A pentek 2 ora jol hangzik. Kb akkorra tudok menni en is 😛 Viszek majd dohanyt.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A pentek 2 ora jol hangzik. Kb akkorra tudok menni en is 😛 Viszek majd dohanyt.
Eleg regen volt mar ra pelda, hogy igen szeles mosoly jelenjen meg az arcomon. Most az van: KM Americana, Tangiers Phunnel keramia, Nammor cso, Mizo Oszibarack dohany, kokusz szen 🙂
Krampi, tudsz élni! 😀 Örömmel tölt el látni ezt a felsorolást… Ennél már csak szívni lehet jobb. 🙂
Tegnap nálam is ilyesmi volt : KM Exotica, Tangiers Phunnel kerámia, Razan Sultan szívócső, Serbetli Kétalma, és szintén kókusz szén. 😛
Más: KM Americana az milyen? Az az, amit régebben a Khalil Mamoon témában beszúrtál? :=
Igen, az 🙂 Ami talalkozon is ott volt velem.
Okés rendben, szerintem én is hozok. 🙂
Nem irigykedünk nagyon, mert utálunk ilyen dolgokat. :langue: 😀
háromnál több embert nem engedünk mar, úgy hogy Gergő nem tudja jönni:)))
engem se? én fele akkora vagyok :happy1:
Szegény Julio.. :gene:
14 körül megyek azt hiszem. 🙂
Jól van. 🙂
Oksa. Én benézek holnap kora du-du felé is, ha már a nyugatiba ér a vonat… 😉
:pompom: :frime1: :pompom:
Sok boldog nevnapot 🙂
Sok boldog névnapot!!!
Respekt a mai ünnepelteknek!!!! :amen: :anniv: :amen: :anniv: :amen:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. 🙂
Szintén, sok jókívánságot! 🙂
Nagyon Szépen Köszönöm Mindenkinek a Köszöntést! 🙂 :alcool1: :gene3:
Maga Maga bolond bolond, hogy hogy mindent mindent kétszer kétszer mond mond? :hehe: 😛
Boldog Névnapot Hookah 🙂 😉
Nem csak megvadult a net. 🙂 Bitzost törlik mindjárt az egyiket!
Azert nem toroltem, mert lattam utana Akoska hozzaszolasat. Hogyha pedig kitorlom, akkor annak nincs ertelme es mindenki ot nezi bolondnak :happy1:
Köszi krampi! :amen:
Tudja valaki, hogy hány év egy pipa átlagos időtartama?
Így maradtam én… :hehe:
Nincs ilyen, hogy átlagos időtartam, maximum várható élettartam. 🙂 Ez sok mindentől függ, attól is hogy mennyiszer használod, mennyire vigyázol rá. Leginkább viszont attól függ, hogy mennyire minőségi anyagokból gyártották. 🙂
Gondoltam, hogy elég sok összetevőtől függ. 🙂 Csak kíváncsi voltam, hogy ha a jelenlegi pipám tönkremenne megérné e egy jobb minőségű, esetlegesen egy KM beszerzése Meg persze az is érdekelne, hogy milyen tapasztalatok vannak ezen a téren, hogy mennyire időt állóak a pipák.
boldog neved napját kedves Ferenc :alcool1:
Csak jelezném hogy itt a fórumba 1 órával el van csúszva minden hozzászólás mellett található idő.
beállításoknál mindent megtalálsz.:)
ha vigyázol rá,akkor 1 emberöltőnyi 🙂 de 1 sima szívócső nemsokáig bírja :triste1: razanra kíváncsi vagyok..kinek hány éves razanja van? és milyen még az állapota?kábé meddig bírja? :-/
A nem sokáig az egész pontosan mit jelent? Remélem nyárig kibírják, mert addigra terveztem pár “komolyabb” csövet szerezni. 😉
Álom szuper munka sok pénzért, nekem van tapasztalatom 😀 csak az angolom gyenge, Krampi , neked az megy…mit szólsz???? https://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25698
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.