En hulye meg az egyetem padjait koptatom 😀 Asszem holnap bemegyek, felrugok 1-2 tanart, aztan irany ez az allas 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
En hulye meg az egyetem padjait koptatom 😀 Asszem holnap bemegyek, felrugok 1-2 tanart, aztan irany ez az allas 😀
Én elmennék de a pipáim féltékenyek lennének ezért inkább kihagyom… :malin2:
Én elmennék de a pipáim féltékenyek lennének ezért inkább kihagyom… :malin2:
Addig jó amíg csak a pipák féltékenyek :happy1:
Paranormal Activity … aki akarja, töltse le és nézze meg. Meghökkentő, de teljesen igaz. (több infó :google:)
:0 😮 R.I.P
Aki elég bolond ahhoz, hogy elkapja előlem a SB málnát, az megérdemli a bolond címet. 😛
Én kiszedtem! 😀
Na gyerekek ha pipás aranyköpéseket kerestek akkor itt csemegézzetek:https://href.hu/x/arga
Nekem meg van a gépemen, de még nem szántam rá magam. Beletekertem a közepébe és be is sz*rtam. :hehe: Majd megnézem valamelyik nap. 🙂
Somika, ez nagyon durva! Elég barbár…
Nem is igaz történet alapján készült!
De zseni a csávó 3-4 millió forintból hozta össze a filmet s most millárdos bevételt csinált 🙂
Le a kalappal
De zseni a csávó 3-4 millió forintból hozta össze a filmet s most millárdos bevételt csinált 🙂
Le a kalappal
Láttad már ? 🙂 Esetleg valami írásos bizonyíték rá ? Hogy nem igaz .. ?
Láttam s kicsit lassan indult be meg zavart a kézi kamera de a végére beindult
Hogy megtörtént volna az marketing fogás 🙂
Oké, te így látod, én nem.
(idézni tudni kell)
(idézni tudni kell)
Azért elsőre neked sem sikerült az a bizonyos idézés…. :hehe:
(idézni tudni kell)
Azért elsőre neked sem sikerült az a bizonyos idézés…. :hehe:
Rég kellett javítanom, = jelre emlékeztem, többire nem. Örülök hogy észrevetted 🙂 ügyi
Persze mindenki maga dönti el mit hisz el :)!
Amcsiba a filmet úgy kezdték el bemutatni hogy először csak pár embernek vetítették majd kis szünet.
S újra csak párnak mutatták be. S anniyra beparáztak az emberek………
S persze ment a száj-hagyomány , s mivel nem lehet megnézni mert a készítők késleltették a filmet…(mekkora ötlet)
amikor országosan moziba adták már mindenki nagyon várta , mert ment a pletyka a neten hogy ez nagyon jó film ezért robbant ekkorát 🙂
Amcsiba a filmet úgy kezdték el bemutatni hogy először csak pár embernek vetítették majd kis szünet.
S újra csak párnak mutatták be. S anniyra beparáztak az emberek………
S persze ment a száj-hagyomány , s mivel nem lehet megnézni mert a készítők késleltették a filmet…(mekkora ötlet)
amikor országosan moziba adták már mindenki nagyon várta , mert ment a pletyka a neten hogy ez nagyon jó film ezért robbant ekkorát 🙂
Kíváncsi lettem el is kezdem tölteni gyorsan…
Nekem már lejött félig megnéztem.Van benne pár érdekesség az biztos
valahol nincs fent 720p-ben? :triste1: ncore-on csak xvid-es van X(
fennvan dvdscrben is dankóron, ennél jobb nincs máshol sem.
Még nem láttam a filmet, de az alapján amit írtatok róla….nagyon úgy tűnik nekem, hogy több PR munkát fektettek bele a film sikere érdekében, mint valós valós elemet….
Kb mint a Cannibal Holocaust és Blair Witch Project….az utóbbinál a film sikere érdekében még a netre kamu adatok tömkelegét is felrakták, csak hogy ha vki utána néz elsőre be is dőljön….
Ettől függetlenül érdekel, lehet én is letöltöm.
Ha már film, akkor a Zetigeist-ot érdemes megnézni. :super:
Tobb resze is van a Zeitgeistnak es eleg sok baromsagot tartalmaz osszessegeben. A vallasokrol szolo resz ugy ahogy van egy f*szsag pl. A szeptember 11-rol szolo reszt pedig majdnem egy az egyben a Looschange 911-bol olloztak ossze es igy az is eleg kesze-kuszara sikerult es eleg hulyeseg. Erdemes inkabb az utobbit letolteni, van hozza magyar felirat is.
Tudom, hogy van több része is. Én mindet láttam.
Valahogy engem megfogott és nem tartottam baromságak.
Még nem láttam a filmet, de az alapján amit írtatok róla….nagyon úgy tűnik nekem, hogy több PR munkát fektettek bele a film sikere érdekében, mint valós valós elemet….
Kb mint a Cannibal Holocaust és Blair Witch Project….az utóbbinál a film sikere érdekében még a netre kamu adatok tömkelegét is felrakták, csak hogy ha vki utána néz elsőre be is dőljön….
Ettől függetlenül érdekel, lehet én is letöltöm.[/quote]
Szerintem ez a film jobb 🙂
Ajanlom, hogy nezd meg akkor a “Loose Change 911” cimu filmet. Az kevesbe hatasvadasz, sokkal jobban ki van dolgozva, sokkal tobb az utanajaras. Rengeteg elismert szakerto embert megszolaltatnak es az ervek eleg jol ala vannak tamasztva.
Érdekel a téma és amint említetted egyből utána néztem. Már felvésve a “kívánságlistára”. 😀
Homo Pipulens:…- A slaggból ömlött a rozsda….
Nem is tudtam, hogy kertész vagy!? 🙂
Én szívócsövet használok.
Nem is tudtam, hogy kertész vagy!? 🙂
Én szívócsövet használok.
Hát hivatalosan Deák, de jól jön a mellékes :hehe:
Hát ez rohadtul sokkolt!//SPOILER: a legdúrvább az ahol az ördögűzésnél(amit a férje mutat a gépen) a csaj lerágja a saját lekötözött kezét, meg amikor a végén a feleség kinyírja a férjét és egy napon át csak ül és előre hátra hintázik…SPOILER VÉGE// Ez frankón igaz sztori????Mármint a rendőrség megtalálta a felvételt meg minden?????:o:o
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.