létezik jóféle itt mo-n?
al-wahat láttam leilenába aszem
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
létezik jóféle itt mo-n?
al-wahat láttam leilenába aszem
létezik jóféle itt mo-n?
nakhla zaglahul meg plusz egy erös es egy light dohany izü dohanyt arulok. csak 50gr-ban vannak. en ugy tudom csak nakhlanak van ilyen.
… 03674.html
nem tudom kit érdekel de úgy olvastam több ember kedvence
nem tudom kit érdekel de úgy olvastam több ember kedvence
Árban még olcsóbb is, mint az Al fakher(szállítás nélkül persze). Mindenesetre én még nem próbáltam, Serbetli is volt fent neki, már régóta izgatja a fantáziámat ez a márka. Elvileg jövő hét elején meg is lesz.
világoltás :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
https://www.lfc-endofseasonparty.com/
ilyenek ezek az optimista pool-drukkerek :=
létezik jóféle itt mo-n?
Nakhla- Zaghoul
létezik jóféle itt mo-n?
Nakhlából ezek a natur dohányok vannak:
[table][tr][td] Zaghloul [/td] [/tr][tr] [td] Zaghloul Light [/td] [/tr][tr] [td] Kass Super [/td] [/tr][tr] [td] Khan El Khalili [/td] [/tr][tr] [td] Bata[/td][/tr][/table]
Gerago: Ezekből csak a sima Zaghoul kapható hazánkba. 😉
Nem igaz én mindegyiket láttam már itthon. :hehe:
köszi a válaszokat, ismerem ezt a nakhla zaglahult, igaz még nem próbáltam ki, de valaki olyasmit írt rá hogy füstölt kolbász szaga van 😀
Nem igaz én mindegyiket láttam már itthon. :hehe:
Mindegy, én spec még nem. 🙂
Julionál is lehet kapni a
Kass Supert és azt mondta, hogy ezen van melasz én ezt ajánlom, csak 50gos van.
khan el halili-n kivül mindegyik van nalunk. kass super köztük a legerösebb.
Na, ma is okosabb lettem kicsit. :]
DailyShit (Napiszar) is over… 😀 Várható volt végül is, sok nyomorékságot csináltak…
Ne izgulj, nem lesz vége. Több okból sem. 1. népszerű, 2. legalább 60-70.000Ft a reklámbevételük, de ahogy nézem van az 100.000Ft is… Aztán, ott a bejegyzés végén, hogy küldjenek még az oldalra való képeket, stb., tehát frissülni fog ez még. :perv:
pedig igazán vége lehetne, ocsmány undorito egy oldal.
mindenkinek fáj ha tükröt tartanak elé 🙂
látszik ez az érkezett levelekből is. szerintem zseniális, amit csinálnak
látszik ez az érkezett levelekből is. szerintem zseniális, amit csinálnak
Szerintem is valahol jó, amit csináltak, mert ezzel tükrözték, milyen is valójában a fiatalság. Valamelyik ember írta a kommentekben, hogy jó társadalomkritika. Szerintem is. De emellett csináltak hatalmas nagy féregmunkát is.
ez csak a megalázásról szól, sajnálom ha más nem ezt látta benne.
pont hogy ilyen a mai fiatalság, csináljunk egy oldalt ahol letudjuk járatni másikat. ez az undorito.
másról nem szólt.
ezért tartunk még mindig itt, összefogás helyett vmi gerinctelenséget kell csinálni.
pont hogy ilyen a mai fiatalság, csináljunk egy oldalt ahol letudjuk járatni másikat. ez az undorito.
másról nem szólt.
szerintem ez egy görbe tükör én egyet érek velük bár már divattá vált “csináljunk gáz képet és megyünk napikakira….” de szerintem abszolút jogos és cyp ha nem csinálnak a srácok olyan képeket amilyet akkor nem kerül fel ezt ne feledd
ez így van, de vannak olyan képek amik nem arról kéne szoljanak mint ahogy beállítják azt napiszaron.
lehet már kicsit egy kalap alá vettem napiszart puruttyával, puruttyán van ilyen halott macska kép cirmi néven és minden hülyeséget csinálnak vele.
ja, azmeg a másik hogy nemcsak saját magukról töltenek fel emberek képet…
lehet már kicsit egy kalap alá vettem napiszart puruttyával, puruttyán van ilyen halott macska kép cirmi néven és minden hülyeséget csinálnak vele.
plussz (ezt még haverom mondta) csak az utálja a napisszart akit fikáztak az oldalon ezzel nem célozgatni akartam csak elmondtam és szerintem ebbe i van valami
engem nem fikáztak ha erre céloztál, és asszem ez elég hülye megállapítás.
sok ismerősöm szerint hányadék az oldal.
cyp, ajánlom figyelmedbe az alábbit:
https://www.napiszar.com/postalada/2009/ … talada-56/
olvasd el, egészen nyugodtan és talán közelebb kerülsz ahhoz hogy megértsd őket 🙂
és van aki ezt el is hiszi mind.
akkor azok a bejegyzések hogy “nézzétek meg a csajt, én dugnám” meg hasonlók?
és szerinted fiatalság ebből akkor mit vesz le? hogy ez a poén, ezt kell csinálni. nem azért csinálják hogy “majd ez ráébreszti őket” hanem hogy szórakoztassák a másikat pl más kinézetén, (nem öltözködés és semmi ilyen) a természet alkotta szerencsétlen gyereken akit MÁS lefényképez és feltesz a netre. ebből mit tanul akárki?
asszem én itt befejezem, nemér nekem ennyit az egész.:alcool1:
Aki a napiszar.com főszerkesztője volt (elvileg) az egy 40-es, 50-es éveiben járó fószer volt/van.
Egyszóval nem éppen egy fiatal csinálta, indította el. Ez inkább a pénzről és görbe tükörről szól. 😉
Sajnos nagyon görbe a tükör!
Azok a fiatalok, akik még nem tudnak olvasni a sorok között, nem a másság tolerálását tanulják ott!
Ez úgy gondolom, nagyon nagy baj!
Ez egy elvi kérdés. A másság ellent mond a természet ősi törvényeinek. Régen mi történt azokkal? Titkolták akkor életben maradtak, ha nyíltan mutatták akkor a biztos halál várt rájuk. Egyfajta természetes szelekciónak is nevezhető az emberi alap reakció. Nekem nincs velük bajom, amíg nem hirdetik magukat felvonulással, stb. akkor már megérdemlik a megdobálást.
Nem szeretném, ha majd a gyerekem 20-30 év múlva úgy nőne fel, hogy tangás “hímneműek” mászkálnak a strandon, mert “trendi”. Ez nem túl ízléses és gondokat szülhet a fiatalokban.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.