyem a szívét István nevű Wikipédia szerkesztőnek. Kitörölte majd egy egész oldalnyi írásom és hülye, rémisztgető marhaságokkal írta tele..
Aki nem ért hozzá az miért szerkeszti? Most komolyan…. Google-ba keres és átírja amit először talál vagy mi?
Kezd bomlani a bizalmam a wikipédia felé… :triste1:
biztos a pécsi dohánygyár PR-osa 🙂
Aki nem ért hozzá az miért szerkeszti? Most komolyan…. Google-ba keres és átírja amit először talál vagy mi?
Bárki bármikor kitörölhet egy wikis hozzászólást vagy beleszerkeszthet? Hogy van ez? Röhejes..
Bárki bármikor kitörölhet egy wikis hozzászólást vagy beleszerkeszthet? Hogy van ez? Röhejes..
igen, ez a legnagyobb előnye a wikipedia-nak, sajnos a legnagyobb hátulütője is.
Természetesen aki kitörölte az írásaim az kitörölte a forrást is… vizipipafan.hu linknek meg nyoma sincs. :rougefaché:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.